Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27 Feb 2013, 17:09
Spangle Spangle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Display problem

I've just moved my VB installation from a folder called VB4 into Public_html on my server to take it live.

I now get what I would call a HTMLscreen, see below :

Also I cannot seem to access my ACP

As you can probably tell I am a bit new to all this !
Attached Images
File Type: jpg screen.jpg (64.5 KB, 4 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 27 Feb 2013, 17:11
LifesGreatestGift's Avatar
LifesGreatestGift LifesGreatestGift is offline
 
Join Date: Jul 2009
did you make sure to change the URL in the admincp before the move?
__________________
If I have helped you, the least you could do is click the button to show your appreciation.
TheSecond.org - Because it is our right!
Reply With Quote
  #3  
Old 27 Feb 2013, 17:16
Spangle Spangle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by LifesGreatestGift View Post
did you make sure to change the URL in the admincp before the move?
I'm 99.9% sure I did

--------------- Added 27 Feb 2013 at 17:24 ---------------

Seems to have cured itself !!
Reply With Quote
  #4  
Old 27 Feb 2013, 19:23
LifesGreatestGift's Avatar
LifesGreatestGift LifesGreatestGift is offline
 
Join Date: Jul 2009
probably was an issue with your browser caching then.
__________________
If I have helped you, the least you could do is click the button to show your appreciation.
TheSecond.org - Because it is our right!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:05.

Layout Options | Width: Wide Color: