Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vB4 Blue Details »
vB4 Blue
Mod Version: 2.0, by ericgtr (Coder/Designer) ericgtr is offline
Developer Last Online: Jun 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.8 Rating: (25 votes - 4.60 average) Installs: 231
Released: 26 Dec 2009 Last Update: 17 Oct 2010 Downloads: 1836
Not Supported  

Now updated to vB 4.0.7 as labeled in the new download

Here's a skin I am sort of modeling off of vb.org here, I am using threadmarkers from Shelley_c http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229462 (mostly because I am just not that fond of the huge images they are using in 4).

Preview Here

To install go to AdminCP > Styles & Templates > Download / Upload Styles > Import style XML file and browse for vb4_blue-style.xml and import it. Upload the images to your forum root images folder, so it should be forum/images/vb4_blue.

Q&A
Q: How do I enable the side blocks?
A: Admin CP > Settings > Options > Forum Sidebar and Block Options. You must also go to Forums & Moderators > Forum Blocks Manager and add your blocks before it will work.

Q: I don't have a CMS, will this still work for the forum only?
A: Yes.

Q: It's working for the forum but not the CMS?
A: Login from the front end, use the pencil icon and change the theme to the new style instead of default style.

Anything 4.0.2 or below please download vB4_Blue.zip

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screen1.jpg
Views:	13159
Size:	237.7 KB
ID:	108213   Click image for larger version

Name:	screen2.jpg
Views:	2666
Size:	138.5 KB
ID:	108214  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Blue Streak[Dark with Splashes of Blue] l SKN l CHRIS vBulletin 3.7 Styles 26 23 Jan 2011 21:17
Blue rss momo2 Miscellaneous Images 2 03 Jan 2009 17:05
Evisystems light blue - white/blue plad white Vaupell vBulletin 3.6 Styles 3 01 May 2008 19:46
Blue Illusion [Light blue/blue] Neo_Angelo vBulletin 3.6 Styles 18 01 Jan 2007 17:43

  #166  
Old 21 Oct 2010, 04:04
ericgtr's Avatar
ericgtr ericgtr is offline
 
Join Date: Apr 2003
4.0.8 is out already? I am not sure but unless they've made significant changes to the templates this should still work. Still, keeping up with all their updates can be mind numbing sometimes.
Reply With Quote
  #167  
Old 01 Nov 2010, 09:53
fox1 fox1 is offline
 
Join Date: Jul 2008
The style works without any Problems with 4.0.8

Another question: is it intended that the "corners" are no longer around?
see screenshots:
vb4blue.jpg
standard.jpg
Reply With Quote
  #168  
Old 04 Nov 2010, 09:59
mitch84 mitch84 is offline
 
Join Date: Mar 2008
Hin I can't marks forums read with this style and I've a error message
Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
thx
Reply With Quote
  #169  
Old 04 Nov 2010, 12:36
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
Originally Posted by mitch84 View Post
Hin I can't marks forums read with this style and I've a error message
thx
1. Go to Admin CP >> Styles & Templates

2. Select Revert all templates from the dropdown box for this style.
Reply With Quote
  #170  
Old 04 Nov 2010, 21:11
ericgtr's Avatar
ericgtr ericgtr is offline
 
Join Date: Apr 2003
If reverting doesn't work for you have a look here for a fix http://www.vbulletin.com/forum/showt...=1#post1964335
Reply With Quote
  #171  
Old 17 Nov 2010, 02:03
HipHopStan.com HipHopStan.com is offline
 
Join Date: Sep 2008
this isn't working for my vbSEO/vb 4.0.8 forum -- none of the threads are clickable? how do i fix this?

**Edit. I just hit 'Revert All Templates' -- its working now. By doing that... did I lose any of my vbSEO features??

Last edited by HipHopStan.com; 17 Nov 2010 at 02:39.
Reply With Quote
  #172  
Old 17 Nov 2010, 13:20
ericgtr's Avatar
ericgtr ericgtr is offline
 
Join Date: Apr 2003
Originally Posted by HipHopStan.com View Post
this isn't working for my vbSEO/vb 4.0.8 forum -- none of the threads are clickable? how do i fix this?

**Edit. I just hit 'Revert All Templates' -- its working now. By doing that... did I lose any of my vbSEO features??
I honestly can't say, I haven't used VBSEO in a long time but I'm not sure what would cause this theme not to work with it. But if you got it working by reverting all then I'm sure it's working as it should.
Reply With Quote
  #173  
Old 18 Nov 2010, 06:44
HipHopStan.com HipHopStan.com is offline
 
Join Date: Sep 2008
Originally Posted by ericgtr View Post
I honestly can't say, I haven't used VBSEO in a long time but I'm not sure what would cause this theme not to work with it. But if you got it working by reverting all then I'm sure it's working as it should.
you said in a previous post go to Forums & Moderators to get the right sidebar...

it still isn't there for me and I enable it in settings already by doing Admin CP > Settings > Options > Forum Sidebar and Block Options.

I want to place a 160 x 600 skyscraper there.
Reply With Quote
  #174  
Old 07 Dec 2010, 21:16
Equination Equination is offline
 
Join Date: Sep 2009
I have been using this style since first introduced and absolutely love it. I recently upgraded to 4.1 PL2 and re-installed this template. I'm having issues with two things.

1. The gray bar seen above the list of threads (which offers the Forum Tools options and so on) as seen here: http://www.equination.net/game/forum...-EQ-Discussion do not show up on the threads themselves, as you can see here or by clicking on any of the threads: http://www.equination.net/game/forum...An-EQ-Near-You...

2. Is there a way for me to reset the icons for threads that currently have the piece of paper? Previously those threads were all supposed to be "none" but it appears most now have that piece of paper instead. This is minor, but it would be nice if there is a quick fix for it

Thank you very much!
Reply With Quote
  #175  
Old 07 Dec 2010, 21:24
ericgtr's Avatar
ericgtr ericgtr is offline
 
Join Date: Apr 2003
Originally Posted by Equination View Post
I have been using this style since first introduced and absolutely love it. I recently upgraded to 4.1 PL2 and re-installed this template. I'm having issues with two things.

1. The gray bar seen above the list of threads (which offers the Forum Tools options and so on) as seen here: http://www.equination.net/game/forum...-EQ-Discussion do not show up on the threads themselves, as you can see here or by clicking on any of the threads: http://www.equination.net/game/forum...An-EQ-Near-You...

2. Is there a way for me to reset the icons for threads that currently have the piece of paper? Previously those threads were all supposed to be "none" but it appears most now have that piece of paper instead. This is minor, but it would be nice if there is a quick fix for it

Thank you very much!
Have you tried to Revert your templates? I haven't tested with 4.1 yet but I would start with that and see if it doesn't resolve it. Please let us know if it works.

As for the paper icon, was it that way before the upgrade?

Lastly, if I only had a nickle for every VB upgrade!
Reply With Quote
  #176  
Old 07 Dec 2010, 21:47
Equination Equination is offline
 
Join Date: Sep 2009
And a nickel for every time someone (like me!) could have just reverted things lol... that seemed to resolve the gray bar issue immediately. Thank you!

As for the paper icon, I am pretty certain it was not displayed prior to the upgrade unless it was selected. It seems to show itself on every single reply, even if no subject was entered, either, and I don't recall ever seeing it before the upgrade.
Reply With Quote
  #177  
Old 28 Dec 2010, 23:46
Zweeper Zweeper is offline
 
Join Date: Jan 2005
i cant get this running on 4.1, are you updating it?<
really love it
Reply With Quote
  #178  
Old 29 Dec 2010, 19:34
fox1 fox1 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Where is youre problem, runs fine in my forum!
Reply With Quote
  #179  
Old 29 Dec 2010, 21:51
Zweeper Zweeper is offline
 
Join Date: Jan 2005
ok you are right, i downloaded the wrong version.
everything works fine, style on all pages, except on the blog.
what can i do? (its really only the blog page)
Reply With Quote
  #180  
Old 04 Jan 2011, 11:24
Zweeper Zweeper is offline
 
Join Date: Jan 2005
sorry, problem solved. it was a option in the vbulletin-blog settings menu!

Last edited by Zweeper; 04 Jan 2011 at 11:45.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:12.

Layout Options | Width: Wide Color: