Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Banner Rotator (Definitive Mod) Details »
Banner Rotator (Definitive Mod)
Mod Version: 0.90, by andrefedalto (Member) andrefedalto is offline
Developer Last Online: Feb 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.2 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 85
Released: 21 Dec 2005 Last Update: 23 Dec 2005 Downloads: 367
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files  

Hi you there. I was looking for a really nice Banner Rotator Mod, but i couldn't find one that had what i need. So i decided to code one. Finished it right now and i'll share with you.

So, what does this hack do?
- This mod allows you to add lots of forum banners.
- The banners will be automatically randomized everytime you reload your forums.

How can i work with it?
- It's all controlable through AdminCP.
- NOT NEEDED ftp access to upload banners.
- You CAN upload banners (jpg, gif & png) through AdminCP.
- You can set a description for individual banners.
- You can edit the description easily and individually.
- You can delete the banners through AdminCP (this function delete the banner from the ftp)
- You can activate/deactivate you banners.
- Deactivated banners remains in the ftp, but will not be shown on forum home.

How can i install? (Time to install: 1 minute if you are fast enough )
- Upload all the files contained in the "upload" folder inside the zip to your forum root directory and CHMOD 77 the folder "/image/banners"
- Install product-brotator.
- Go to your AdminCP > Style Manager > YOUR SKIN > Edit HEADER template and find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


You can change banner width and height editing the plugin called "Banner Rotator Generator" and changing the values:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

for your own values.

I really hope you enjoy this hack and, please, if you find any kind of bug, report it to me as soon as possible.
And if you have any suggestions, post here.

Thanks you all!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	banner_add.JPG
Views:	1271
Size:	35.9 KB
ID:	39764   Click image for larger version

Name:	banner_delete.JPG
Views:	1637
Size:	174.5 KB
ID:	39765   Click image for larger version

Name:	banner_edit.JPG
Views:	1506
Size:	161.9 KB
ID:	39766   Click image for larger version

Name:	banner_show.JPG
Views:	1565
Size:	42.3 KB
ID:	39767  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Banner Rotator (Definitive Mod) **UPDATED** andrefedalto vBulletin 3.6 Add-ons 279 29 Aug 2011 16:30
Miscellaneous Hacks Banner Rotator andrefedalto vBulletin 3.7 Add-ons 236 11 Mar 2011 01:05

  #106  
Old 06 Apr 2007, 14:25
Romanthic Romanthic is offline
 
Join Date: Nov 2006
Yeah thank you very nice mod
Installed
Reply With Quote
  #107  
Old 06 Apr 2007, 14:47
localraceway localraceway is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by Rebel Dragons View Post
I have this installed on my forum but i have one small problem. I can't seem to figure out how to get the banners to link to the websites they represent. It just shows the image and when you click on it, nothing happens.

How do I make the banners into linked images?

i think you can only have one link for all images, since all images run from one plugin. theres a default code thats normaly on the forum that you have installed it on that brings you back to your main page, so once you click on the banner(s) it takes you back to your forum. i had to fix the code to get mine to rederect back to my forum though.

does this make anysense or help at all ?

i tried :P
Reply With Quote
  #108  
Old 19 Apr 2007, 02:02
stabmyback stabmyback is offline
 
Join Date: Nov 2006
can anyone tell me how to align the banners so they're on the right side, not the center?

also, is it possible to have this hack running in two skins at once with different sets of banners? i'm not sure how, if it is.

Thanks for the help anyone who can give it to me!

Last edited by stabmyback; 20 Apr 2007 at 00:01.
Reply With Quote
  #109  
Old 09 May 2008, 17:31
iheartvb iheartvb is offline
 
Join Date: May 2008
which file do i download for v3.7?
Reply With Quote
  #110  
Old 11 Jun 2008, 15:42
ghostiya ghostiya is offline
 
Join Date: Jun 2008
i just uploaded this and i cant login to my board all the accounts it says

"Wrong username or password. You have used up your failed login quota! Please wait 15 minutes before trying again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!"

What the hell
Reply With Quote
  #111  
Old 18 Jun 2008, 23:43
tigerroar tigerroar is offline
 
Join Date: Dec 2003
it would not allow me to upload image/pjpeg when I tried to upload my original banner that I had before I installed this so I added "image/pjpeg" to the list of what was allowed and it's now working fine. Now I have to create a few more banners!

Thanks for this.
Reply With Quote
  #112  
Old 20 Aug 2008, 20:21
jose22 jose22 is offline
 
Join Date: Jul 2008
good night installed this mod and I did the following steps to uplod content queesta inside the folder uplod get the forum then edited directory of the navbar then I uplod xml in the ACP and did the chmod baners in the folder and make a uplod baner by acp of this



Reply With Quote
  #113  
Old 15 Nov 2008, 16:08
vikingtour2 vikingtour2 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Trouble installing

When I try to upload a new product brotator I get this error message...XML Error: unknown at Line 0
.....I am using version 3.7.3 hopefully this product works with this version... any assistance would be appreciated I am extremely new at this.
Reply With Quote
  #114  
Old 15 Nov 2008, 16:19
vikingtour2 vikingtour2 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Originally Posted by Brandr View Post
Go to your Administration Cpanel and find the Plugins system tab on your left hand side bar. Down towards the bottom of the collumn. Expand the menue. Click: Manage products. At the very bottom of the page click: [Add/Import product] Where it says: Import product click: Browse. -Allow overwrite and Upload your product file from your HD.

banner-_rotator file goes in admincp folder.
cpnav brotator file goes in the xml folder inside the includes folder in your forums directory.
banner folder goes in the images folder.

Good luck.

B.


I have tried this and get an error---XML Error: not well-formed (invalid token) at Line 1
-- I have also tried uploading to my server and then uploading with all/import product where I also get an error any suggesitons....
Reply With Quote
  #115  
Old 13 Dec 2013, 14:52
nxtgen nxtgen is offline
 
Join Date: Sep 2013
Does anyone know if this ever came out for VB4
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:05.

Layout Options | Width: Wide Color: