Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02 Mar 2017, 08:54
Horizon911 Horizon911 is offline
 
Join Date: Feb 2017
Help - Vbulletin aren't helping me

Hi folks

I hope you can help me with a problem that's broken my forum.

I moved my forum files up one level into the root directory of my server which worked fine. But while I was at the server, I uninstalled Joomla using softaculous and this has broken my forum.

I asked vbulletin for help, but a previous support ticket has been unanswered for a week, so I've no idea how long they will take to answer this new query.

Pms work fine. I can access blogs, its just when I click on a subject/post within my forum I get this error message (below). Have you any idea how I can put this right?

It doesn't look like my forum is talking to the database correctly. And please note, that due to a previous error, vbulletin put my board into debug mode.

Please note, I am not technical, so if you can "baby walk" me through what I need to do.

My forum is located at www.forumbox.co.uk (Note: that when you click on that link it takes you to my old forum location and I don't know how to change that either. The old location is www.forumbox.co.uk/forum)

Many thanks
Horizon

Debug: Error
Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.
occurred in file /home/forumbox/public_html/forum/includes/vb5/frontend/routing.php on line 240
Trace

Function setRoutes in file /home/forumbox/public_html/forum/includes/vb5/frontend/application.php line 21
Function init in file /home/forumbox/public_html/forum/index.php line 58

Last edited by Horizon911; 02 Mar 2017 at 09:20.
Reply With Quote
  #2  
Old 02 Mar 2017, 19:52
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
Something's a bit weird there.

I'm going to go and have a look into it for you.
__________________
MARK.B (Member of the vB Support Team)
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Mar 2017, 20:17
Horizon911 Horizon911 is offline
 
Join Date: Feb 2017
Cheers Mark.
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Mar 2017, 20:34
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
Almost fixed, just got one niggly issue to sort.

--------------- Added 02 Mar 2017 at 20:49 ---------------

OK I think you're 100% good to go.

Main issues were a considerable number of legacy files from other products which were interfering with vBulletin. vB5 doesn't play well with non-vB5 files and tracking down and removing those fixed most things.

Also one or two old vB3 or vB4 files hanging around.

Also multiple copies of the forum itself in a folder called /forum/ which will mess with the URL redirects vB5 uses.

Finally a handful of corrupted files.

I've replaced all the files on the server, cleaned out all the unwanted stuff, and I think you'll find everything works now. Let me know if not.
__________________
MARK.B (Member of the vB Support Team)

Last edited by Mark.B; 02 Mar 2017 at 20:58.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:36.

Layout Options | Width: Wide Color: