Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 16 Feb 2009, 00:42
colinizballin colinizballin is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Few View Post
I tried that exactly, and it did not work.
hmmmmmm
Reply With Quote
  #17  
Old 16 Feb 2009, 00:43
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by Few View Post
I tried that exactly, and it did not work.
It didn't work is a broad statement... Are you sure you're looking at the right page in the right area in the right forum?

Try removing the condition and just adding the banner code to see if that appears at all so you know if the ad is the issue or the conditional.
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #18  
Old 16 Feb 2009, 01:21
Few Few is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Ted S View Post
It didn't work is a broad statement... Are you sure you're looking at the right page in the right area in the right forum?

Try removing the condition and just adding the banner code to see if that appears at all so you know if the ad is the issue or the conditional.

When I just add it without the condition, on every threadsection it appears. So it is a problem with the condition somehow.
Reply With Quote
  #19  
Old 16 Feb 2009, 01:22
colinizballin colinizballin is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Few View Post
When I just add it without the condition, on every threadsection it appears. So it is a problem with the condition somehow.
I found out the same thing.
Reply With Quote
  #20  
Old 16 Feb 2009, 01:25
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Whoops.

For the FORUMDISPLAY template you'll need to use the variable $foruminfo[forumid] instead of $forum[forumid] (different pages store it in a different variable).
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #21  
Old 16 Feb 2009, 01:55
Few Few is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Ted S View Post
Whoops.

For the FORUMDISPLAY template you'll need to use the variable $foruminfo[forumid] instead of $forum[forumid] (different pages store it in a different variable).

It Works! Thank you for all of your help! You are THE MAN!
Reply With Quote
  #22  
Old 16 Feb 2009, 01:55
colinizballin colinizballin is offline
 
Join Date: Feb 2009
Oh thank the lawd.

Many many thanks to you sir.
Reply With Quote
  #23  
Old 16 Feb 2009, 09:50
Digma Digma is offline
 
Join Date: Nov 2004
Would this also be possible for specific threads? We have some long running betting threads and I would be interested in doing thread specific advertisement.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:40.

Layout Options | Width: Wide Color: