Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Extra Navbar Details »
Extra Navbar
Mod Version: 1.00, by deadlySniper (Member) deadlySniper is offline
Developer Last Online: May 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (7 votes - 5.00 average) Installs: 79
Released: 02 Jul 2009 Last Update: Never Downloads: 4
Not Supported Template Edits Re-usable Code  

Extra Navbar - Can be used for advertising!

Preview:




Installation:


In template: navbar

Find: <!-- / nav buttons bar -->

Below Add:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Please click Installed!

~Rozzi / deadlySniper

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #46  
Old 30 May 2010, 22:23
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
You see this post : http://www.vbulletin.org/forum/showp...4&postcount=38

AdminCp>Styles & Templates>Pink> GO and then scroll down

You may have shown me the wrong picture from your default style.
Reply With Quote
  #47  
Old 30 May 2010, 22:31
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
After i saw, this is no solution i changed "Table Border" to old color, but....

Now i changed back and made everything black again in "Table Border in Admin Panel", you can now take a look and see on site how it looks...

http://img18.imageshack.us/img18/9205/extranav2.jpg

I don't know if you looking on right template, but you can also add "/index.php?styleid=3" to the link i gave you
Reply With Quote
  #48  
Old 30 May 2010, 22:40
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Right, Ive got it.

Its your CSS tborder



Look how ive changed it to none.
Reply With Quote
  #49  
Old 30 May 2010, 22:49
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
hmm, i don't understand, what i'm doing wrong...

here is my Table Boder...



and here is how it looks on my forum...

Reply With Quote
  #50  
Old 30 May 2010, 22:51
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Your editing the wrong style, goto your default and look at your other heading at the top in black.

Notice how the table border is now missing.
Reply With Quote
  #51  
Old 30 May 2010, 22:56
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
I just tried it on mine.



I also set the second cellspacing to 0
Reply With Quote
  #52  
Old 30 May 2010, 22:56
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
i do editing the right style (pink). In default style i'm using different code for "extra navbar" but i wasn't able to customize it

Reply With Quote
  #53  
Old 30 May 2010, 23:09
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
I dont know whats wrong.

This is with the code copied straight onto my forum from the coder.



This is it with the CSS tborder set to none.



And now with cellspacing set to 0

Reply With Quote
  #54  
Old 30 May 2010, 23:12
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Ive got an idea.

Remove the class tborder.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #55  
Old 30 May 2010, 23:15
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
i know it's weird

after i removed


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

it messed whole site, take a look

Reply With Quote
  #56  
Old 30 May 2010, 23:17
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
No.

Just tborder (remove the red)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #57  
Old 30 May 2010, 23:22
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
ups, sorry

Reply With Quote
  #58  
Old 30 May 2010, 23:30
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
i also set cellspacing to 0

Reply With Quote
  #59  
Old 30 May 2010, 23:39
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
I cant help you without logging onto your board sorry.
Reply With Quote
  #60  
Old 30 May 2010, 23:40
maxell666 maxell666 is offline
 
Join Date: Feb 2010
ok, thank you for everything, i will try to figure this out by myself
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:08.

Layout Options | Width: Wide Color: