Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Show Users System Specs Details »
Show Users System Specs
Mod Version: 1.00, by SnowBot (Member) SnowBot is offline
Developer Last Online: Oct 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.0 Rating: (5 votes - 3.80 average) Installs: 193
Released: 06 Oct 2005 Last Update: 07 Oct 2005 Downloads: 676
Not Supported Template Edits  

This is my first template mod released here so i hope you like it. I have been asked many times for this as its a nice funky feature so here you go.

What is it?
Well this mod will enable your members to input their system info via the usercp edit options page and have them display in a nice menu in the postbit. It is run by conditionals so they do not have to have it if they dont want to. Default is set to off.

What does it look like?
See screenshots

Dont forget to click INSTALL

Snowy @ www.synergyforums.com

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	postbit.gif
Views:	2988
Size:	8.1 KB
ID:	35335   Click image for larger version

Name:	postbitmenu.gif
Views:	3728
Size:	13.1 KB
ID:	35336  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #91  
Old 01 Jan 2009, 14:02
Bro_Joey_Gowdy's Avatar
Bro_Joey_Gowdy Bro_Joey_Gowdy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: Joey Paul Gowdy
*waits for the 3.8.0 release*
__________________
Sincerely,
Joey Paul Gowdy
http://www.JoeyGowdy.com
http://twitter.com/JoeyPaulGowdy
Reply With Quote
  #92  
Old 04 Jan 2009, 16:11
edermix's Avatar
edermix edermix is offline
 
Join Date: Aug 2008
I did an adaptation of this mod for vBulletin 3.8.x, follows.

showsystemstats38x.txt
Reply With Quote
  #93  
Old 24 Feb 2009, 19:51
Sworm Sworm is offline
 
Join Date: Feb 2008
Hi,

i have added your code and for show the username i have added(In RED):


<!--System Specs-->
<div class="vbmenu_popup" id="sysinfo_$post[postid]_menu" style="display:none">

<table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0">
<td class="thead">Specifiche Tecniche del Sistema di $post[username]</td>
<if condition="$post[field7]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>CPU:</b> $post[field7]</td></tr></if>
<if condition="$post[field8]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Sistema Operativo:</b> $post[field8]</td></tr></if>
<if condition="$post[field9]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Scheda Madre:</b> $post[field9]</td></tr></if>
<if condition="$post[field10]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Hard Disk:</b> $post[field10]</td></tr></if>
<if condition="$post[field11]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Memoria RAM:</b> $post[field11]</td></tr></if>
<if condition="$post[field14]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Masterizzatore:</b> $post[field14]</td></tr></if>
<if condition="$post[field16]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Software P2P Preferito:</b> $post[field16]</td></tr></if>
<if condition="$post[field17]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>BIOS:</b> $post[field17]</td></tr></if>
<if condition="$post[field18]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Scheda Audio:</b> $post[field18]</td></tr></if>
<if condition="$post[field19]"><tr><td class="vbmenu_option"><b>Scheda Video:</b> $post[field19]</td></tr></if>

</table>
</div>
<!--/System Specs-->


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


IN my postbit_legacy template.

I have created a new profile field with a only other difference
1. Go to AdminCP => User Profile Field Manager => Add New User Profile Field
Single-Selection Radio Buttons

Title: System Specs
Description: Would you like to show other members your computer specs?
Options:
NO
YES
Set Default: Yes.
Field Required: No, but display at registration
Field Editable To User: Yes
Display Page: Thread Viewing

The others fields are like this:
Go to AdminCP => User Profile Field Manager => Add New User Profile Field

Profile Field Type: Single-Line Text Box

Title: CPU
Description: What CPU do you have?
Field Required: NO
Field Editable by User: YES
Display Page: Thread Viewing


Now,
please anybody want to said me why if i select in the profile options page and in reg phase too, "NO" under "Would you like to show other members your computer specs?" , is showed in each case (see the image below please)?

The system fieeld is showed too if anybody don't have added nothing of hardware specs, why? And how can i fix?


Please help me, what is the error?
Reply With Quote
  #94  
Old 07 Apr 2009, 20:44
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by edermix View Post
I did an adaptation of this mod for vBulletin 3.8.x, follows.

Attachment 91713
Still not showing!
Any Ideas for get this working on 3.8.0?
Reply With Quote
  #95  
Old 24 May 2009, 20:38
Barteh Barteh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Slight typo in edermix' 3.8.0 version

swap

<if condition="$post[fieldX] = YES">

for

<if condition="$post['fieldX'] == 'YES'">

Leave the rest of the conditionals alone though, they're fine. And fieldX like with the rest has to be replaced by whichever field it turns out to be after creating of course.

Last edited by Barteh; 24 May 2009 at 21:09.
Reply With Quote
  #96  
Old 25 May 2009, 22:05
server-ceo server-ceo is offline
 
Join Date: May 2009
not working on 3.8.2 even by this replacement, any idea?
Reply With Quote
  #97  
Old 25 May 2009, 23:52
Barteh Barteh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Installed it on my own boards last night, I can confirm it's working...

1. use edermix' adapted version
2. apply the correction I posted last night

Read the installation instructions well and follow them to the letter, you will miss things if you rush it.
Reply With Quote
  #98  
Old 19 Sep 2009, 10:57
Barteh Barteh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Something odd has happened... the system specs are still there but *only* visible for the administrator usergroup (so unfortunately it took me a while to notice).
I didn't add any usergroup conditionals and I don't see any near the modified code, but I assume something happened after installing one of the latest vB patches. Has anyone else had this problem and if so, did you manage to fix it?

Last edited by Barteh; 19 Sep 2009 at 11:04.
Reply With Quote
  #99  
Old 23 Sep 2009, 14:37
Barteh Barteh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Finally had some time to trawl through usergroup permissions... "Can View Private Custom Fields" needs to be set to 'yes' for any usergroup you want to be able to view the postbit /postbit legacy system specs.

Not sure why it worked before though... Unless this field was introduced recently or a related bit of code was changed in one of these patches?
Reply With Quote
  #100  
Old 18 Feb 2010, 19:45
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
how can i apply this to vb4?
Reply With Quote
  #101  
Old 11 Mar 2010, 05:21
rzoned rzoned is offline
 
Join Date: May 2008
So i have it installed, But I can't see it on register is there any way i can see it on register?

EDIT:

In fact I can't even get it to show on the post...I am new to this would someone please help me?

Last edited by rzoned; 11 Mar 2010 at 05:29.
Reply With Quote
  #102  
Old 12 Mar 2010, 11:57
Barteh Barteh is offline
 
Join Date: Aug 2006
I bet it's this one (two posts up from yours):
Originally Posted by Barteh View Post
"Can View Private Custom Fields" needs to be set to 'yes' for any usergroup you want to be able to view the postbit /postbit legacy system specs.
Reply With Quote
  #103  
Old 15 Mar 2010, 00:05
rzoned rzoned is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by Barteh View Post
I bet it's this one (two posts up from yours):
Is there anyway to make this work with vb4? just curious.
Reply With Quote
  #104  
Old 20 Mar 2010, 17:55
strudinox's Avatar
strudinox strudinox is offline
 
Join Date: Mar 2010
I would also like this for VB4. Thanks!!!
Reply With Quote
  #105  
Old 28 Mar 2010, 20:43
Sworm Sworm is offline
 
Join Date: Feb 2008
Yes, should be great to have this in vb4 too.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:21.

Layout Options | Width: Wide Color: