Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Custom Thread Fields Details »
Custom Thread Fields
Mod Version: 1.3.0, by harmor19 (Member) harmor19 is offline
Developer Last Online: Aug 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.4 Rating: (17 votes - 4.53 average) Installs: 220
Released: 08 Oct 2006 Last Update: 04 May 2007 Downloads: 1841
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits  

What you can do with this hack is add multiple fields when someone creates a new thread. You can specify what fields can go in which forums.

To add, edit, or delete a custom field go into your ACP
Forums & Moderators --> Threads Field Manager

################## Updates ##################
1.0.0 - Initial Release
1.1.0 - Fixed bug
1.2.2 - Added the ability to add a field to multiple forums more easily
1.3.0 - Fixed some crucial bugs
1.4.0 - Added more features
################## Updates ##################

If you have installed this add-on on your board please click Install to the bottom right of this post
You are not permitted to redistribute this add-on on any site.
If you feel this add-on deserves Mod of the Month please click to nominate it

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	error_message.png
Views:	3905
Size:	11.5 KB
ID:	54392   Click image for larger version

Name:	custom_thread_fields_settings.jpg
Views:	2832
Size:	30.1 KB
ID:	63964   Click image for larger version

Name:	add_new_field.jpg
Views:	2419
Size:	20.3 KB
ID:	63977   Click image for larger version

Name:	newthread.png
Views:	3907
Size:	9.8 KB
ID:	63978  

Click image for larger version

Name:	post.png
Views:	3992
Size:	7.6 KB
ID:	63979  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Custom Thread Fields harmor19 vBulletin 3.5 Add-ons 16 25 Oct 2006 23:08

  #241  
Old 02 Jun 2009, 21:14
slehmann slehmann is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by slehmann View Post
just installed and I'm having a problem. I set some custom fields for a forum but if I make them required custom fields then I get the error message in every forum to go back and fill in the custom fields. Is there a fix for this.
any help with this.

It also doesn't work unless users are using the enhanced editor, anyway to get it to work with the standard?

is there a similar add-on anywhere else that works properly.
Reply With Quote
  #242  
Old 28 Nov 2009, 11:43
bnimbhal bnimbhal is offline
 
Join Date: Jul 2009
3.8.4 version

Hi,

I am using 3.8.4, and I really need it, can someone please help me.

Million thanks in advance.
Reply With Quote
  #243  
Old 09 Sep 2010, 19:49
krustyx krustyx is offline
 
Join Date: Jul 2007
Please update for VB4!!
Reply With Quote
  #244  
Old 10 Oct 2010, 14:04
ruchirablog ruchirablog is offline
 
Join Date: Oct 2010
I need this for VB4
Reply With Quote
  #245  
Old 11 Jan 2011, 10:40
bnimbhal bnimbhal is offline
 
Join Date: Jul 2009
Any update for VB 4*
Reply With Quote
  #246  
Old 27 Jan 2011, 13:46
MusixP MusixP is offline
 
Join Date: Sep 2007
vb4 pls ^^
Reply With Quote
  #247  
Old 16 Apr 2011, 10:15
Silviu's Avatar
Silviu Silviu is offline
 
Join Date: Oct 2001
Hello,

We update this for VB4.

Attach.
Attached Files
File Type: zip Custom Thread Fields.zip (43.0 KB, 98 views)
__________________
Computer Games Forum - the best Romanian online community
Reply With Quote
  #248  
Old 17 Apr 2011, 09:19
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Great, if you now manage that the Thread Field Titles are phrased so that we can use it on multilanguage boards it's perfect ^^
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #249  
Old 20 Jun 2011, 18:12
canadiancray canadiancray is offline
 
Join Date: Jun 2011
Doesn't work for me with VB 4.1.4

I get this error.
vBulletin Message

Sorry, no XML was passed into this function and the $path variable empty
Reply With Quote
  #250  
Old 28 Jun 2011, 06:25
LT Mote's Avatar
LT Mote LT Mote is offline
 
Join Date: Jul 2006
This may have already been answered, but I have installed this addon with out issue... My issue is, is that I setup fields for a specific forum (29) and setup the questions to be only on 29... But when I attempt to create a thread on any other forum, it says that I haven't filled out all the required custom fields, but when I scroll down on the thread creation for a forum OUTSIDE of 29, there are no custom fields present (as there should be)

My issue is, how come its asking me to fill out 'required' fields for a forum that doesn't have any custom fields attached to it?

(Note: I am using vB 3.6.x & downloaded the 3.6.x files)
Reply With Quote
  #251  
Old 15 Feb 2012, 18:31
miticoste miticoste is offline
 
Join Date: Jul 2011
Originally Posted by Silviu View Post
Hello,

We update this for VB4.

Attach.
Hello I have installed the version of VB4 Silviu on my forum vb Version 4.1.7 does not work. Plus when I go to a page apubblicazione nuovomessaggio am I getting this error on top:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/intrade3/public_html/www-espertionline.org/forum/newthread.php(563) : eval()'d code on line 13

In addition as shown in the image page has a few problems caused by this product.

P. S. I have not made ​​changes to the Aluna temlate forum. All I did was load the various files as shown in the installation file.

Someone can help me? This product takes a lot to me. thanks
Reply With Quote
  #252  
Old 03 Apr 2012, 11:08
sapgaurav sapgaurav is offline
 
Join Date: Apr 2009
can we make user or moderate staff specific. i mean this field should display in posting time to staff only and this can visible in post to everyone, i means the field editatble otpoio only to staff
Reply With Quote
  #253  
Old 04 May 2013, 13:38
bestfirearmdeal bestfirearmdeal is offline
 
Join Date: Apr 2013
Smile Version 4.x.x

Is there a way that this mod or hack can be adjusted for VB version 4.2.1? I am in need of a way to add a custom field to the threads. Thanks
Reply With Quote
  #254  
Old 25 Nov 2013, 14:41
BarracodE's Avatar
BarracodE BarracodE is offline
 
Join Date: Sep 2010
I got this working for 4.2.1. Thank you for this plugin. It saved many hours.

I'm no vBulletin programmer but I can hack my way through. Here were my steps:



Upload the contents of the 4.X.X zip file to admin, includes, pics directories.

Admin CP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Add/Import Product

Browse to product-custom_thread_forms.xml

Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager -> Disable Template Changes - newthread_form_complete

Admin CP -> Settings -> Options -> Custom Thread Field Settings -> Edit -> Enable Custom Thread Fields -> Yes

Admin CP -> Settigns -> Options -> Custom Thread Field Settings -> Edit -> Template Changes -> No

Admin CP -> Forums & Moderators -> Threads Field Manager -> Add a new Field

Admin CP -> Styles & Templates -> Search in Templates -> Search for newthread -> Select newthread -> Customize

--Find this code in the newthread template--
-----------------------
{vb:raw messagearea}
-----------------------

--Below Add--
-----------------------
<vb:if condition="$custom_form">
<BR>
<fieldset>
{vb:raw custom_form}
</fieldset>
<BR>
</vb:if>
-----------------------





-- Optional Steps --

--I like my new field above the text area {vb:raw messagearea} so I did this and used a new blockrow:
<div class="blockrow">
<vb:if condition="$custom_form">
<fieldset>
{vb:raw custom_form}
</fieldset>
</vb:if>
</div>


-- I also wanted my field displayed in front of the message so I updated the plugin:
Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager -> Custom Thread Forms [newthread_post_start - newthread_post_start -> Edit

-- Find
$vbulletin->GPC['message'] = $vbulletin->GPC['message'] . "$break $custom_message";

-- Replace with
$vbulletin->GPC['message'] = $custom_message."<BR><BR>".$vbulletin->GPC['message'];



Thanks again for the plugin! Hope this helps!!

Chuck
Reply With Quote
  #255  
Old 27 Mar 2014, 06:22
Lon's Avatar
Lon Lon is offline
 
Join Date: May 2010
Any idea how to show any of the thread field results in lets say the threadbit template?

So instead of the thread title I want to replace that with the input text.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:23.

Layout Options | Width: Wide Color: