Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 30 Jun 2005, 00:12
dwh's Avatar
dwh dwh is offline
 
Join Date: Feb 2002
I don't understand how to use this? Is this a class built into 3.5? Is this code you would place in one of the files in the include directory? Or you create a new php page with functions?

Would it be possible to explain this hack in detail as if you were speaking to a very dumb person :ninja:
Reply With Quote
  #17  
Old 30 Jun 2005, 00:22
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Andreas
This is not a Hack, it's Howto
Class vB_Datamanager_PM is a Class that comes with vB 3.5, yes.
You can use code like this wherever you want in your vB Projects/Hacks.
Reply With Quote
  #18  
Old 30 Jun 2005, 01:02
dwh's Avatar
dwh dwh is offline
 
Join Date: Feb 2002
Originally Posted by KirbyDE
This is not a Hack, it's Howto
Haha, thanks for answering the dumbo

Class vB_Datamanager_PM is a Class that comes with vB 3.5, yes.
Whew. I was scared this was an add-on.


You can use code like this wherever you want in your vB Projects/Hacks.
OK, but you need a semicolon here $pmdm->errors
right? Another dummy question, how do you get the array out of there? The "->" is throwing me off.
Reply With Quote
  #19  
Old 30 Jun 2005, 01:06
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Andreas
For objects (that's an instantiated Class) you must always use ->.

$pmdm->errors was not meant to be used as a single Code-Line, it should just show which property you have to access (for example in an if) to check for errors.
Reply With Quote
  #20  
Old 30 Jun 2005, 01:14
dwh's Avatar
dwh dwh is offline
 
Join Date: Feb 2002
I hate OOP
I guess I'll have to get used to it unfortunately.
Reply With Quote
  #21  
Old 06 Jul 2005, 02:57
babolo babolo is offline
 
Join Date: May 2004
Real name: Brandon
Does anyone know How I can make this able to send this to new users once they register?
Reply With Quote
  #22  
Old 24 Sep 2005, 00:15
Alan @ CIT Alan @ CIT is offline
 
Join Date: Nov 2004
Location: South UK
Real name: Alan
Thanks Kirby, another very useful How-to
__________________
IMPORTANT: I'm afraid that I no longer develop software / modifications for vBulletin. However, thank you to everyone who installed / supported my modifications!
Reply With Quote
  #23  
Old 08 Oct 2005, 01:50
orban orban is offline
 
Join Date: Jan 2005
How to parse URLs and email adresses in the pm text?

There must be some parameter

-orban
Reply With Quote
  #24  
Old 08 Oct 2005, 01:55
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Andreas
No. If it contains [email] and [url] codes those will be parsed, if it does not they will (obviously) not be parsed
Reply With Quote
  #25  
Old 08 Oct 2005, 11:16
orban orban is offline
 
Join Date: Jan 2005
Ooooooh!

Because I'm working on my Report to PM (without email notification in any case) plugin...

So I have to change the email template phrase I guess.
Reply With Quote
  #26  
Old 26 Oct 2005, 02:49
Jon@Refresh Jon@Refresh is offline
 
Join Date: Nov 2001
does anyone know how I can pass an additional variable to $pmdm?

I want to pass a single extra 1 or 0 and I then want to detect this in the $pmdm class and act accordingly.

I know I'll have to modify the code in the $pmdm class, but I can't work out how to pass the extra boolean, and then detect it in the class.

If anyone has any ideas, I'd be very grateful
Reply With Quote
  #27  
Old 07 Nov 2005, 23:03
dwh's Avatar
dwh dwh is offline
 
Join Date: Feb 2002
What is "touserarray" used for? It seems redundant. I can remove the data from touserarray in pmtext and it still works fine.
Reply With Quote
  #28  
Old 08 Jan 2006, 07:25
Antivirus's Avatar
Antivirus Antivirus is offline
 
Join Date: Sep 2004
Question stumped

trying to use the PM data manager within a plugin at hook location profile_doremovelist. When the script at profile.php runs, everything works out fine, but no PM is sent. I'm stumped :ermm:

here's my code...

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Please feel free to PM me about custom work, installations, and upgrades!

Eclipse Records - Streetcult Street Team

Last edited by Antivirus; 10 Jan 2006 at 01:56.
Reply With Quote
  #29  
Old 09 Jan 2006, 18:08
Antivirus's Avatar
Antivirus Antivirus is offline
 
Join Date: Sep 2004
I finally figured it out by process of elimination, my results are here if anyone wants to check out the code I used.

Thanks for this howto Andreas, i couldn't have figured this out without this thread.
__________________
Please feel free to PM me about custom work, installations, and upgrades!

Eclipse Records - Streetcult Street Team
Reply With Quote
  #30  
Old 09 Jan 2006, 22:18
DigitalCrowd's Avatar
DigitalCrowd DigitalCrowd is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Scott
Is anybody aware why when you send a pm from a given user to another user through the use of the sendpm code in this thread and found elsewhere, that no email is sent nor does it show a pop-up that you have a PM waiting.

This is kinda worthless in that sense. I have seen others with the same issue, but no work around.

As a follow-up, it did email, but not notification online when sending a regular PM does do that.

Last edited by DigitalCrowd; 09 Jan 2006 at 23:43. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:33.

Layout Options | Width: Wide Color: