Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05 Oct 2004, 09:37
X-Fan's Avatar
X-Fan X-Fan is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Eric
Question Forum Manager leads to blank page?

G'day all,

Hoping someone can help me with a bit of a technical glitch. Basically, I can't add or edit any moderators to any of the forums at my site as whenever I click on a Go button in the Forum Manager in the site admin it leads to a blank page.

I'm guessing it's something in moderator.php that's causing it, but I've no idea what. If someone can help point me in the right direction I'd appreciate it, thanks!
__________________
Eric J. Moreels
ComiX-Fan Editor/Webmaster
Researcher, Marvel Encyclopedia Vol 2: X-Men
e-mail: [email protected]
Web: http://www.comixfan.com/xfan/
AIM: XFan2k

My Hacks:
Store Redemption Hack v1.1
QuickStats Hack v1.1
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Oct 2004, 09:41
Colin F's Avatar
Colin F Colin F is offline
 
Join Date: Jul 2004
Location: Switzerland
Can you log into your admincp or use any other forms in it?
Are all the files in your admincp there (compare with vBulletin default files)?
Did you modify the files used lately?
What did you do before this started occuring?
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Oct 2004, 12:27
X-Fan's Avatar
X-Fan X-Fan is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Eric
Arrow

Originally Posted by Colin F
Can you log into your admincp or use any other forms in it?
Yep. The only one I'm having trouble with is the add/edit moderator function.

Originally Posted by Colin F
Are all the files in your admincp there (compare with vBulletin default files)?
Yep.

Originally Posted by Colin F
Did you modify the files used lately?
I've added a few hacks to my forum, but none that involved moderator functions.

Originally Posted by Colin F
What did you do before this started occuring?
To be honest I don't recall as it's apparently been like this for a while; it's just gone unnoticed until we needed to add a new moderator.
__________________
Eric J. Moreels
ComiX-Fan Editor/Webmaster
Researcher, Marvel Encyclopedia Vol 2: X-Men
e-mail: [email protected]
Web: http://www.comixfan.com/xfan/
AIM: XFan2k

My Hacks:
Store Redemption Hack v1.1
QuickStats Hack v1.1
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Oct 2004, 12:56
nexialys
Guest
 
there is no link between the moderator.php and forum.php file... if you get a blank page when going to the forum page, try looking at all the tools related to the forum... Create a new, or Edit one... if the bug occurs there, you have a code error in admincp/forum.php ... so check what file were edited by all the hacks you installed.
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Oct 2004, 13:09
Colin F's Avatar
Colin F Colin F is offline
 
Join Date: Jul 2004
Location: Switzerland
you might also want to just upload the new forum.php file to your webserver and then add any changes that your hacks might need to it again...
That'll probably only work flawlessly if you documented exactly what changes you made...
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 13 Oct 2004, 13:53
X-Fan's Avatar
X-Fan X-Fan is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Eric
Arrow

Originally Posted by nexialys
there is no link between the moderator.php and forum.php file... if you get a blank page when going to the forum page, try looking at all the tools related to the forum... Create a new, or Edit one... if the bug occurs there, you have a code error in admincp/forum.php ... so check what file were edited by all the hacks you installed.
I've checked the add moderator function in both my existing forum.php and moderator.php files, and the code exactly matches that in the original files so I'm still scratching my head over why this is happening!
__________________
Eric J. Moreels
ComiX-Fan Editor/Webmaster
Researcher, Marvel Encyclopedia Vol 2: X-Men
e-mail: [email protected]
Web: http://www.comixfan.com/xfan/
AIM: XFan2k

My Hacks:
Store Redemption Hack v1.1
QuickStats Hack v1.1
Reply With Quote
  #7  
Old 13 Oct 2004, 14:30
Brad Brad is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by X-Fan
I've checked the add moderator function in both my existing forum.php and moderator.php files, and the code exactly matches that in the original files so I'm still scratching my head over why this is happening!
Have you tried loading the page in anthor browser? I know that is'nt really helpful if you don't have a second one installed but sometimes it dose work.

For kicks I would upload fresh copies of these files and see if the problem dose go away, sometimes that works to.

What exactly have you modified in the admin cp, if anything at all?
Reply With Quote
  #8  
Old 17 Oct 2004, 01:35
X-Fan's Avatar
X-Fan X-Fan is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Eric
Arrow

Originally Posted by Brad.loo
Have you tried loading the page in anthor browser? I know that is'nt really helpful if you don't have a second one installed but sometimes it dose work.
Others are having the same trouble with different browsers.

Originally Posted by Brad.loo
What exactly have you modified in the admin cp, if anything at all?
I've added a few hacks, but nothing that modified forum.php or moderator.php
__________________
Eric J. Moreels
ComiX-Fan Editor/Webmaster
Researcher, Marvel Encyclopedia Vol 2: X-Men
e-mail: [email protected]
Web: http://www.comixfan.com/xfan/
AIM: XFan2k

My Hacks:
Store Redemption Hack v1.1
QuickStats Hack v1.1
Reply With Quote
  #9  
Old 06 Nov 2004, 23:14
X-Fan's Avatar
X-Fan X-Fan is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Eric
Still having trouble with this, can anyone help?
__________________
Eric J. Moreels
ComiX-Fan Editor/Webmaster
Researcher, Marvel Encyclopedia Vol 2: X-Men
e-mail: [email protected]
Web: http://www.comixfan.com/xfan/
AIM: XFan2k

My Hacks:
Store Redemption Hack v1.1
QuickStats Hack v1.1
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If forum description is blank, don't show blank line in forum display Darth Cow vBulletin 2.x Full Releases 3 31 Jul 2002 20:10



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:09.

Layout Options | Width: Wide Color: