Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12 Nov 2013, 12:36
gamerzhut gamerzhut is offline
 
Join Date: Jan 2010
Avatar problem after upgrade

I have the exact situation as posted on this thread.

Hey! I have found that my avatars pics don't work. And the reason is that the database has changed id number on them in the database...

For example, if a member avatar is like this (according to the database):
/forum/customavatars/avatar11693_7.gif
the actual file on the server is:
/forum/customavatars/avatar11693_6.gif

How come this have happened? I did an upgrade from 3.0.3 to 3.5.4. No problems anywhere.

Moved files from file system to database. Then back.
Allthough when I first moved the file system I did it before actually moving the customavatars dir from the old installation dir.

Can this have caused the problem?

Thing is the profile pictures work...

If it did... is there anything I can do to get around the problem? I really don't want to import the database again. I have over a million posts.. and it took 5 hours to import. Don't want to do it again...

Thanks! I hope there's a way!
Also the same user has posted that this issue can be fixed by an sql query, so can one one hook me with that query.

Well I managed to fix it.

I ran a query on the avatarrevision field in the user-table. I reduced the current number by one and it magically solved my problems.
Thanks much.
Reply With Quote
  #2  
Old 13 Nov 2013, 16:38
gamerzhut gamerzhut is offline
 
Join Date: Jan 2010
Bump.

Let me know if this is possible or not.
Reply With Quote
  #3  
Old 13 Nov 2013, 17:53
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
http://www.vbulletin.com/forum/forum...-avatar-issues
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:54.

Layout Options | Width: Wide Color: