Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Business Green - professional style in sage green Details »
Business Green - professional style in sage green
Mod Version: 1.01, by Ohiosweetheart (Designer) Ohiosweetheart is offline
Developer Last Online: Jul 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.3 Rating: (3 votes - 4.67 average) Installs: 55
Released: 18 May 2008 Last Update: 10 Nov 2008 Downloads: 670
Not Supported Uses Plugins Template Edits Additional Files  

The second in a series of business-type themes, Business Green is simple, elegant, and easy on the eyes.

Business Green features -
  1. Separated forum categories
  2. 90% original forum images
  3. This theme is valid XHTML 1.0 Transitional

Installation Instructions -
  1. Click on the "Install" button on the right of this post, then download the zip file to your computer and extract it (I put it on my desktop, it's easier to remember where I put it!).
  2. Open your ftp client to your server. Go to your forum's images folder, open it, and create a styles folder.
  3. Next, upload the bgreen folder via FTP into the styles folder, so that your image path is images/styles/bgreen/buttons, for example.
  4. After you've uploaded the folder, open your admin control panel on your forum, and import the xml file, by going to Styles & Templates > Download / Upload styles > Import Style XML File.
  5. Click on the Browse button, locate the xml file for bgreen, and double-click it so that it loads in that box, then hit the Import button.
The zip file contains a folder of blank images in PNG format for easy editing. PSD's are not available.


* Also see Business Blue at Themes by Design.


Enjoy!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Sage [Admin CP Style] (Green) Roms vBulletin 3.6 Admin CP Styles 31 04 Feb 2009 09:17
Sage [Admin CP Style] (Green) Roms vBulletin 3.5 Admin CP Styles 6 02 May 2008 10:40

  #31  
Old 31 May 2008, 02:41
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
That's very strange. Please make sure that you uploaded the bgreen folder into your images/styles folder, which you needed to make.
Reply With Quote
  #32  
Old 31 May 2008, 04:24
deb9654 deb9654 is offline
 
Join Date: May 2008
New vBulletin user and this is my first try at using a style. Just love this one! I do have one problem though. I've got it all installed and running but some seems to be missing. Here's the link to the site. Can you advise me? Thanks much.

http://www.paintingfriends.com/forums
Reply With Quote
  #33  
Old 31 May 2008, 06:24
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
Yes, something's definitely wrong, but I'm not quite sure how you did it, lol. You need to delete this style, both in your ACP and in your ftp, and start all over again. Read the instructions carefully in the first post of this thread.

You need to re-upload the images correctly. Somehow, you have 2 bgreen folders so your image path is currently images/styles/bgreen/bgreen/misc/navbits_start.gif.
I have no idea how that happened, since there is not 2 bgreen folders to upload.

You also need to import the xml again, in the acp. Somehow all the formatting was lost in the first import.
Reply With Quote
  #34  
Old 31 May 2008, 08:39
deb9654 deb9654 is offline
 
Join Date: May 2008
I actually added the 2nd bgreen in the path because some of the images weren't showing up...not sure how I got the 2nd bgreen in the first place. I'll try the delete and reload and see what happens. Thanks.
Reply With Quote
  #35  
Old 31 May 2008, 09:11
deb9654 deb9654 is offline
 
Join Date: May 2008
The reload worked fine and it looks great. One more problem though...I can't seem to insert my logo. I've checked the path several times and it's just not showing up. Any help here? Thanks so much. Love the way it looks to far!
Reply With Quote
  #36  
Old 31 May 2008, 11:02
deb9654 deb9654 is offline
 
Join Date: May 2008
Never mind! I figured out what I was forgetting. Thanks again for your help and this fabulous style!
Reply With Quote
  #37  
Old 31 May 2008, 11:22
Thomas P's Avatar
Thomas P Thomas P is offline
 
Join Date: Oct 2001
Very nice, decent colors and clean design. Well done.
__________________
www.MCSEboard.de
MCP / MCSA / MCSE Board
dedicated to Windows 2000 / XP / 2003 Server & Windows Vista.
German Windows Server & Backoffice Community, Microsoft Community Partner (CLIP), MVPs inside.
Reply With Quote
  #38  
Old 31 May 2008, 22:23
kruzzen's Avatar
kruzzen kruzzen is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Shawn Gossman
I like this theme alot! Now only if I had a logo to go with it
Reply With Quote
  #39  
Old 01 Jun 2008, 00:04
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
Originally Posted by deb9654 View Post
Never mind! I figured out what I was forgetting. Thanks again for your help and this fabulous style!
yaayyy I'm glad you got it working!


Originally Posted by Thomas P View Post
Very nice, decent colors and clean design. Well done.
Thank you much, Thomas.


Originally Posted by kruzzen View Post
I like this theme alot! Now only if I had a logo to go with it
You can request a logo/header with your site name on it, on my design forum.
Reply With Quote
  #40  
Old 01 Jun 2008, 00:42
rolloffhill rolloffhill is offline
 
Join Date: Aug 2007
I just uploaded this, and in the stylevars I changed the title image to reflect my forum logo, it still doesn't show up.

Any thoughts? Did I miss something?

Also how do I set this to my default style for my users?

Thanks!!
Reply With Quote
  #41  
Old 01 Jun 2008, 01:07
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
You don't change it in style vars for this theme. Go to the header template and change the logo image there.
Reply With Quote
  #42  
Old 01 Jun 2008, 01:13
rolloffhill rolloffhill is offline
 
Join Date: Aug 2007
Yeah just found that...

It is a bit wide thought, other than resizing the image to fit better, is there a way to make it line up with the tables?

Help I'm style stupid...
Reply With Quote
  #43  
Old 01 Jun 2008, 01:26
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
The header is coded to stretch across the forum like that. It would have to be recoded.
Reply With Quote
  #44  
Old 01 Jun 2008, 17:21
Stilgar's Avatar
Stilgar Stilgar is offline
 
Join Date: Mar 2006
Real name: James
Great theme! Installed easy and looks outstanding.

One thing I noticed. In the statusicon forum, the style is asking for subforum_new.png and subforum_old.png, but the folder contains subforum_new.gif and subforum_old.gif.

Again, great theme, thanks!
Reply With Quote
  #45  
Old 05 Jun 2008, 19:38
binal0072003 binal0072003 is offline
 
Join Date: Jul 2007
nice one,
i have set it as my forum theme

thanx
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:21.

Layout Options | Width: Wide Color: