Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #961  
Old 29 Jan 2009, 15:35
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by Lynne View Post
It says no such file or directory for global.php. Is global in the same folder that test is in?
It wasnt but now it is. But still get the error below.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #962  
Old 29 Jan 2009, 15:50
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
And does this file exist at this path?
public_html/includes/init.php
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #963  
Old 29 Jan 2009, 18:37
amcd amcd is offline
 
Join Date: Oct 2004
and the answer is one post above yours.
__________________
eXBii.com - Indian community
no XB no fun know XB know fun !
Reply With Quote
  #964  
Old 29 Jan 2009, 18:45
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by Lynne View Post
And does this file exist at this path?
public_html/includes/init.php
No everything is it pointing to is not in the root folder but in public_html/forums folder. But i do not see where to change that
Reply With Quote
  #965  
Old 29 Jan 2009, 19:21
amcd amcd is offline
 
Join Date: Oct 2004
it would be much simpler to put the new file in forums directory and use it as www.example.com/forums/test.php in your browser.
__________________
eXBii.com - Indian community
no XB no fun know XB know fun !
Reply With Quote
  #966  
Old 29 Jan 2009, 23:20
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by amcd View Post
it would be much simpler to put the new file in forums directory and use it as www.example.com/forums/test.php in your browser.
That works but I wanted to design this page to be my home page.
Reply With Quote
  #967  
Old 30 Jan 2009, 05:13
amcd amcd is offline
 
Join Date: Oct 2004
Add a rewrite rule to your web server software. Keep the actual php file in the same directory as your forum. It will make life easier.
__________________
eXBii.com - Indian community
no XB no fun know XB know fun !
Reply With Quote
  #968  
Old 05 Feb 2009, 20:20
figu120 figu120 is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Andres felipe Vasquez
are excellent and do as my own personal pages ...
Reply With Quote
  #969  
Old 10 Feb 2009, 13:34
Alefux Alefux is offline
 
Join Date: Feb 2009
This is the original code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Can i do this?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #970  
Old 10 Feb 2009, 18:54
amcd amcd is offline
 
Join Date: Oct 2004
AFAIK, the THIS_SCRIPT constant is used mainly for tracking user activity and who's online. So I guess you can do that.
__________________
eXBii.com - Indian community
no XB no fun know XB know fun !
Reply With Quote
  #971  
Old 13 Feb 2009, 23:51
TNCclubman's Avatar
TNCclubman TNCclubman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Please tell me its possible to display 1 users most recent albums in one of these 'powered by' pages. I want to make a intro page with just my albums in it so when people enter the 'menu' page it will show them the most recent pics I've uploaded.
Reply With Quote
  #972  
Old 14 Feb 2009, 00:35
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It is possible to display whatever you want to code. You just need to code it.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #973  
Old 14 Feb 2009, 02:33
TNCclubman's Avatar
TNCclubman TNCclubman is offline
 
Join Date: Sep 2008
I see, Im kind of an amature and was hoping someone knew the code off hand. No worries then, nice code!

(Tried putting 'Todays Events' code from the FORUMHOME template and its not displaying Todays Events. Is it not that easy?)
Reply With Quote
  #974  
Old 14 Feb 2009, 04:27
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
No, it's not that easy. You need to grab all the php code that creates all the variables that are called in the template also.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #975  
Old 14 Feb 2009, 16:07
TNCclubman's Avatar
TNCclubman TNCclubman is offline
 
Join Date: Sep 2008
and would that php code go in the php part of your system, or the template part?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:09.

Layout Options | Width: Wide Color: