Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 16 Jul 2010, 18:23
Jncocontrol's Avatar
Jncocontrol Jncocontrol is offline
 
Join Date: Mar 2009
Saving issues (4.0.5)

My users are complaining about the their games not saving. I've tested it out and comfirmed that the games aren't saving.
Is their a Fix for this?
Comments
  #2  
Old 25 Jul 2010, 15:03
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
did you add the edit to the index.php?
this is in the zip file of the arcade

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

  #3  
Old 26 Jul 2010, 23:02
2fast4ya 2fast4ya is offline
 
Join Date: Feb 2005
in the zip folder of the arcade there is index.html - are we sure its . php? or am i looking in the wrong place?
__________________
AudioNeeds.com - A forum dedicated for the Recording Enthusiast.
  #4  
Old 27 Jul 2010, 01:49
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
you need to edit the index.php on your server ..

vb4 has a forum.php and a index.php
default

you'll find it in your root dir of the forum
  #5  
Old 08 Aug 2010, 15:05
AfterWorldForum AfterWorldForum is offline
 
Join Date: Dec 2008

In the additional code posted, it refers to vBAdvanced.

I use that, as I find the vBCMS to be unfinished in so many ways I am of the opinion it never should have been released to begin with. Does the first line mean I should edit the vbAdvanced version of index.php, or should I instead put the addition in forums.php, which it points to?

Thanks in advance


UPDATE: I just tried the index.php, and it seems to work. Now for the layout trouble

Last edited by AfterWorldForum; 08 Aug 2010 at 15:12.
  #6  
Old 17 Aug 2010, 02:02
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
I asume you fixed it ?
  #7  
Old 27 Nov 2010, 14:17
ellinofatsa's Avatar
ellinofatsa ellinofatsa is offline
 
Join Date: Mar 2010
i have only index.php
and i have do that and the games dont safe the score and if i tab on the homepage i see this

Parse error: syntax error, unexpected T_DEC, expecting T_STRING or T_VARIABLE or '$' in C:\IIS_WEBSITES\ellinofatsa.www\index.php on line 58
__________________
thanks for time
  #8  
Old 27 Nov 2010, 14:24
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
whats your url..
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:30.

Layout Options | Width: Wide Color: