Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
v3 Arcade - Professional vBulletin Gaming Details »
v3 Arcade - Professional vBulletin Gaming
Mod Version: 2.0.3, by KW802 (Coder) KW802 is offline
Developer Last Online: Nov 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (94 votes - 4.64 average) Installs: 1046
Released: 17 Feb 2009 Last Update: 01 Nov 2010 Downloads: 6348
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

v3 Arcade is now a member of the vBadvanced family!

http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=47571

The support forums & data from v3Arcade.com have been merged into the vBadvanced.com site.



=================================
v3 Arcade for vBulletin
=================================

*** IMPORTANT *** Version 2.0.0 has introduced a number of changes to the various file names, phrases, templates, etcetera. If you are using any 3rd party hacks/add-ons then they may need to be updated. Feel free to check over at v3Arcade.com with any questions you might have before upgrading.

"v3 Arcade" is the premiere arcade system written specifically for vBulletin. It's coded from scratch - not a port of an older version - and because it was coded specifically for vBulletin it uses the product system for code modifications & utilizes AJAX technology throughout. Here's a brief rundown of the features in this version of v3 Arcade.
  • Supports MochiAds, v3 Arcade and IBPArcade games!
  • Download THOUSANDS of *legal* free and premium games directly from Mochi Media to your v3 Arcade installation. Earn money from people playing games on your site! With just a few mouse clicks you download games directly from within your ACP or from the Mochi Media web site. You have to check it out it to see just how easy it is.
  • Tournaments! Challenge your friends to see who the champ is!
  • Integrated arcade statistics on your user's profile pages!
  • AJAX based instant ratings, for simple to use game ratings.
  • AJAX based inline score moderation.
  • AJAX based instant game searching.
  • Tabbed, customizable categories.
  • Challenge system for one-on-one contests.
  • User-permission based settings for email/PM notification, challenge settings.
  • Streamlined viewing modes for users with lower resolutions.
  • AJAX based quick stats, for viewing statistics by passing the cursor over a username.Mass import tools for importing games in bulk.
  • Reverse and decimal based scoring.
  • Arcade-only closure with customizable message.
  • Per game criteria, allows you to control access to games by reputation, posts, registration length.
  • Postbit based awards.
  • Personalized recommendations for other games users might like, based on what they’re playing.
  • Quick stats, letting a user know how many other scores are above and below theirs.
  • Score ranking.
  • Admin customizable “score feedback”, displays a message based on how well as user has done.
  • Numerous Admin CP settings to control things like popup opacity, maximum comment length, hover delay length, and numerous other behaviors.
  • Full admin control over the types of content allowed in comments (BB code, HTML, smilies, etc.)
  • Usergroup based access permissions.
  • Fully phrased, for each translation into other languages.
  • An ever growing collection of third party add-ons
  • A slick, professional layout.
  • Edit-free template updates!
  • User ability to specify viewing resolution while playing games.
=================================
Branding Free
=================================

All v3 Arcade installations carry and require a small "v3 Arcade" logo in the footer, as well as the text "Powered by v3 Arcade" which links to http:www.v3arcade.com. For information on legally removing the branding, please visit www.v3arcade.com.


=================================
www.v3arcade.com
=================================

If you're looking for more games, add-ons, support, tutorials, or anything Arcade related - www.v3arcade.com is the place to go.


=================================
Copyright
=================================
All code & images distributed in this zip is Copyright ©2009 CinVin, with the following exceptions:
  • class_tar.php - Credits within.
  • All games & associated images, unless otherwise noted.
=================================
Misc.
==================================================================
Add-Ons
==================================================================
Many thanks to...
=================================
  • All branding-free customers and donors, for supporting the project!
  • John, the original genius behind the v3 Arcade platform.
  • Allan, Hasann, & Tigga
  • Oblivion Knight, Snowy, & Andreas a.k.a. KirbyDE
=================================
Change Log
=================================
For the complete change log, please click here. The change log is getting too big to include inline with this thread.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	ACP_Menu.jpg
Views:	226
Size:	6.1 KB
ID:	111074   Click image for larger version

Name:	ACP_Default_User_Settings.png
Views:	420
Size:	46.9 KB
ID:	111075   Click image for larger version

Name:	ACP_Game_Categories.png
Views:	367
Size:	58.9 KB
ID:	111076   Click image for larger version

Name:	ACP_Import_Games.jpg
Views:	615
Size:	118.0 KB
ID:	111077  

Click image for larger version

Name:	ACP_Import_Games_MochiAds_Start.png
Views:	253
Size:	24.5 KB
ID:	111078   Click image for larger version

Name:	ACP_Maintenance.png
Views:	351
Size:	46.5 KB
ID:	111079   Click image for larger version

Name:	ACP_Manage_Games.jpg
Views:	1186
Size:	83.2 KB
ID:	111080   Click image for larger version

Name:	ACP_Settings.png
Views:	240
Size:	22.4 KB
ID:	111081  

Click image for larger version

Name:	ACP_Import_Games_MochiAds2.jpg
Views:	1315
Size:	122.5 KB
ID:	111088  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
v3 Arcade - Games Arcade & Challenge System [vB 3.0.3] John vBulletin 3.0 Full Releases 4569 01 Mar 2009 05:30

  #196  
Old 24 Mar 2009, 00:06
xiMxAxPr0Bl3Mx xiMxAxPr0Bl3Mx is offline
 
Join Date: Mar 2009
Thank you!
Reply With Quote
  #197  
Old 24 Mar 2009, 02:17
KW802's Avatar
KW802 KW802 is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Kevin
@Mario & @ConnKid: Just tried again with 1.0.9 and still can't duplicate it. I tried submitting a score and then hitting the browser back button, no problem. Submitting a score and hitting the "Play Again" link, no problem. Submitting a score, going back to the arcade, playing the same game, no problem. One of you guys/gals mind PM'ing me a link & username/password, along with the exact steps your're taking, so I can try it out first-hand?
__________________
Sci-Fi Forum / The Walking Dead & Horror Forum / CinVin

(Sorry, but I am no longer developing for vB; please do not PM. So long, and thanks for all the fish.)
Reply With Quote
  #198  
Old 24 Mar 2009, 12:00
connkid25's Avatar
connkid25 connkid25 is offline
 
Join Date: Jul 2005
I narrowed down the problem. I mainly use IE8 now which is the cause. In FF everything is good. Im not sure about IE7 since I updated the browser before I installed the arcade. If I had to guess KW, your using FF?
Reply With Quote
  #199  
Old 24 Mar 2009, 12:31
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Do you still get transmission timeout's on games ?
Reply With Quote
  #200  
Old 24 Mar 2009, 15:00
Biker_GA Biker_GA is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by connkid25 View Post
I narrowed down the problem. I mainly use IE8 now which is the cause. In FF everything is good. Im not sure about IE7 since I updated the browser before I installed the arcade. If I had to guess KW, your using FF?
Considering IE8 is only 20% compliant with web standards, I'd definitely look at using a browser that treats websites better.
Reply With Quote
  #201  
Old 24 Mar 2009, 15:51
connkid25's Avatar
connkid25 connkid25 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Originally Posted by Biker_GA View Post
Considering IE8 is only 20% compliant with web standards, I'd definitely look at using a browser that treats websites better.
True but there are a lot of people using it now and that number will continue to increase.
Reply With Quote
  #202  
Old 24 Mar 2009, 16:35
KW802's Avatar
KW802 KW802 is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Kevin
Originally Posted by connkid25 View Post
I narrowed down the problem. I mainly use IE8 now which is the cause. In FF everything is good. Im not sure about IE7 since I updated the browser before I installed the arcade. If I had to guess KW, your using FF?
Yep. FF as my daily browser and IE6 for backup testing (since IE6 is still the dominant browser).

Originally Posted by Biker_GA View Post
Considering IE8 is only 20% compliant with web standards, I'd definitely look at using a browser that treats websites better.
Or switch to FF!

Originally Posted by connkid25 View Post
True but there are a lot of people using it now and that number will continue to increase.
Unfortunately... yes, more people will start using it and using it with all of the default options in place. I'll throw a copy of it on my laptop to play around with.
__________________
Sci-Fi Forum / The Walking Dead & Horror Forum / CinVin

(Sorry, but I am no longer developing for vB; please do not PM. So long, and thanks for all the fish.)
Reply With Quote
  #203  
Old 24 Mar 2009, 16:43
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
TY TY TY for this and your site being back up!!!!

I've been waiting simply because I personally (IMO so hmph to others w/ different opinions ) like this better than IBPro etc.

DL'd as I'm remote desktop'd from work but marking as installed for my new forums because it's going to be installed tonight!

THANKS AGAIN
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #204  
Old 24 Mar 2009, 17:33
connkid25's Avatar
connkid25 connkid25 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Thanks KW. Once this is sorted out I will purchase your branding free to show my support. Nice job on the additions btw!
Reply With Quote
  #205  
Old 25 Mar 2009, 05:39
mistat mistat is offline
 
Join Date: Mar 2009
Has the v3 website gone down?
http://www.v3arcade.com/forums/products.php
Reply With Quote
  #206  
Old 25 Mar 2009, 06:36
KW802's Avatar
KW802 KW802 is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Kevin
Originally Posted by connkid25 View Post
Thanks KW. Once this is sorted out I will purchase your branding free to show my support. Nice job on the additions btw!
IE8 problem, confirmed. My test IE8 install was using all of the defaults with no additional handlers installed so it was as 'default' as possible. I likely won't have a fix ready with 1.1.0 but I have a different way in mind of dealing with the cookie issue. I'll need to experiment a bit more.
Originally Posted by mistat View Post
Has the v3 website gone down?
http://www.v3arcade.com/forums/products.php
Not to my knowledge.
__________________
Sci-Fi Forum / The Walking Dead & Horror Forum / CinVin

(Sorry, but I am no longer developing for vB; please do not PM. So long, and thanks for all the fish.)
Reply With Quote
  #207  
Old 25 Mar 2009, 12:47
Zidane007nl's Avatar
Zidane007nl Zidane007nl is offline
 
Join Date: Jul 2004
Great that you continued to support this great mod. Upgraded from 1.0.7.

The only problem I have is that on the games list the crown images aren't displaying. The source code for the image says "images/arcade", like it's missing something.
And is it possible to set the link in the navbar somewhere else?
__________________
Square Enix Forums

Last edited by Zidane007nl; 25 Mar 2009 at 12:57.
Reply With Quote
  #208  
Old 25 Mar 2009, 17:02
Mario.D's Avatar
Mario.D Mario.D is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Mario
Originally Posted by KW802 View Post
IE8 problem, confirmed. My test IE8 install was using all of the defaults with no additional handlers installed so it was as 'default' as possible. I likely won't have a fix ready with 1.1.0 but I have a different way in mind of dealing with the cookie issue. I'll need to experiment a bit more.
Not to my knowledge.
It works fine with FF, but for me it has issues with both IE 7 and 8.
If i take a look in a cookie then a game have failed to submit i can se that it thinks that im not logged in.
I have disabled the "Clear the cookie" funktion from the code temporary so i can se how it looks then it succeed or fails to submit.

Pm if you like loggins to the sites to test.

Update found a way to make it work with IE
If i force force IE to check for new pages every visit it works

One more way to fix it are to enable "Add No-Cache HTTP Headers" in vbulletins control panel.
__________________
console modding

Last edited by Mario.D; 25 Mar 2009 at 22:20. Reason: temporary fix found
Reply With Quote
  #209  
Old 26 Mar 2009, 00:39
KW802's Avatar
KW802 KW802 is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Kevin
Originally Posted by Zidane007nl View Post
The only problem I have is that on the games list the crown images aren't displaying. The source code for the image says "images/arcade", like it's missing something.
Version 1.0.9 introduced new crown options but, unfortunately, we also found out that it introduced a bug in that if you turn off awards in the postbit it also breaks the awards showing on the Arcade pages.
Version 1.1.0 will be changed a bit so that turning off awards will be a global option.

Originally Posted by Zidane007nl View Post
And is it possible to set the link in the navbar somewhere else?
For the 1.x.x series, with the automatic template edits, we aren't planning that change for now. However, the next major rewrite is currently taking place (Brian has been busy) and more granular options are planned (such as where the Arcade link is placed).

Originally Posted by Mario.D View Post
It works fine with FF, but for me it has issues with both IE 7 and 8. ...
With 1.1.0, the problem will still be present but post that release I'm thinking of getting rid of the cookie entirely and going with a different method. The cookie method got around a few issues but, with the newer versions of IE, it created a new one. :banghead:
__________________
Sci-Fi Forum / The Walking Dead & Horror Forum / CinVin

(Sorry, but I am no longer developing for vB; please do not PM. So long, and thanks for all the fish.)
Reply With Quote
  #210  
Old 26 Mar 2009, 06:34
connkid25's Avatar
connkid25 connkid25 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Originally Posted by Mario.D View Post
One more way to fix it are to enable "Add No-Cache HTTP Headers" in vbulletins control panel.
This works! I have a ton of v32 games that I can now add! Thanks mario b/c I would have never thought of doing that.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:11.

Layout Options | Width: Wide Color: