Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 18 Feb 2010, 04:01
jacob115 jacob115 is offline
 
Join Date: Mar 2008
Scores Don't Save, Goes to Forum

After I play a game, it doesn't save the score and it sends me right to the forums.

I am using vb 4.0.1. Why is this?

Thanks!
Comments
  #2  
Old 19 Feb 2010, 07:29
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Are you running vBadvanced. I believe there's a thread where this is covered.
__________________
  #3  
Old 20 Feb 2010, 19:10
Garamond's Avatar
Garamond Garamond is offline
 
Join Date: Jul 2004
This same thing happened after upgrading to vBulletin 4.0.2, and I don't have vBadvanced installed.
  #4  
Old 21 Feb 2010, 20:25
Garamond's Avatar
Garamond Garamond is offline
 
Join Date: Jul 2004
Found out what to do. After upgrading, I had to change the index.php file:

This is how I comment out:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After upgrading, the forum.php line was commented out, while content.php was active. Made it vice versa and now it works again.
  #5  
Old 22 Feb 2010, 02:22
boatswife boatswife is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Patty
Originally Posted by Garamond View Post
Found out what to do. After upgrading, I had to change the index.php file:

This is how I comment out:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After upgrading, the forum.php line was commented out, while content.php was active. Made it vice versa and now it works again.
Thank you.....worked for me too.
  #6  
Old 22 Feb 2010, 03:35
jacob115 jacob115 is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by Garamond View Post
Found out what to do. After upgrading, I had to change the index.php file:

This is how I comment out:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After upgrading, the forum.php line was commented out, while content.php was active. Made it vice versa and now it works again.

Thanks! That worked perfect!
  #7  
Old 22 Feb 2010, 03:36
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Garamond View Post
Found out what to do. After upgrading, I had to change the index.php file:

This is how I comment out:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After upgrading, the forum.php line was commented out, while content.php was active. Made it vice versa and now it works again.
Actually, I believe the fix is the same for both vBa and the default 4.0 CMS.
__________________
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:29.

Layout Options | Width: Wide Color: