Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Apr 2009, 18:05
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
vbulletin_important.css location

I made a few style edits and after I saved them the funkiest thing happened to my vbulletin_important location reference - the domain disappeared.

Instead of:
http://www.domain.ext/forums/clients...tant.css?v=xxx
It's now:
/clientscript/vbulletin_important.css?v=xxx

Because of the / it's not being called correctly.

Where can I find this reference to fix it?
Reply With Quote
  #2  
Old 03 Apr 2009, 18:13
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
It's supposed to be there isn't it?
Reply With Quote
  #3  
Old 03 Apr 2009, 18:30
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
Not absolutely referenced.
If you have your forum in /forums/ and it's looking for /clientscript/ instead of just clientscript/ you're going to have problems.
Reply With Quote
  #4  
Old 03 Apr 2009, 18:44
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
ahhhhh I see what you're saying! Sorry about that! haha

Well, what did you change right before that happened?
Reply With Quote
  #5  
Old 03 Apr 2009, 18:45
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You said you did some style edits and then this happened. Exactly what did you do?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Apr 2009, 19:01
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
Styles & Templates -> Style Manager -> Main CSS (in my template group)
Changed a couple of font colors/weights/sizes.
Hit "Save" on the very bottom so it did them all at once.
Reply With Quote
  #7  
Old 03 Apr 2009, 19:32
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Doing anything in the Main CSS page doesn't affect vbulletin_important.css in any way. I'm thinking you must have done something else that is effecting the path for that file. Try disabling your modifications and see if the problem goes away. Don't forget that disabling modifications also means removing any htaccess code you may have added for a mod.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #8  
Old 03 Apr 2009, 19:49
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
All I'm saying is the path to the file was affected, not the file itself. I can't find where the path to that file is written. If I could, I'd replace it with my path or backtrack properly.
Reply With Quote
  #9  
Old 03 Apr 2009, 19:52
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Did you try what I suggested - disabling your plugins? Also, try this:

Create a new style with no parent:
  • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
  • Parent Style: No Parent Style
  • Title: Default vBulletin
  • Allow User Selection: Yes
  • Save
Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #10  
Old 03 Apr 2009, 20:25
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
I tried disabling plugins, nothing changed (outside of a few seconds of "wtf is going on" IMs).

If I use another style, I do get the full url back, like such:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


As my original edits were in "Additional CSS Definitions" I reverted it just for the sake of it, but nothing (so I put my edits back).
Reply With Quote
  #11  
Old 03 Apr 2009, 20:31
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Check the template that the link is being output from. See if it is the same in the non-working template as in the working (default style) template.

To find the template - vboptions > General Settings > Add Template Name in HTML Comments > set to Yes . Then go back to your page and view the source code and you will see the name of the template called around your part of the code. Sometimes the template is the one mentioned at the very top of the page source.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #12  
Old 03 Apr 2009, 21:18
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
Did that, confirmed it's in headinclude. Things looked similar between the two, so I just went and copied the code over from the working site. While the code took, it did not change the url for vbulletin_important.css. So it appears it's not a template error.

Thanks for the suggestions so far.

Is this possibly cached somewhere? Could a full cache dump help? I'm not entirely familiar with the way vB caches parts of the forum.
Reply With Quote
  #13  
Old 03 Apr 2009, 21:39
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I don't suppose you have vBoptimize installed?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #14  
Old 03 Apr 2009, 22:19
VodkaFish VodkaFish is offline
 
Join Date: Oct 2003
No, I don't.
Reply With Quote
  #15  
Old 03 Apr 2009, 22:34
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
That's very odd. I can't think of anything else at the moment. Maybe someone else will come up with an idea.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remove Location display if author has no location JJR512 vBulletin 2.x Full Releases 16 28 Apr 2003 09:19



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:57.

Layout Options | Width: Wide Color: