Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31 Dec 2013, 10:49
readjono readjono is offline
 
Join Date: Jan 2006
VBulletin pages say (not set) in Analytics

A lot of my vBulletin pages in Google Analytics (despite the coding being part of vBulletin) do not show the titles of the pages. Instead I get "(not set)" for some of the descriptions. Is there anything I can do or is this common?
Attached Images
File Type: jpg analytics.jpg (11.2 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 31 Dec 2013, 16:19
LifesGreatestGift's Avatar
LifesGreatestGift LifesGreatestGift is offline
 
Join Date: Jul 2009
you should still be able to view the link in Analytics. Go to the page, inspect the source for a title tag. make sure it is set, and there is only one. It is possible that the analytic code is invoked on a hidden/non-accessible thread to google bots. it will still show hits but there is no way for it to see the thread title if this is the case.
__________________
If I have helped you, the least you could do is click the button to show your appreciation.
TheSecond.org - Because it is our right!
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Jan 2014, 20:55
readjono readjono is offline
 
Join Date: Jan 2006
Hmm much of the examples have an = after the link which if you copied and pasted into a browser bring up an error because of the symbol. For example...

http://unofficialmills.co.uk/communi...uis-Walsh-GAY=
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:45.

Layout Options | Width: Wide Color: