Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29 Mar 2008, 00:57
Shawn Yue Shawn Yue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Shawn Yue
Question How To Add A New FAQ Link On The Navbar????

How To Add A New FAQ Link On The Navbar Bar Before Member List????

Please Reply Me
Reply With Quote
  #2  
Old 29 Mar 2008, 01:08
kj_202 kj_202 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by Shawn Yue View Post
How To Add A New FAQ Link On The Navbar Bar Before Member List????

Please Reply Me
Are you using drop down menus?

*I think I know using it or without using it* but need to know to help you
Reply With Quote
  #3  
Old 29 Mar 2008, 01:12
Shawn Yue Shawn Yue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Shawn Yue
Hey I Want It To be Like This User Cp FAQ Member List SEARCH An Quick Link And Log Out

How To Add The FAQ Link Beside The MemberLIST.....

sOMEONE HELP ME

I WANT THIS CODE TO BE AT MY CONTACT US Line There

<td align="$stylevar[right]">
<a href="goto.php?section=about$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_about_header]</a> | <a href="goto.php?section=privacy$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_privacy_header]</a> | <a href="goto.php?section=terms$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_terms_header]</a> | <a href="goto.php?section=sitemap$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_sitemap_header]</a>
&nbsp;
</td>
How Do I Do that

--------------- Added 29 Mar 2008 at 01:15 ---------------

THE Above Code Should Be At the Header But I Dun ONE i want it on the contact us there

Last edited by Shawn Yue; 29 Mar 2008 at 01:15. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #4  
Old 29 Mar 2008, 01:20
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007
The FAQ link is already by the memberlist, isn't it? It was when I last checked. Unless, you want to make the FAQ a drop down menu?

Regards Jason
Reply With Quote
  #5  
Old 29 Mar 2008, 01:21
kj_202 kj_202 is offline
 
Join Date: Dec 2007
search in your navbar memberslist and add before this


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Or try what jase2 said

Last edited by kj_202; 29 Mar 2008 at 01:28.
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Mar 2008, 01:26
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Regards Jason
Reply With Quote
  #7  
Old 29 Mar 2008, 01:33
Shawn Yue Shawn Yue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Shawn Yue
I WANT THIS CODE TO BE AT MY CONTACT US Line There

<td align="$stylevar[right]">
<a href="goto.php?section=about$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_about_header]</a> | <a href="goto.php?section=privacy$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_privacy_header]</a> | <a href="goto.php?section=terms$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_terms_header]</a> | <a href="goto.php?section=sitemap$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_sitemap_header]</a>
&nbsp;
</td>
How Do I Do that

I WANT IT AT THE CONTACT US BUTTOM THERE

Because Now is at the header i dun one................
Reply With Quote
  #8  
Old 29 Mar 2008, 01:48
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007
I'm not entirely sure what you mean. You wish to add that to the contact us form? If so, just edit the 'contactus' template and input the code.

Regards Jason
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Mar 2008, 01:59
Shawn Yue Shawn Yue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Shawn Yue
NONO

I WANT IT TO APPEAR AFTER THE CONTACT US Buttom
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Mar 2008, 02:04
kj_202 kj_202 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by Shawn Yue View Post
NONO

I WANT IT TO APPEAR AFTER THE CONTACT US Buttom
oh so you want members list at the bottom "where contact us" is?

or do you want the big code?
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Mar 2008, 02:08
Shawn Yue Shawn Yue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Shawn Yue
I ADD THIS CODE AT THE FOOTER IT BECOME MASS UP.....

<td align="$stylevar[right]">
<a href="goto.php?section=about$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_about_header]</a> | <a href="goto.php?section=privacy$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_privacy_header]</a> | <a href="goto.php?section=terms$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_terms_header]</a> | <a href="goto.php?section=sitemap$session[sessionurl]">$vbphrase[gtcustom_sitemap_header]</a>
&nbsp;
</td>


If SomeONE Pls Edit the Code For Me

bECAUSE

This Code Dun Have If condition.....

Please Help
Reply With Quote
  #12  
Old 29 Mar 2008, 10:07
Dismounted's Avatar
Dismounted Dismounted is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Hanson
You will need to add your code in the footer. Find where the "Contact Us" link is in the footer, and add your FAQ link next to it.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

View My Modifications
29 Releases and Counting... Latest Modification: dmActivityStream - vBookie Integration (4.x)

Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #13  
Old 29 Mar 2008, 14:34
Shawn Yue Shawn Yue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Shawn Yue
Thank You Desmounted
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:00.

Layout Options | Width: Wide Color: