Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
ragtek contact pm Details »
ragtek contact pm
Mod Version: 1.1.1, by ragtek (Member) ragtek is offline
Developer Last Online: Feb 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.8.x Rating: (5 votes - 4.80 average) Installs: 22
Released: 02 May 2009 Last Update: 04 May 2009 Downloads: 95
Not Supported Uses Plugins Template Edits  

This Add-on adds the contacts from the user to the new pm form.


Installation:
Install the xml, if you don't have installed tms, make this:
Search in pm_newpm template for:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add above

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

BUT ONLY IF YOU DON'T HAVE INSTALLED TMS!!!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Forums - Send New Private Message_1241252785387.png
Views:	531
Size:	26.7 KB
ID:	98581  

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Profile Enhancements ragtek Referrer Tab ragtek Modification Graveyard 5 08 Jun 2010 08:15
Administrative and Maintenance Tools ragtek Contact Thread ragtek Modification Graveyard 11 05 Nov 2009 08:11
Profile Enhancements ragtek max. Albums ragtek Modification Graveyard 6 10 Sep 2009 15:28

Comments
  #2  
Old 02 May 2009, 11:39
htscpl's Avatar
htscpl htscpl is offline
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston
Real name: Henry
Whoohoo first post -- installed **

Looks great, checking it out now.

Just one question, can it be made to list the contacts across the table in columns instead of down one row. I have lots of contacts and it makes for a long page.

Last edited by htscpl; 02 May 2009 at 11:48. Reason: queston came up
Reply With Quote
  #3  
Old 02 May 2009, 12:49
mystikmedia mystikmedia is offline
 
Join Date: Feb 2009
I agree with htscpl's post. It should use more than one column if more than about 5 contacts.
Reply With Quote
  #4  
Old 02 May 2009, 16:13
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
I'll try to implement it.
Reply With Quote
  #5  
Old 02 May 2009, 17:41
Lionel Lionel is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Lionel
Very useful. Thanks very much.
Reply With Quote
  #6  
Old 02 May 2009, 21:59
vbboarder's Avatar
vbboarder vbboarder is offline
 
Join Date: Jun 2008
Can you put the contacts in a dropdown list using the vBmenu script instead of a collapsible table? That way, the contacts list won't take up lots of space and you don't have to code for multiple table columns.
Reply With Quote
  #7  
Old 02 May 2009, 22:31
Lionel Lionel is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Lionel
I implemented the contacts in 3 columns. If it's ok with ragtek, I'll post my changes.
Attached Images
File Type: jpg contacts.jpg (27.1 KB, 48 views)
Reply With Quote
  #8  
Old 03 May 2009, 06:32
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
hi
yes it is ok

my prob is the building of the table
for example if there are 10 contacts and you have 3 columns there are 3 lines with 3 values and one columtn with 1 value. but this should have a colspan of 3, so that the tablehtml is right
how have you solved this?*g*
Reply With Quote
  #9  
Old 03 May 2009, 09:04
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
With help of andreas i solved the prob with the columns and colspan in 1.0.3.
Here you have now 3 columns
Reply With Quote
  #10  
Old 03 May 2009, 11:18
Lionel Lionel is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Lionel
Here you go. My method is different than Andreas. By default it's 3 columns. That can be changed in vboptions.
Attached Files
File Type: zip ragtek.zip (2.9 KB, 11 views)
Reply With Quote
  #11  
Old 03 May 2009, 11:25
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
thx 4 sharing

I think its a good idea to let the admin choose how many columns he want.

Updated^^

Last edited by ragtek; 03 May 2009 at 11:40.
Reply With Quote
  #12  
Old 03 May 2009, 13:14
chrissmith chrissmith is offline
 
Join Date: Nov 2007
nice !!!

thanks for release that
Reply With Quote
  #13  
Old 03 May 2009, 23:41
TAIFUN_T's Avatar
TAIFUN_T TAIFUN_T is offline
 
Join Date: Apr 2009
Nice hack
Reply With Quote
  #14  
Old 04 May 2009, 02:31
Sunka Sunka is offline
 
Join Date: Mar 2008
Working good. Installed!
Reply With Quote
  #15  
Old 04 May 2009, 11:18
htscpl's Avatar
htscpl htscpl is offline
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston
Real name: Henry
Just installed the update and I want give out a great big thanks to Lionel and Ragtek for the column fix. Looks great !
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:56.

Layout Options | Width: Wide Color: