Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Jul 2019, 00:19
SilverBoy SilverBoy is offline
 
Join Date: Feb 2002
Real name: Malik
How we can fix Ajax issue?

Hi all

As you know there a big problem related to emojis in vB4 when sending or editing posts using ajax, so the only way to display them correctly is by disabling ajax in showthread page, but it is not a solution at all!!

So is there any solution out there to deal with emojis without disabling ajax?

Thanks.
__________________
One of highly customized vBCMS used for news site.
www.manshor.net
Reply With Quote
  #2  
Old 27 Jul 2019, 18:50
final kaoss final kaoss is offline
 
Join Date: Apr 2006
I'm afraid I don't know what you mean. I don't have any issues with ajax at all.
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Jul 2019, 00:23
SilverBoy SilverBoy is offline
 
Join Date: Feb 2002
Real name: Malik
If your forum support emojis, then you will find that when you used quick reply or quick edit which are actually using ajax, the emojis will appears as black diamond, and emojis will appear as it must be only when you use regular reply page and advanced edit post page.

This problem comes from ajax as many mentioned before.
__________________
One of highly customized vBCMS used for news site.
www.manshor.net
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Social Group and Album Enhancements [AJAX] Album Next & Prev Links Use AJAX Abe1 vBulletin 3.8 Add-ons 63 22 Dec 2013 07:33
Forum Display Enhancements [AJAX] Ajax Poll Preview Alphawolf83 vBulletin 3.7 Add-ons 41 20 Mar 2010 09:39



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:34.

Layout Options | Width: Wide Color: