Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBGarage v3.1.1 (now with GD-Lib support!) Details »
vBGarage v3.1.1 (now with GD-Lib support!)
Mod Version: 1.00, by magnus (Member) magnus is offline
Developer Last Online: Feb 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.0 Rating: (12 votes - 4.75 average) Installs: 371
Released: 09 Apr 2004 Last Update: 14 Apr 2004 Downloads: 450
Not Supported DB Changes  



vBGarage v3.1.1 (now with GD-Lib support!)

Description
This hack will allow your users to create a virtual garage where they can store photos, details, etc.. about their vehicle (this can be modified to suit forums of other interests).

Latest Uploads will be displayed on Garage List.

Forum users can now leave comments in member garages.

Admin functions are available in the AdminCP.

This version contains the ability to limit access by usergroup(s). All templates are 100% XHTML Verified!

Information
Tested and developed on vB 3.0.0 Gold.

Requires
GD 2.0+ Library

Demo
http://www.sffba.net/forum/vbgarage.php?do=list (Temporary)

This hack, as like the rest of my hacks, are FREE. However, if you enjoy this hack and feel the need to donate something for my time you can do so by clicking the icon below:


*NOTE: Those who donate are explicitly granted permission to remove the "Powered by" information from the vBGarage footer.

*NOTE: When donating, please include your forum url. Thanks!

Version History
v3 - Initial release. Let's hope I don't have alot of entries here.
v3.0.1 - Added GD-Lib Support!
v3.1.0 - Added User Comments, Latest Uploads on Garage List, AdminCP Options
v3.1.1 - Added ability for Admin to "edit" users' garages. Use ImageCopyResampled(); over ImageCopyResized(); for better thumbnail quality.

Planned Features
- Multiple entries per user.
- Possible integration with Photopost/Coppermine/etc..

If you use this, please click

* Installation script by John



UPGRADES

v3.1.0 -> v3.1.1 UPGRADE INSTRUCTIONS

v3.0.1 -> v3.1.0 UPGRADE INSTRUCTIONS

v3.0 -> v3.0.1 UPGRADE INSTRUCTIONS



MODIFICATIONS/ADD-ONS

1. Add "Who's Online" Location by magnus
2. Organize Your vBGarage Templates by magnus
3. Increase Thumbnail Image Quality (v3.1.1 and older) by magnus
4. Alphabetize Garage List by magnus
5. Add "Latest Uploads" to FORUMHOME by magnus
6. EvilLS1's Timeslip Database Integration by SVTOA
7. Installer/Uninstaller by Action-N
8. vBulletin 3.0.5 Compatible Installer/Update by noppid

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	vbgarage3_edit.jpg
Views:	4574
Size:	105.2 KB
ID:	17999   Click image for larger version

Name:	vbgarage3_view.jpg
Views:	6636
Size:	111.5 KB
ID:	18000   Click image for larger version

Name:	vbgarage_list-new.jpg
Views:	3562
Size:	77.0 KB
ID:	18056   Click image for larger version

Name:	vbgarage_view-new.jpg
Views:	2309
Size:	51.5 KB
ID:	18057  

Click image for larger version

Name:	vbgarage_admincp.jpg
Views:	2880
Size:	101.9 KB
ID:	18058  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #1666  
Old 11 Aug 2005, 07:28
Turbo_WRX Turbo_WRX is offline
 
Join Date: Mar 2005
Attention!!!! If someone has extensive knowledge using this garage feature and can code me a page...all i need is someone to add some text in a field for me and get it to show up for users and what not...I made a pic through photoshop of what i want it to be like...if you can code what i drew up..trust me i know someone can..i will PAY you for you time and troubles...please email me [email protected] and have VBGARAGE in the title..I will pay when you're done...100%...I'm prefectly legit, check my ebay if you want, user icp_double_j...I just need some help and i know money talks...so yeah...
Reply With Quote
  #1667  
Old 13 Aug 2005, 01:05
kderentz kderentz is offline
 
Join Date: Jan 2005
I installed this and everything went fine, however when I go the control panel and try and upload an image to the garage its submits the form with no errors but the image dose not come up. I am running GD2+ so that shouldnt be an issue. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #1668  
Old 15 Aug 2005, 22:21
lem's Avatar
lem lem is offline
 
Join Date: May 2005
Question

This is my second post regarding this issue. Others have posted the same but nobody ever answers. Here is the problem:

I have installed this hack on about 7-8 forums now, and all have the same problem. Whenever I go into the usergroup settings to adjust a setting for a specific usergroup, it turns off the permissions for the vbgarage automatically.

I always have to go back in that usergroup's settings and turn on vbgarage again. It is very annoying. Is there any way to fix this?

Thanks,

Lem
__________________
Diesel Forum
Reply With Quote
  #1669  
Old 16 Aug 2005, 01:41
Action-N's Avatar
Action-N Action-N is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
Originally Posted by lem
This is my second post regarding this issue. Others have posted the same but nobody ever answers.
Probably over half of the questions in this thread are about the same problem you are asking about, with its answer following most of them. Try doing a search in this thread for "permissions" or something.


Here I found one of my old posts that should explain what you need to edit. http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1455
__________________
Action Network Forums : Visit our Free web portal for aftermarket and performance automotive enthusiasts to connect and share with other gear heads.
vbRides new garage add-on for vb 4.0.

Last edited by Action-N; 16 Aug 2005 at 01:56.
Reply With Quote
  #1670  
Old 16 Aug 2005, 06:44
lem's Avatar
lem lem is offline
 
Join Date: May 2005
Cool

Alrighty folks, found the problem for those of you running 3.0.7 or 3.0.8 like I am on a lot of my forums. I was having serious problems with my vbgarage permissions changing constantly for my various usergroups. Hope this helps...

The instructions tell you edit INIT.PHP like this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

BUT They must have added the reputation system somewhere between 3.0.0 and 3.0.7 because 'canvbgarage' is not the last line before the );

So, what worked for me is this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Notice that the number is double the previous reputation number(I dont know what the purpose of this is, but thats the pattern)

Hope this helps. I looked forever in these threads and I could not find anything clear. Just little bits and pieces. I hope this is a little easier to understand.

Thanks for this great hack,

Lem
__________________
Diesel Forum

Last edited by lem; 16 Aug 2005 at 06:46.
Reply With Quote
  #1671  
Old 17 Aug 2005, 09:22
mr. visual's Avatar
mr. visual mr. visual is offline
 
Join Date: Aug 2005
absolutely fantastic, installed.

Thanks!
Reply With Quote
  #1672  
Old 18 Aug 2005, 01:52
hotwheels hotwheels is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Doug
i am not sure what i did wrong, but if you look at my vbgarage: http://www.insanemustangs.com/forums...ge.php?do=list It show's that the garage is there, but you cannot do anything with it at all. I set everything up the way the instruction's stated, and every step was followed. Does anybody have any idea, why it can't be used? In my usergroup settings, they are all marked to yes.
Reply With Quote
  #1673  
Old 18 Aug 2005, 01:58
hotwheels hotwheels is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Doug
never mind, i got it fixed.............my error
Reply With Quote
  #1674  
Old 20 Aug 2005, 07:47
csidlernet csidlernet is offline
 
Join Date: Apr 2003
Real name: chad
thanks man
Reply With Quote
  #1675  
Old 20 Aug 2005, 13:52
BlueBulletRL BlueBulletRL is offline
 
Join Date: Apr 2005
I am having trouble trying to pull the car information to use in the postbits. I put the SQL query in just as you said and posted the if statement and even if the user has a vbgarage it doesn't pull the information. is there something I missed? Please HELP ME I NEED THIS FEATURE However I want it to display under the user name like this

Year:
Make:
Model:
My Garage<-That will be hyperlinked to there garage. PLEASE HELP!!!

Also the query you gave is that to be added or to replace the current query there? PLEASE HELP

Last edited by BlueBulletRL; 21 Aug 2005 at 02:29.
Reply With Quote
  #1676  
Old 20 Aug 2005, 22:17
ryans ryans is offline
 
Join Date: Feb 2002
Originally Posted by magnus
As stated before, this is all being added. It's not that it's been "forgotten", it's just being slated for a later release. Expect it very soon.
1 year and 6 months later . I don't see a delete image options. Is that something This doesn't have or did I install it wrong?
Reply With Quote
  #1677  
Old 21 Aug 2005, 13:27
black04gt black04gt is offline
 
Join Date: Dec 2004
I have had vbgarage installed on my forums for about 6 months now had voer 200 mustangs in the garage with info and pics and I woke up this morning andy they are gone???? wtf??? i check the database files in myadmin for php and the 3 database and the tables are empty??? anyone ever heard of this i back up my site about once a month is there a way i can exctract just those files from the back up??


thanks for any help in advance

Dave
Reply With Quote
  #1678  
Old 23 Aug 2005, 16:35
AndyA AndyA is offline
 
Join Date: Apr 2005
Is this safe to install on 3.0.8 then ? Does the installer take care of any database alterations ?
Reply With Quote
  #1679  
Old 24 Aug 2005, 01:50
brendonm brendonm is offline
 
Join Date: Feb 2003
hmmm... tempted but scared. Will keep watching to see what happened to all the Mustangs.
__________________
BrendonM
Reply With Quote
  #1680  
Old 28 Aug 2005, 04:08
dodgechargerfan dodgechargerfan is offline
 
Join Date: Aug 2005
I am getting a page not found error on "/forums/vbgarage.php" after clicking submit in the Edit vbGarage form in the User CP.
Yet, the file is there and everything else works so far.
(actually a few things don't but they should once my domain name gets redirected.)

I just checked: if I add a "?" to the url, it comes up.
Any way to fix that or even make the "?" come up automatically.

Forgive me if this is a noob question. I started working with stuff exactly 1 week ago - before then I knew nothing about SQL, phpbb (I migrated a board from it), php, vBulletin, etc...

Last edited by dodgechargerfan; 28 Aug 2005 at 10:22.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:45.

Layout Options | Width: Wide Color: