Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Replace URL's With Page Title Details »
Replace URL's With Page Title
Mod Version: 1.1, by Jafo232 (Coder) Jafo232 is offline
Developer Last Online: Nov 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (30 votes - 4.60 average) Installs: 464
Released: 22 Aug 2007 Last Update: 22 Aug 2007 Downloads: 2091
Not Supported Uses Plugins  


This product will automatically take any incoming parsed link and display the title of that page instead of showing the URL.

Example:

http://www.vbulletin.org/forum/index.php

Is how URL's are displayed by default, after adding this plugin, automatically the page title of that URL will be displayed and linked:

VBulletin.org Forum

The only thing required to install is to upload the product file (see readme in attached file).

For those asking what the difference is between this mod, and a similar one, see my post here:

http://www.vbulletin.org/forum/showp...7&postcount=23

Limitations:
  • If the page has no title tag, only the URL will be displayed.
  • If the title tag does not appear within the first 1000 lines of the page, only the URL will be displayed. To keep the script from locking on URL's that go to large files or other large documents that could put a strain on the server and timeout a post, only the first 1000 lines are accepting when retrieving the page information.
  • Links on pages posted prior to adding this mod will not be updated.
Changelog:
  • Aug 22-2007: Fixed issue where functions might redeclare themselves, especially with shoutbox.
(note 49 downloads v1.0)

If you enjoy this mod, please nominate it for mod of the month (MOTM).

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Replace Local Links With Title Jafo232 vBulletin 3.5 Add-ons 90 22 Aug 2007 04:10

  #166  
Old 22 May 2009, 14:47
tunistunis tunistunis is offline
 
Join Date: Jun 2007
not working on 3.8.1
Reply With Quote
  #167  
Old 07 Jun 2009, 18:16
denman75 denman75 is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Dennis
Originally Posted by tunistunis View Post
not working on 3.8.1
same here ,its not working
Reply With Quote
  #168  
Old 20 Jun 2009, 18:57
j1mmy j1mmy is offline
 
Join Date: Feb 2006
Doesn't work with 3.7.3
Reply With Quote
  #169  
Old 20 Jun 2009, 19:39
cynthetiq's Avatar
cynthetiq cynthetiq is offline
 
Join Date: Jul 2005
i found that this works with 3.8.3
http://www.vbulletin.org/forum/showt...Fetcher&page=2
Reply With Quote
  #170  
Old 20 Jun 2009, 20:26
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
Originally Posted by j1mmy View Post
Doesn't work with 3.7.3
I really wish that people would stop posting inane statements like this.

I accept that it's not working for you. That may be for any one of several reasons:
  • you didn't install it correctly
  • you have a custom style missing some of the standard vBulletin code
  • you have a conflict between this add-on and other add-ons that you've previously installed
  • something else is messed up with your vBulletin installation
  • etc.
That doesn't mean the add-on "Doesn't work with 3.7.3". It worked for me in 3.73 and all the way through to 3.83. It obviously worked for a lot of other people to.

If you want to make a statement like, "I can't get this to work on my forum", fine. Then perhaps someone can begin the process of trying to determine why it's working for others and not for you.

Last edited by djbaxter; 21 Jun 2009 at 01:03.
Reply With Quote
  #171  
Old 21 Jun 2009, 14:15
j1mmy j1mmy is offline
 
Join Date: Feb 2006
Okay, I can't get this to work on my forum running 3.7.3...

Perhaps you can guide me through the installation process and possibly help me identify where I might be going wrong?
Reply With Quote
  #172  
Old 21 Jun 2009, 16:44
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
Start by looking at the suggestions I listed above regarding your theme/style and other plug-ins.

1. Check to see if it works in the vBulletin default style.

2. Disable ALL other add-ons except this one - does it work now?

If the answer to either 1 or 2 is "No", try cynthetiq's suggestion: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=189658
Reply With Quote
  #173  
Old 23 Sep 2009, 15:49
cfww2 cfww2 is offline
 
Join Date: Sep 2009
Thank you. Seems to work fine on 3.8.4

CF
Reply With Quote
  #174  
Old 26 Sep 2009, 18:57
MagicThemeParks's Avatar
MagicThemeParks MagicThemeParks is offline
 
Join Date: Sep 2009
Works as described on 3.8.4

Good work!
Reply With Quote
  #175  
Old 26 Sep 2009, 20:21
trotskid trotskid is offline
 
Join Date: Feb 2009
Doesn´t work on my forum (3.8.3).

Originally Posted by djbaxter View Post
If the answer to either 1 or 2 is "No", try cynthetiq's suggestion: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=189658
And this one either lol
Reply With Quote
  #176  
Old 17 Nov 2009, 01:12
Charlie98902 Charlie98902 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Can you please port this over to vb4? Thanks
Reply With Quote
  #177  
Old 07 Dec 2009, 17:49
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Thumbs up

I've temporarily disabled the OTHER mod (with 5 sec timeout) to try this one, as the former seemed to be hit and miss replacing links with names.

So far, this one seems to work well on v3.67pl1 ...

Thanks Jafo232 ...

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #178  
Old 07 Dec 2009, 22:16
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
A follow up ...

This seems to be working fine, but if a user puts the [ur][/url] codes around his link, then the link shows, but not the page translation with this mod.

I think it's because people have got used to selecting the LINK button in the editing page for a post and that's how the links get bracketed. Is there any way of having this mod work around those brackets, or perhaps eliminate the option in post editing to use the link button from appearing there?

Thanks for any feedback ...

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #179  
Old 22 Dec 2009, 14:21
UKCE_Hitman UKCE_Hitman is offline
 
Join Date: Jan 2008
thanks installed .
Reply With Quote
  #180  
Old 22 Dec 2009, 14:22
UKCE_Hitman UKCE_Hitman is offline
 
Join Date: Jan 2008
thanks installed
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:38.

Layout Options | Width: Wide Color: