Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 28 Jan 2006, 20:09
Princeton's Avatar
Princeton Princeton is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Joe Velez
I'm not sure what you mean. Have you asked the author of the hack?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Latest Articles:
Liquid Layout = Less Ad Revenue?
How to Monetize Your Site
Improve Web Page Performance
How To Write For The Web


If it needs instructions, there's room for improvement.
Give users what they actually want, not what they say they want. And whatever you do, don't give them new features just because your competitors have them!
Reply With Quote
  #17  
Old 29 Jan 2006, 15:44
netwind netwind is offline
 
Join Date: Feb 2005
princeton This article good for creating stand-alone pages, but I need wrote plugins, wich evalulate templates without modify standart forum code.
How ?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #18  
Old 29 Jan 2006, 21:52
Princeton's Avatar
Princeton Princeton is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Joe Velez
netwind,
follow the instructions found on this page: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=99132
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Latest Articles:
Liquid Layout = Less Ad Revenue?
How to Monetize Your Site
Improve Web Page Performance
How To Write For The Web


If it needs instructions, there's room for improvement.
Give users what they actually want, not what they say they want. And whatever you do, don't give them new features just because your competitors have them!
Reply With Quote
  #19  
Old 11 Mar 2006, 17:08
puertoblack2003's Avatar
puertoblack2003 puertoblack2003 is offline
 
Join Date: Aug 2005
ok trying to follow this rule but still confused which i'm learning to cache this template because i have this on my forum
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

ok where here do i add the fuction to elimated that uncache...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

thank you
__________________
Android Custom Creations
Reply With Quote
  #20  
Old 11 Mar 2006, 19:00
Princeton's Avatar
Princeton Princeton is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Joe Velez
add the template to the cache_templates hook (plugin):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Latest Articles:
Liquid Layout = Less Ad Revenue?
How to Monetize Your Site
Improve Web Page Performance
How To Write For The Web


If it needs instructions, there's room for improvement.
Give users what they actually want, not what they say they want. And whatever you do, don't give them new features just because your competitors have them!
Reply With Quote
  #21  
Old 11 Mar 2006, 19:18
puertoblack2003's Avatar
puertoblack2003 puertoblack2003 is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by Princeton
add the template to the cache_templates hook (plugin):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
thank you sir that worked ...
__________________
Android Custom Creations
Reply With Quote
  #22  
Old 20 Mar 2006, 16:29
puertoblack2003's Avatar
puertoblack2003 puertoblack2003 is offline
 
Join Date: Aug 2005
good day,

i using that method to cache template i implented a postbit marqee hack and for some reason that method won't work.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

this error is being shown in showthread any idea's to fix problem...

thanks in advance.
__________________
Android Custom Creations
Reply With Quote
  #23  
Old 13 Sep 2006, 02:06
MRGTB MRGTB is offline
 
Join Date: Dec 2004
I just cant get my head around adding "cache" to a product, to cache the templates.

Will you do me a favour Princeton or anybody else who knows how to do this. Take a look at my product code and add the cache code for me. So I can just paste it back in my XML file.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #24  
Old 23 Sep 2006, 15:40
pedroenf pedroenf is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Pedro
Thanks for the explanation. It worked for me too.
Reply With Quote
  #25  
Old 16 Nov 2006, 16:55
RedTyger RedTyger is offline
 
Join Date: Nov 2006
If you have a lot of templates which may not necessarily be used, you can save resources that would be used to cache unneeded templates by instead caching them dynamically based on whether or not they are needed. This does assume a bit of knowledge, but it's commented for clarity.

Let's say you have 10 templates, all of which can be enabled or disabled individually via a yesno option in your plugin. I'll just display 3 for the example.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The only problem with this is that if you have only one template needed, merging the arrays instead of just adding yours on (using $globaltemplates[] instead of $mytemplates) is wasteful of resources. However if you're using lots of templates this should not be an issue.

I would suggest using the microstats plugin to easily check everything is caching as it should.
Reply With Quote
  #26  
Old 13 Jan 2007, 23:01
Mudvayne's Avatar
Mudvayne Mudvayne is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Mudvayne
I need a little help.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This does catch template only in show thread page. But I need to cache the quickreply_addon template in new thread, new reply, pm reply/forward & infraction window too. What 'll be the code? Waiting for help.
Reply With Quote
  #27  
Old 16 Jan 2007, 16:06
Princeton's Avatar
Princeton Princeton is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Joe Velez
THIS_SCRIPT changes from file to file ...

at the top of any file you will find THIS_SCRIPT defined ... this is the value that needs to be used on the conditional
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Latest Articles:
Liquid Layout = Less Ad Revenue?
How to Monetize Your Site
Improve Web Page Performance
How To Write For The Web


If it needs instructions, there's room for improvement.
Give users what they actually want, not what they say they want. And whatever you do, don't give them new features just because your competitors have them!
Reply With Quote
  #28  
Old 16 Jan 2007, 16:17
Mudvayne's Avatar
Mudvayne Mudvayne is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Mudvayne
I used another plugin to cache this template with this code.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #29  
Old 19 Jan 2007, 21:34
thincom2000 thincom2000 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Ted
When writing my plugin code, the following doesn't work in the cache_templates hook (queries still added for uncached templates):


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But the following does:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

OR


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Also if I don't add the following to the parse_templates hook I get a spike in page generation time and server load:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by thincom2000; 20 Jan 2007 at 05:21.
Reply With Quote
  #30  
Old 31 Jan 2007, 03:23
Xplorer4x4 Xplorer4x4 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Call me X
Originally Posted by Icy View Post
I need a little help.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This does catch template only in show thread page. But I need to cache the quickreply_addon template in new thread, new reply, pm reply/forward & infraction window too. What 'll be the code? Waiting for help.
This does not even cache the template on showthread for me. Can any one tell me why this is not caching on show thread? I been working for an hour atleast trying to cache this and it does not seem to work.

Last edited by Xplorer4x4; 31 Jan 2007 at 03:27.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:22.

Layout Options | Width: Wide Color: