Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19 Nov 2009, 17:22
saqib_jutt's Avatar
saqib_jutt saqib_jutt is offline
 
Join Date: Oct 2006
RSS Feed problem

hello all,

just a quick question, ???????????

when i click on feed icon this error comes, and when u refresh the page then page shows everything. help me plz

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource 'http://www.humpaki.com/forums/external...

<br /><strong>Warning</strong>: Invalid argument supplied for foreach() in <strong>[path]/includes/c...
Reply With Quote
  #2  
Old 19 Nov 2009, 18:07
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 27 May 2010, 09:43
shridevimoogi shridevimoogi is offline
 
Join Date: Aug 2008
Rss feed problem

Hi,

I am also facing the same problem but only
in the browsers except firefox.

Please help.


Thanks
Shridevi
Reply With Quote
  #4  
Old 27 May 2010, 09:52
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Have you enabled RSS feeds?
Reply With Quote
  #5  
Old 28 May 2010, 06:18
shridevimoogi shridevimoogi is offline
 
Join Date: Aug 2008
Yes, its working fine in firefox but not in IE, chrome..
Reply With Quote
  #6  
Old 28 May 2010, 09:52
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
Please provide a link to the problem.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #7  
Old 31 May 2010, 05:18
shridevimoogi shridevimoogi is offline
 
Join Date: Aug 2008
Hi,
Please find the link as below

http://forum.broking.co.uk/external....S2&forumids=77

Now even in Firefox some time it shows the feeds and some times it doesn't.
It does not show error message but a blank page, when I view source the feeds are there.


Thanks
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:44.

Layout Options | Width: Wide Color: