Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22 Mar 2017, 12:00
Marcin147 Marcin147 is offline
 
Join Date: Jun 2012
Can't access forum's threads

Hello, I have installed your forum in version 4.2 and my website is using WordPress.

Administration of my server sent me the message asking to delete all data from the server and upload new, clean version because of viruses infected the files.

I have done it and after bringing the files back forum doesn't work properly. What I mean is that I am not able to open any threads. Once I do it, it throws me out to the portal website saying it couldn't find the address...

IT happens with every single thread while if I choose to enter last post in any of these threads it works fine...

When I go to the Administration Panel the structure of forum (threads) look fine so I don't really know why does it happen..

Counting on your help, thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Mar 2017, 19:45
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Run admincp > Maintenance > Diagnostics > Suspect File Versions - anything show up as missing or not containing expected contents?

Also, try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Mar 2017, 12:34
Marcin147 Marcin147 is offline
 
Join Date: Jun 2012
Hi, thank you for your help.

First I have upgraded forum to the latest version 4.2.4 but it Di didn't change anything.

Then tried to disable plugins but no luck again.

On the end I have ran Suspect File Version as you asked me and only file index.php has unexpected content. This file has been replaced after upgrade but still appears as unexpected content.

Any ideas what to do next?

147.com.pl/forum --- that's the address of forum if you wanted to see how does it look like? (I know it's not in English but it doesn't change anything) ;-)

Thank you for your help.
Reply With Quote
  #4  
Old 23 Mar 2017, 12:53
z3r0's Avatar
z3r0 z3r0 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lancashire, UK
It's probably worth a try to rebuild forum information.

Admincp -> General update tools -> Rebuild forum information.

Maybe also check that you have friendly urls set to however you had them before.

Options -> Friendly URLs
Reply With Quote
  #5  
Old 23 Mar 2017, 18:22
Marcin147 Marcin147 is offline
 
Join Date: Jun 2012
Thank you, z3r0 but it didn't change anything..

EDIT.

I Have even tried to create new subforums and once created they are possible to enter, exactly the same like the old ones...

Last edited by Marcin147; 23 Mar 2017 at 18:36.
Reply With Quote
  #6  
Old 23 Mar 2017, 18:27
z3r0's Avatar
z3r0 z3r0 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lancashire, UK
Have you changed anything in the .htacces file?
Reply With Quote
  #7  
Old 23 Mar 2017, 19:51
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
When I click on the forums, I get a "Nothing Found" type page. However, when I click on the threads, I see the threads just fine. So, you must have fixed something since you posted.

I, too, would like to know if you have an .htaccess file and what is in it. If you have an .htaccess file in the root directory, you may need to make sure that there is a line like "RewriteBase /" so it only affects stuff in that directory, not any sub-directories.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #8  
Old 23 Mar 2017, 20:00
Paul M's Avatar
Paul M Paul M is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Paul M
The file forumdisplay.php seems to be missing (or inaccesible) as its returning a 404 Not Found error (which on your server displays that server moved page).

Reupload the vbulletin files, and make sure that file is there.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member


Cable Forum
Please do not PM me about custom work - I no longer undertake any.
Note: I will not answer support questions via e-mail or PM - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #9  
Old 24 Mar 2017, 10:03
Marcin147 Marcin147 is offline
 
Join Date: Jun 2012
Awesome job everyone, I have deleted .htaccess in root directory and forum works well!

I believe that .htaccess was also doing some good job there that's why I would like to bring it back but with upgraded code, would you mind having a look on it?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


EDIT.

Yes, now my portal doesn't work properly so I definetely need that code to be upgraded...

--------------- Added 24 Mar 2017 at 10:15 ---------------

Looks like I've done nice mess there because I had .htaccess in root and forum directory so on the end of day I have deleted the one from forum directory and left root's one with the code I uploaded above. Everything seems to work well so I can say big thank you for everyone who has been involved in helping me to solve the problem.

PS. Do I need .htaccess in forum's directory?
Reply With Quote
  #10  
Old 24 Mar 2017, 18:04
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
A default vB4 vbulletin not using the Mod Rewrite Friendly URLs does not need any .htaccess file to run.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Administrative and Maintenance Tools Easy Access - easily access functions in your ACP yoyoyoyo vBulletin 3.6 Add-ons 20 30 Jan 2009 12:59



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:14.

Layout Options | Width: Wide Color: