Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
New Threads on Non VB page Details »
New Threads on Non VB page
Mod Version: 1.02, by nighthalk (Member) nighthalk is offline
Developer Last Online: Feb 2009 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.9 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 21
Released: 16 Apr 2008 Last Update: 03 May 2008 Downloads: 245
Not Supported Additional Files Re-usable Code  

This is very simple all it does is post topics on your non vb pages. This should work on almost every version of vbulletin.

Check the attached screen shot for further explanation.

Instructions to install.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Live Demo http://www.EliteHackers.Info

If you like it and use it please click install.
I hope its something someone can use.


Update: Added option to set your prefix in one line.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screen.jpg
Views:	415
Size:	20.1 KB
ID:	78816  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 16 Apr 2008, 10:38
SUSN SUSN is offline
 
Join Date: Dec 2007
Looks excellent mate! Will fit perfectly on my site (that is currently under construction). Is there any way of doing exactly the same with the VB blogs system?

Cheers.
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Apr 2008, 10:53
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
If I had the blog system then I could do it but I don't even know the tables etc.
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Apr 2008, 11:54
SUSN SUSN is offline
 
Join Date: Dec 2007
I'm getting an error off of line 46


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Line 46 is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any ideas?

Cheers.
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Apr 2008, 11:59
Mr.619 Mr.619 is offline
 
Join Date: May 2007
Does not work on my site. (blank page)
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Apr 2008, 12:03
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by SUSN View Post
I'm getting an error off of line 46


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Line 46 is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any ideas?

Cheers.
Do you use the default prefix vb3_
Reply With Quote
  #7  
Old 16 Apr 2008, 12:04
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by Mr.619 View Post
Does not work on my site. (blank page)
can you put this just below the <?php tag at the top?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then paste the error here?


p.s. Please mark as Installed or you wont get much support from me.
Reply With Quote
  #8  
Old 16 Apr 2008, 12:11
Mr.619 Mr.619 is offline
 
Join Date: May 2007
Then paste the error here?
There is only a blank page.
Reply With Quote
  #9  
Old 16 Apr 2008, 12:17
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
Did you put what I put in the code box in your file. There should be something if you told it to tell you errors.
Reply With Quote
  #10  
Old 16 Apr 2008, 12:25
Mr.619 Mr.619 is offline
 
Join Date: May 2007
Yes, I did.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #11  
Old 16 Apr 2008, 12:33
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
What type of server are you running this on?

Can you send me the link to the file.
Reply With Quote
  #12  
Old 16 Apr 2008, 13:05
SUSN SUSN is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by nighthalk View Post
Do you use the default prefix vb3_
My bad! I use no prefix, so I just removed all the vb3_'s from the.inc.php and it works now

Cheers
Reply With Quote
  #13  
Old 16 Apr 2008, 13:11
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by SUSN View Post
My bad! I use no prefix, so I just removed all the vb3_'s from the.inc.php and it works now

Cheers
Your welcome if you updated to the new file you could of just removed it from the one place.

Reply With Quote
  #14  
Old 16 Apr 2008, 14:11
Meatshield Meatshield is offline
 
Join Date: Dec 2007
How can I do this on a vB page I have created?
I used this to make me page:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=62164
Reply With Quote
  #15  
Old 16 Apr 2008, 14:24
nighthalk nighthalk is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by Meatshield View Post
How can I do this on a vB page I have created?
I used this to make me page:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=62164
Use the vbulletin functions to pull the info to that page.
I don't know what they are off hand.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:13.

Layout Options | Width: Wide Color: