Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 Oct 2016, 09:51
CC16 CC16 is offline
 
Join Date: Oct 2016
Username and My Profile links don't work

I'm creating my first Vb forum and when I test the page almost everything works fine. But if I click on my username after the word welcome at the top, the page won't load, the same happens for the My Profile link. On my iPad I just get a blank page, on my desktop it's something along the lines of page cannot be reached.

Have I messed something up somewhere?
Reply With Quote
  #2  
Old 04 Oct 2016, 17:19
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Link? What version of vB did you install? What version of PHP and MySQL are on the server?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 08 Oct 2016, 15:52
CC16 CC16 is offline
 
Join Date: Oct 2016
Thank you lynne for your reply, however my host's tech team offered to fix the problem for me :-)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:17.

Layout Options | Width: Wide Color: