Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
UnC Move Post Icons Above Message Area. Details »
UnC Move Post Icons Above Message Area.
Mod Version: 1.00, by UncoderMom (Contributor) UncoderMom is offline
Developer Last Online: Jan 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (1 vote - 4.00 average) Installs: 29
Released: 31 Jan 2008 Last Update: Never Downloads: 11
Not Supported Template Edits  

I have seen this requested many times here and never have seen anyone post the template modification for it. I recently decided to do it myself and thought I'd share.

Already it has increased its use 10 fold!


OPEN templates newthread and newreply and do the following edits.
SAME EDITS FOR BOTH TEMPLATES


Find


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After add


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Scroll down and find


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Delete it.

Save and your done,

Very simple! Thats it!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	posticonprevies.jpg
Views:	915
Size:	32.3 KB
ID:	75239  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements Move Post Icons Up Logikos Modification Graveyard 14 08 Oct 2005 20:26

Comments
  #2  
Old 31 Jan 2008, 14:10
Allan's Avatar
Allan Allan is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: allan
Install on my forum, thank, good idea
__________________
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administrator vBulletin-Ressources.com, French vBulletin Resources.
Reply With Quote
  #3  
Old 31 Jan 2008, 18:36
valdet's Avatar
valdet valdet is offline
 
Join Date: Feb 2007
Real name: Valdet
Thats a neat little trick. Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 31 Jan 2008, 19:17
UncoderMom's Avatar
UncoderMom UncoderMom is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Lisa
Your welcome!

You can do it in the pm reply's too.. if you want.
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Mar 2008, 10:41
Thomas P's Avatar
Thomas P Thomas P is offline
 
Join Date: Oct 2001
Does tabbing still work?
__________________
www.MCSEboard.de
MCP / MCSA / MCSE Board
dedicated to Windows 2000 / XP / 2003 Server & Windows Vista.
German Windows Server & Backoffice Community, Microsoft Community Partner (CLIP), MVPs inside.
Reply With Quote
  #6  
Old 02 Apr 2008, 04:21
UncoderMom's Avatar
UncoderMom UncoderMom is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Lisa
Not sure what you mean by tabbing? are you usingg a custom modification? If you are link me to it and Ill look where their edits are. Likely they are IN the posticon template itself and everything should be fine
Reply With Quote
  #7  
Old 02 Apr 2008, 09:04
Thomas P's Avatar
Thomas P Thomas P is offline
 
Join Date: Oct 2001
I tested this on our internal test forums.

Please try to use the TAB key to change from thread titel to thread message, then to post icons and then to send message.
In my tests tabbing (changing the focus) from post icon to send button doesn't work.
I'm send back to the message text window.

Thanks
__________________
www.MCSEboard.de
MCP / MCSA / MCSE Board
dedicated to Windows 2000 / XP / 2003 Server & Windows Vista.
German Windows Server & Backoffice Community, Microsoft Community Partner (CLIP), MVPs inside.
Reply With Quote
  #8  
Old 02 Apr 2008, 13:34
UncoderMom's Avatar
UncoderMom UncoderMom is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Lisa
Okay I tested and I see what your saying.. but actually even though it bounces back up to the no icon section.. if you press enter and have the thread title filled in and message is long enough it enters. I use tab to enter all my threads and never noticed that lol.

My test went like this hit new thread > hit tab (takes me to title box) type title > hit tab again (takes me to icons) arrow key to the icon I want > hit tab again (takes me to message box) type message) hit tab again and it goes back to up to the no icon. Press enter it submits the thread (even though the tab is positioned on the no icon). It doesnt change to no icon either. It stays what I previously chose.

One thing though. I always had to click post icon as tabbing took me straight to enter (default vb). Seems no matter what you do.. sometimes you gotta click. lol Like for the new tags system.

I'm not sure how to make it tab to enter instead of back to no icon but I will investigate.

It works.. as long as you dont look. LOL
Reply With Quote
  #9  
Old 06 Apr 2008, 16:42
Aclikyano Aclikyano is offline
 
Join Date: Apr 2006
thx got it!
Reply With Quote
  #10  
Old 28 May 2008, 01:59
Charlie98902 Charlie98902 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Thanks works on 3.7.0 gold as well.
Reply With Quote
  #11  
Old 28 May 2008, 02:44
Super Jinni Super Jinni is offline
 
Join Date: Mar 2008
nice idea, I like it

installed

thanks
Reply With Quote
  #12  
Old 29 May 2008, 01:32
Charlie98902 Charlie98902 is offline
 
Join Date: Dec 2006
You can go into styles>>>edit template>>>>>Private Message Template>>>>pm_newpm and do the same if you want to move it up in there too. Thought I would pass this on.
Reply With Quote
  #13  
Old 29 May 2008, 01:55
carrlos's Avatar
carrlos carrlos is offline
 
Join Date: Nov 2006
Great idea!
Reply With Quote
  #14  
Old 30 May 2008, 12:17
UncoderMom's Avatar
UncoderMom UncoderMom is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Lisa
Your welcome!
Reply With Quote
  #15  
Old 11 Jul 2008, 14:09
trigatch4 trigatch4 is offline
 
Join Date: Feb 2007
Awesome, thanks!

Is it possible to make the icons appear in a "dropdown box" next to the "Thread Title" instead full list in columns?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:42.

Layout Options | Width: Wide Color: