Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07 Oct 2013, 01:25
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Question Very strange problem

Having a VERY strange issue on our forum. So strange that I don't think anyone is going to know how to solve it but here goes...

Our forum just opened up a few days ago. Yesterday we got swamped with new members and the forum was VERY slow. Took around 3 - 4 minutes just to post something. So I contacted my host and they did something and now it's running pretty good.

Here's where it get's weird. Now every time someone posts a message on the forum you get the notice that you get when you normally post a thread. The normal notice when you post a message is something like "Thank you for posting. We'll send you back to the forum". When you post a new thread it says "Thanks for posting a new thread. If you opted to add a poll you will be sent there."

Well that's the notice that we get when someone posts a post now - the ..."if you opted to add a poll..." message.

How can we fix this? Members are finding it very confusing.
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #2  
Old 07 Oct 2013, 01:48
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
Do you have any mods installed that deal with polls?
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #3  
Old 07 Oct 2013, 02:08
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Yes, I have 'unvote' and 'must vote to post' but they were installed before and the forum never acted this way.
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #4  
Old 07 Oct 2013, 02:10
Max Taxable's Avatar
Max Taxable Max Taxable is offline
 
Join Date: Feb 2011
I just want to know - what happened to Bubble #1-4?
Reply With Quote
  #5  
Old 07 Oct 2013, 02:12
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
They burst'd.....
Reply With Quote
  #6  
Old 07 Oct 2013, 02:13
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
I would still disable that mod and see if the issue is still there, just to eliminate any possibility's.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #7  
Old 07 Oct 2013, 03:23
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Did you try asking your host what they did to make the forum faster? Perhaps they enabled some sort of caching that could be causing this issue?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:48.

Layout Options | Width: Wide Color: