Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
World of Warcraft Guild Recruitment Form Details »
World of Warcraft Guild Recruitment Form
Mod Version: 0.3.4, by sweede (Member) sweede is offline
Developer Last Online: Jun 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (7 votes - 4.86 average) Installs: 53
Released: 10 Dec 2008 Last Update: 14 Feb 2009 Downloads: 447
Not Supported Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files Re-usable Code Translations  

This is a quick release of my Guild Application form

This uses the Online Gaming Recruitment addition as its base ( http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=182165 ) with a lot of modification to be warcraft specific and have part of it dynamicly created.

Also included is a small tool i wrote to automaticly approve/deny applications via thread prefixes and move threads to a "Graveyard".

From the Readme.
----------------------------------------
All of the options in the control panel may be self explainitory (see images).

Editing the Application form template:
Adding new text field questions are automatic and done in the control panel.
Adding any other field is done through the template editor

Example:
<input type="text" size="30" value="$current_server" name="app[current_server]" />

Any application question must be in the format name="app[XXXXX]" , the value attribute
is the php variable for the preview.

Example of Dropdown (checkbox or radio fields follow similar concepts):
<select name="app[character_class]">
<option value="Druid" <if condition="$character_class == 'Druid'">selected="selected"</if> >Druid</option>
</select>

Every form MUST have the following code at the begining of the form
<form name="vbform" action="newthread.php" method="post" onSubmit="return vB_Editor['$editorid'].prepare_submit(0, $vboptions[postminchars])">
<input type="hidden" value="$formname" name="do" />
<input type="hidden" value="submit" name="action" />
<input type="hidden" name="posthash" value="$posthash" />
<input type="hidden" name="poststarttime" value="$poststarttime" />
<input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />
<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />

and the following at the end of the form.
<input type="submit" value="Submit" name="submit" style="font-family: Verdana; font-size: 10pt" class="button" />
<input type="submit" value="Preview" name="submit" style="font-family: Verdana; font-size: 10pt" class="button" />
<input type="reset" value="Reset" name="reset" style="font-family: Verdana; font-size: 10pt" class="button" />

For the Comment Boxes, you place the variable, $comment_boxes , in the position you want them to appear in the template.

If you want unregistered users to post, you will need
<if condition="!$show['member']"> $human_verify </if>
somewhere in your application form.


Editing the Application Post Template:
Editing this is very straight forward. You put the php variable of the form field name, in the proper template location.
For example, if you have <input name="app[MyQuestion]"> , then you would put $MyQuestion in your template.

The default template requires a new BBCode entry (See images bbCode_Class.png and bbCode_Style.png)

For the Textarea Questions, you will need the following variable, $guild_app_answer_qa_message somewhere in your form.


Thread Prefixes
This makes use of Extensive Prefixes. See the PrefixExample and ThreadPrefixes images.

Application Tools:
This makes it very simple to change prefixes or move applications to other forums. Some of the important items are now a vbulletin option.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases World of Warcraft Recruitment Form elricstorm vBulletin 3.6 Add-ons 161 31 May 2009 21:44
Miscellaneous Hacks World of Warcraft Class Recruitment Status module (db backend) turnipofdoom vBulletin 3.6 Add-ons 83 07 Jul 2007 02:39
World of Warcraft Recruitment Status Module! ChaoticMageDDC vBulletin 3.6 Add-ons 13 28 Jan 2007 10:38

Comments
  #2  
Old 10 Dec 2008, 12:07
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
Fixed the two template issues that users around page 5 have been having.
Attached Images
File Type: jpg App_form.jpg (98.5 KB, 680 views)
File Type: jpg app_post.jpg (65.0 KB, 521 views)
File Type: jpg options.jpg (70.0 KB, 396 views)

Last edited by sweede; 03 Feb 2009 at 02:40.
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Dec 2008, 12:14
dannykilla's Avatar
dannykilla dannykilla is offline
 
Join Date: Jun 2007
Real name: Danny
Looks nice man, any chance of you doing a version for Warhammer Online: AoR ???
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Dec 2008, 12:23
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
it would be trivial to modify the form for other games. read the readme.txt file for how the changes are made.
Reply With Quote
  #5  
Old 11 Dec 2008, 02:10
Wayne Luke's Avatar
Wayne Luke Wayne Luke is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Wayne
Neither of your demo sites allowing viewing the form by guests. Can you post screenshots of this in action please?
__________________
Wayne Luke
Get started with your own social network. Purchase and download vBulletin today.
Reply With Quote
  #6  
Old 11 Dec 2008, 02:59
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by Wayne Luke View Post
Neither of your demo sites allowing viewing the form by guests. Can you post screenshots of this in action please?


oo good call.
Reply With Quote
  #7  
Old 11 Dec 2008, 09:02
Wrecked Wrecked is offline
 
Join Date: Nov 2008
A problem

Hi Sweede,

Great form, exactly what I was looking for since the other one I was using appears to have been abandoned.

To get people to the form itself is the URL just <yourforumURL>/newthread.php?do=apply

As when I go to that I get an error as follows


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any ideas?

FWIW I do have another form installed to my forum but I customised it's name so the URL to access it is /newthread.php?do=Application

Cheers
Wreck
Reply With Quote
  #8  
Old 11 Dec 2008, 11:35
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
hmm... i thought i fixed that

Change that line,

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #9  
Old 11 Dec 2008, 14:06
Wrecked Wrecked is offline
 
Join Date: Nov 2008
Sorted!

Thanks mate, awesome mod

That line fixed all

Last edited by Wrecked; 11 Dec 2008 at 14:19.
Reply With Quote
  #10  
Old 11 Dec 2008, 14:37
BennehSmK BennehSmK is offline
 
Join Date: Jan 2008
Sweede, dunno whats happening, ive got an error message similar to Wrecked:

Fatal error: Call to undefined function fetch_require_hvcheck() in /home/smkodo/domains/spearmint-kodo.eu/public_html/newthread.php(74) : eval()'d code on line 465

Looking through the newthread.php I cannot locate

if (fetch_require_hvcheck('post'))

anywhere, any ideas?
Reply With Quote
  #11  
Old 11 Dec 2008, 16:02
Wrecked Wrecked is offline
 
Join Date: Nov 2008
Originally Posted by BennehSmK View Post
Sweede, dunno whats happening, ive got an error message similar to Wrecked:

Fatal error: Call to undefined function fetch_require_hvcheck() in /home/smkodo/domains/spearmint-kodo.eu/public_html/newthread.php(74) : eval()'d code on line 465

Looking through the newthread.php I cannot locate

if (fetch_require_hvcheck('post'))

anywhere, any ideas?
Benneh it's in the XML for the product mate
Reply With Quote
  #12  
Old 11 Dec 2008, 19:38
BennehSmK BennehSmK is offline
 
Join Date: Jan 2008
Originally Posted by Wrecked View Post
Benneh it's in the XML for the product mate
Ahhhh, cheers Wrecked, i did wonder if I was looking in the wrong place.

Ill check it when I get in from work!
Reply With Quote
  #13  
Old 13 Dec 2008, 20:46
mikey1974 mikey1974 is offline
 
Join Date: Jan 2008
:)

Awesome addon but instructions are a little vague when it comes to the tools section i have been playing with it for a few hours and i hit a stumbling block, when i change the forum id to number 7 i get a strange error

Fatal error: Undefined class name 'debuglog' in /xxxx/xxxxx/public_html/showthread.php(2149) : eval()'d code on line 21

i presume this line in the tools product file is the one i am supposed to be changing

if ($threadinfo[forumid] == 9)

any help would be greatfull appreciated cos the applications are looking like this atm without the tools

[class="bigusername tcat"]Character Information[/class]

<fdsfds: sdfds>, Human Death Knight

[class=q2]Class Spec[/class]
fdsf / dsf / fds

[class="bigusername tcat"]Current Professions[/class]

[class=q2]Profession 1[/class] - Alchemy
[class=q2]Profession 2[/class] - Alchemy


[class="bigusername tcat"]Personal Information[/class]
Reply With Quote
  #14  
Old 13 Dec 2008, 21:51
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
Removed the debug line from the code and there is a custom bbcode that is needed that i forgot to mention in the readme file.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The Classes i use in the default app form is from my wowhead product CSS. http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=183035 , i also make use of my other plugin in the app thread, http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=169389

Check out your Main CSS options in your current style for all the classes you can use. I chose this method over hardcoding or a bunch of vbulletin options so that if you change your style the post itself will continue to match the new style.

The line you you need to change is the one you copied. that is the forum ID of whatever forum your applications are posted to (In the updated zip you no longer need to edit that plugin).

your SHOWTHREAD template MUST HAVE <!-- thread tools menu --> , for this product to be displayed. You also need to have moderator permissions in that forum.
Reply With Quote
  #15  
Old 14 Dec 2008, 06:06
ErikkuShafer ErikkuShafer is offline
 
Join Date: Feb 2006
I also can not find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

at all, I'm guessing that was in an older version?

I'm having the same error pop up!

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/halcyon/public_html/forums/newthread.php(74) : eval()'d code on line 469
I replaced

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with what you suggest above since it was the closest match I could find, error still appears.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:58.

Layout Options | Width: Wide Color: