Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[USML] Staff Application Details »
[USML] Staff Application
Mod Version: 4.2.0.0, by HMBeaty (Coder/Designer) HMBeaty is offline
Developer Last Online: Feb 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.x Rating: (25 votes - 4.76 average) Installs: 163
Released: 14 Apr 2011 Last Update: 23 Jun 2012 Downloads: 1371
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

The [USML] Staff Application Version 4.2.0.0 allows you to add an application system to your web site that allows users to apply for up to 10 positions which you can specify in your AdminCP options. You currently have the options to restrict usage to certain usergroups and you can specify a minimum post count to be able to submit applications. Also features Human Verification! More available features are listed below!

------------------
Features
------------------
  • Up to 10 customizable positions.
  • Restrict access by:
    • Usergroup
    • Post count
    • Reputation amount
    • Registration length
  • Require Human Verification
  • Email submitted applications to the email address(es) you specify
  • And more!
------------------
Installation
------------------
  • Instructions in readme.html
------------------
Upgrade
------------------
  • Instructions in readme.html
------------------
Uninstallation
------------------
  • Instructions in readme.html
Please remember to click Mark as Installed if you use this modification.

Also, feel free to nominate this modification for the MOTM, and/or use the Donate link to show your appreciation in the time and effort put into this modification.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	[USML] Staff Application - Main Settings.jpg
Views:	1904
Size:	99.6 KB
ID:	131815   Click image for larger version

Name:	[USML] Staff Application - Position Settings.jpg
Views:	1139
Size:	105.5 KB
ID:	131816   Click image for larger version

Name:	[USML] Staff Application - Usergroup Manager.jpg
Views:	1405
Size:	103.7 KB
ID:	131817  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks [3.8.x] Staff Application HMBeaty Modification Graveyard 263 21 Oct 2010 21:16
Miscellaneous Hacks [3.7.x] Staff Application HMBeaty Modification Graveyard 15 11 Nov 2009 05:59
Add-On Releases Staff Application 2.0 usagraph Modification Graveyard 16 26 Jul 2008 04:58

  #181  
Old 23 Jun 2012, 02:53
HMBeaty's Avatar
HMBeaty HMBeaty is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Brooks
Updated to version 4.2.0.0 to work with vBulletin 4.2.0+ since the navbar changed a bit, so I had to rework a little code
__________________
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time!"
"It's important to only think about what you desire, not what you fear to achieve your ultimate goal!!
Reply With Quote
  #182  
Old 20 Oct 2012, 15:18
chriske chriske is offline
 
Join Date: Oct 2008
Thanks, installed & testing.
__________________
Reply With Quote
  #183  
Old 08 Mar 2013, 17:55
MrD's Avatar
MrD MrD is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Marcus
Hi,
nice Mod.
But is there an Option, if automatic Thread Creation is enebled an specific User is wrote the Thread.
If the thread is posted an an Forum (eg. Private Mod Forum) the User became an Error(you have no permission) if anyone posted in this Thread. And all Post are moderated.
__________________
Greetz from Dortmund/Germany
Marcus
Reply With Quote
  #184  
Old 21 Aug 2013, 17:16
vBarsiv vBarsiv is offline
 
Join Date: Jul 2010
thank you for hack. i installed it
Reply With Quote
  #185  
Old 26 Aug 2013, 02:58
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
I was really psyched about this mode.

Looked very well done UNTIL we got to the bottom of the form.

Everything is broken up and no Human Verification (see screenshot).

How should we proceed?
Attached Images
File Type: jpg form.jpg (17.8 KB, 21 views)
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #186  
Old 26 Aug 2013, 03:35
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
this works well looks like you have other problems on your forum
Reply With Quote
  #187  
Old 03 Sep 2013, 00:49
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Smile

Originally Posted by ForceHSS View Post
this works well looks like you have other problems on your forum
Actually you are wrong on BOTH accounts.

The human verification does NOT show up (see screenshot).

Formatting of that section is completely broken up.

We currently have NO issues on our forum.
Attached Images
File Type: jpg hver.jpg (14.2 KB, 8 views)
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #188  
Old 04 Sep 2013, 12:04
friendlymela's Avatar
friendlymela friendlymela is offline
 
Join Date: Dec 2012
Real name: Zeeshan Shams
Can we edit or add some more question in the application forum ? how?
Reply With Quote
  #189  
Old 04 Sep 2013, 15:36
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
It don't appear possible without quite a few changes.
Reply With Quote
  #190  
Old 17 Oct 2013, 22:52
Terrablade Terrablade is offline
 
Join Date: Oct 2013
Well I encountered something..

All ranks in the forum have different colors.
I was trying to put the name of the ranks in the application to their forum colors.
When I went into the position settings and try to out the code for their respective colors it wouldnt work.

Heres an example.

http://prntscr.com/1xzifk

It should be just like the one in the right side :/
Reply With Quote
  #191  
Old 01 Nov 2013, 06:49
Mephistoxz Mephistoxz is offline
 
Join Date: Jan 2009
installed the product, enabled it in my community tab and all I get is Error 500 every time I try to click the link, I set the staff-application.php to 755 but still not working.

Any idea? Edit: my forum is running vB 4.2.1
Reply With Quote
  #192  
Old 01 Nov 2013, 08:20
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Mephistoxz View Post
installed the product, enabled it in my community tab and all I get is Error 500 every time I try to click the link, I set the staff-application.php to 755 but still not working.

Any idea? Edit: my forum is running vB 4.2.1
check to make sure all files are uploaded to the right folders
Reply With Quote
  #193  
Old 01 Nov 2013, 08:55
Mephistoxz Mephistoxz is offline
 
Join Date: Jan 2009
Originally Posted by ForceHSS View Post
check to make sure all files are uploaded to the right folders
Yes they are,
staff-application.php in /forum/ root
/forum/includes/functions_staff-application.php
/forum/includes/xml/bitfield_staffapplication.xml

Just tried another mod, I can install and configure both of them, but this last one doesn't even show its link in the navbar. And if I manually input its url (mysite.com/forum/forms.php?do=forms) I get Error 500 once again.

Also, when I go to Admin CP > Products and Plugins > Products management > And I try to check product's version it says "Version check failed. No version number was found at this location. The URL for the version check may be incorrect, or the server may be experiencing problems. Please try again later." this error comes from: $vbphrase[version_check_failed_not_found]

Although this doesn't happen with [USML] Staff Application. Just for the records :/
Reply With Quote
  #194  
Old 01 Nov 2013, 08:57
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Mephistoxz View Post
Yes they are,
staff-application.php in /forum/ root
/forum/includes/functions_staff-application.php
/forum/includes/xml/bitfield_staffapplication.xml

Just tried another mod, I can install and configure both of them, but this last one doesn't even show its link in the navbar. And if I manually input its url (mysite.com/forum/forms.php?do=forms) I get Error 500 once again.

Also, when I go to Admin CP > Products and Plugins > Products management > And I try to check product's version it says "Version check failed. No version number was found at this location. The URL for the version check may be incorrect, or the server may be experiencing problems. Please try again later." this error comes from: $vbphrase[version_check_failed_not_found]

Although this doesn't happen with [USML] Staff Application. Just for the records :/
any error logs with this plugin
Reply With Quote
  #195  
Old 01 Nov 2013, 09:30
Mephistoxz Mephistoxz is offline
 
Join Date: Jan 2009
Originally Posted by ForceHSS View Post
any error logs with this plugin
I don't know where to get them I'm limited to my CP only, I'm just an admin, I do not own the shared webhosting account sadly.

By the way, I re-installed it and I was messing around with the CHMODs under staff-application.php file, and if I add more privileges than 644, then error 500 pop up, but if it is set to 644 (just like the other files in my /forum/ root) I can click on Staff Application link at my navbar and this time it shows "not enough privileges or admin might have deactivated my account" error (at least it isn't error 500)... Its really weird.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:12.

Layout Options | Width: Wide Color: