Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Aug 2013, 10:33
PAKIDIL PAKIDIL is offline
 
Join Date: Jan 2007
Change in style by editing code. Doesn't work?

Hi,

I made changes in style by editing code. Nothing take effects. Even if I delete the codes from the style and save the style than I again check it on main page. It shows there.

Is there any update counter needed or in general setting so quickly update any changes made in style by editing?.

Please let me know thanks

--------------- Added 26 Aug 2013 at 11:33 ---------------

Looks like template editing for ad_navbar_below doesn't work at all and showing old setting after removal of the codes. So any help please
Reply With Quote
  #2  
Old 26 Aug 2013, 11:57
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
After making changes, have you flushed any caching systems you may be running, and tried a hard refresh Ctrl + F5, or cleared your cookies.
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Aug 2013, 13:19
nerbert nerbert is offline
 
Join Date: May 2008
I've found when I edit JavaScript I have to do 2 hard refreshes to clear caching. Not sure about css edits.
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Aug 2013, 20:40
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
If you have modifications like vB Optimise or similar, try clearing their cache and/or disabling then hard refreshing.

Edit: Try editing the navbar template directly then saving, if your code shows then you know its an issue with said ad template/location as it shows in navbar template etc.
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #5  
Old 29 Aug 2013, 23:32
PAKIDIL PAKIDIL is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by TheLastSuperman View Post
If you have modifications like vB Optimise or similar, try clearing their cache and/or disabling then hard refreshing.

Edit: Try editing the navbar template directly then saving, if your code shows then you know its an issue with said ad template/location as it shows in navbar template etc.
Thanks, it was vb optimise causing this.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:32.

Layout Options | Width: Wide Color: