Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19 Mar 2011, 22:06
virtus virtus is offline
 
Join Date: Jun 2010
Can't display custom product template

So, i have searched everywhere I couldn't find how to do what I am doing. The best I could do was follow a few products that I have, closest one being easyforms 4.2.6

Want I want is basically something very much like it with a few tweaks, I would modify the easy forms but its a bit over my head for the most part.

The problem I am having is that when i go to the link where the product is location misc.php?do=infraction the FAQ smiley face page pops up instead of the code that is between my xml template tags.

The code I have between these tags is a simple html form wrapped in a empty div.

So, how do I get the template to display?

side note:

I'm using:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in the phpcode tags of the xml as a test, these triggers flawlessly.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 21 Mar 2011, 17:08
virtus virtus is offline
 
Join Date: Jun 2010
hmmm ok, maybe i need to state the problem better?

How do i get a product to display? I don't know how to display my form. Would you like me to post the code? I didn't because its 200 line long.

I looked at "how to make a product" but that wasn't very helpful
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Mar 2011, 17:28
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Please post some code so that we can try the same on our own test sites and see what is going on. Make sure you use code tags when posting the code. And make sure you put hook locations and template names.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 21 Mar 2011, 17:48
virtus virtus is offline
 
Join Date: Jun 2010
Maybe i am doing this all wrong then . This is my first attempt at a product.

any help would be great.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

this is only a small but of the php code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #5  
Old 21 Mar 2011, 17:52
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You didn't post the hook location for the plugin.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #6  
Old 21 Mar 2011, 18:32
virtus virtus is offline
 
Join Date: Jun 2010
oops, i'm sorry


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #7  
Old 21 Mar 2011, 18:42
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I don't see anything that actually uses the template in your code. Simply having a template exists doesn't actually make it appear. You need to render it before it will appear. And, if you are wanting it to show up as a misc.php? page, isn't there a tutorial on how to do that?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Mar 2011, 19:01
virtus virtus is offline
 
Join Date: Jun 2010
unless i am being stupid I have not found one that shows how to render objects. I will look first myself then come back here if i can't find anything.

Like i said, i'm new to all this stuff so I don't know how it works.

--------------- Added 21 Mar 2011 at 20:40 ---------------

Thanks Lynne! I got it all sorted now

--------------- Added 21 Mar 2011 at 23:25 ---------------

Actually, 1 more question.

Is there an easy command to call the current site theme? I was able to call the template but it doesn't have the site background.

Last edited by virtus; 21 Mar 2011 at 23:25. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #9  
Old 22 Mar 2011, 00:05
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Perhaps you just need to use the correct CSS class in your html in your template?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:29.

Layout Options | Width: Wide Color: