Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 09 Dec 2008, 01:05
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Remove the part about the forumid (especially since you didn't replace x, y, z with any forumids). So:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Also, make sure you replace yyyyy and zzzzz with actual thread ids.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #17  
Old 09 Dec 2008, 04:30
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
Arrow

OK, below is what I placed below $poll in the Styles SHOWTHREAD:



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Still nothing shows in the 2, 7 and 8t Thread.
Reply With Quote
  #18  
Old 09 Dec 2008, 04:34
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You have threads numbered 2, 7, and 8? Perhaps a link to one of these threads would help.

You could try replacing $threadid with $thread['threadid'] and see if that works. And you didn't place this inside the condition that is right below the poll, right? If what you really mean is forum 2 and forum 7, then you need to replace $threadid with $thread[forumid].
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #19  
Old 09 Dec 2008, 04:52
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by Lynne View Post
You have threads numbered 2, 7, and 8? Perhaps a link to one of these threads would help.

You could try replacing $threadid with $thread['threadid'] and see if that works. And you didn't place this inside the condition that is right below the poll, right? If what you really mean is forum 2 and forum 7, then you need to replace $threadid with $thread[forumid].
Did not work.

http://www.warfaith.com/forumdisplay.php?f=2


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #20  
Old 09 Dec 2008, 04:54
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
That is forumid 2, not threadid 2. As I said, if you are using forumids, then you need to use $thread[forumid] instead of $threadid.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #21  
Old 09 Dec 2008, 06:09
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
Still not working....

Style Manager
Default Style
Edit Templates
Show Thread Templates
SHOWTHREAD



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #22  
Old 09 Dec 2008, 16:22
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You could try $forum[forumid] instead of $thread[forumid]. I just looked at my SHOWTHREAD template and I use $forum[forumid] in a condition for a couple of my forums, so I know that works.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #23  
Old 09 Dec 2008, 17:24
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
Still not working!!
Do I need to do anything elsewhere to make it work?
Is the location correct where I placed it, inserted it?
Can you please post your "condition" with the top and bottom line where it was inserted?

Thanks!!
Reply With Quote
  #24  
Old 09 Dec 2008, 17:55
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Are you sure you are changing the template for the correct style you are using? Put an X above it so you can see that it is there:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I just put that exact condition in the template on my website, only with forumid 12 instead of 2 (I don't have a forumid 2) and it worked just fine. It also worked fine with $thread[forumid] and with $forumid.

Picture 3.png
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #25  
Old 10 Dec 2008, 01:44
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
My BAD...it is working but in the wrong area, that is why I could never see it.

It is showing up when you open a post, but I need it when you open a thread; back one page. Is it possible??

Followup:
Looks like it's not going to do what I need to do anyway. I have a table code that appears to only work in Posts, Announcement, and Sticky. BB Code [table] does not work with the above method.

http://www.vbulletin.org/forum/showt...57#post1467357

Last edited by Ghost Shadow; 10 Dec 2008 at 01:53.
Reply With Quote
  #26  
Old 10 Dec 2008, 05:01
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I think a problem we are having here is terminology. A thread is made up of lots of posts. A thread is like what we are in right now - it is on the page showthread.php. Perhaps you are talking about the forumdisplay page which is a page that lists the child forums and the thread titles of the threads in that forum - like this page http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=111

You could do something like we were discussing here for on the top of the FORUMDISPLAY page if you wanted.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #27  
Old 10 Dec 2008, 05:31
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
Lynne: Correct!! That is the location I want it to appear, the forumdisplay page!!!

Now I face a problem. Posts, Announcement, and Stickys appears to be the only means that BB Code [table] works in. If I wanted to use Notices or if statements, then BB Code [table] code would not work. Since I have it perfectly done in BB Code [table], and am not able to duplicate it using regular html table code.

Example of BB Code [table] code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If you paste this code into a post, sticky or anouncement and you have BB Code [table] hack; it will look perfect, use it anywhere else, such as Notice or IF statement and it will not work.
Example of one of the tables coded in BB Code [table]:

Last edited by Ghost Shadow; 10 Dec 2008 at 05:46. Reason: Add graphic
Reply With Quote
  #28  
Old 10 Dec 2008, 15:49
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Just copy the html from your page source.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #29  
Old 10 Dec 2008, 16:55
Ghost Shadow's Avatar
Ghost Shadow Ghost Shadow is offline
 
Join Date: Aug 2005
Talking

Originally Posted by Lynne View Post
Just copy the html from your page source.

IT WORKED!!!!!!!!!!! FINALLY!!!
THANK YOU..THANK YOU.....THANK YOU Lynne!!!!!!!!

Three final questions:

1. How do I get it to show up on forumdisplay page now, one page up from here?
2. How do I put a quarter inch space between the bottom of the table and the "Closed" icon?
3. Can I reduce the space a bit at the top?

Reply With Quote
  #30  
Old 10 Dec 2008, 17:13
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
This is what I'd do.....

put in a template_hook in FORUMDISPLAY where you want this stuff to appear:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then, create a plugin using the 'forumdisplay_start' hook location:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


You'll need to pretty that up, but that is how I'd go about it. Actually, if you wanted to do it prettier, your eval a template, but you can go look into that in the articles forum (read up on hooks).

I tested that exact code, only with forumids I use, and it works (but I'd change it to look nicer).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:20.

Layout Options | Width: Wide Color: