Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06 Sep 2019, 21:31
Irishnotsane Irishnotsane is offline
 
Join Date: Apr 2012
Unable to edit VM's after being reported

Ok, so this is a weird one..

Basically I can edit peoples VM's fine, however once that certain VM has been reported, the edit button doesn't do anything, and when I copy the link URL to edit the specific message, it comes up with "No User specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

Also, when a user clicks report on a VM, it displays the message "A required field called contentid is missing or has an invalid value." however the reported post seems to work fine, as a thread is created with the reported VM in it, as it should.

Also not sure if this would be linked, but within the automatically created thread of the reported VM, the 2nd link to the users profile sends me to a database error, the URL link is https://URLhere.com/member.php?u=557...vmessage438258

Anyone got any ideas?
I've tried disabling hooks, and ajax features..
The forum has cloudflare as located here: https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=324748
Reply With Quote
  #2  
Old 06 Sep 2019, 22:23
iA1 iA1 is offline
 
Join Date: Jul 2018
If it is related to cloudflare, I don't recommend adding that second page rule mentioned on the linked thread that says:
*.youdomain.com/*
Then the settings are: ssl: off, browser cache ttl:1day,always online: on, cache level: cache everything
When I added this rule for my forum, the threads were not getting updated instantly and members were complaining, saying they were only able to see posts from 1 day ago and earlier. That was because cloudflare was serving them cached threads.

Maybe it is causing similar issues on your forum. Make sure whether you are able to edit older VMs.
__________________
Make your forum mobile friendly and get app-like features:
App-like icon on your smartphone homescreen
Responsive style - for vBulletin 4.2.x as well as vB 3.8.x - Contact for custom work
Push notifications for new replies, likes and PM
Reply With Quote
  #3  
Old 07 Sep 2019, 08:59
Irishnotsane Irishnotsane is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by iA1 View Post
If it is related to cloudflare, I don't recommend adding that second page rule mentioned on the linked thread that says:


When I added this rule for my forum, the threads were not getting updated instantly and members were complaining, saying they were only able to see posts from 1 day ago and earlier. That was because cloudflare was serving them cached threads.

Maybe it is causing similar issues on your forum. Make sure whether you are able to edit older VMs.
I don't seem to be having trouble with threads not being updated instantly. The only problem I'm having is being unable to edit VM's once they've been reported... I can edit them fine prior to them being reported, and I can delete them both before and after, but I just can't edit them once they've been reported, which is concerning, plus my moderators are unable to take action against any reported VM's as they can only edit, not delete.
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Sep 2019, 21:11
Irishnotsane Irishnotsane is offline
 
Join Date: Apr 2012
Anyone got any suggestions?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:21.

Layout Options | Width: Wide Color: