Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 18 Feb 2018, 17:22
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Just turned off all the plugins to see if it would update and nothing.

So strange...
Reply With Quote
  #17  
Old 18 Feb 2018, 17:29
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
If you turned off all plugins (disabled hooks), then this new plugin won't run.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #18  
Old 18 Feb 2018, 19:50
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Originally Posted by MarkFL View Post
If you turned off all plugins (disabled hooks), then this new plugin won't run.
I didn't do it globally, just one at a time.
Reply With Quote
  #19  
Old 18 Feb 2018, 19:53
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
I would first try turning off any plugins hooked at the same location.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #20  
Old 19 Feb 2018, 14:39
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Originally Posted by MarkFL View Post
I would first try turning off any plugins hooked at the same location.
I will try that.

Thank you, sir.

--------------- Added 19 Feb 2018 at 14:42 ---------------

So just tried and it didn't work.

We are talking about the RE: Title correct?
Reply With Quote
  #21  
Old 19 Feb 2018, 15:33
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
I'm talking about all plugins whose hook location is "threaddata_presave."
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #22  
Old 19 Feb 2018, 16:38
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Originally Posted by MarkFL View Post
I'm talking about all plugins whose hook location is "threaddata_presave."
Yep, I did that.

So let me walk through this one more time.

First I create a plugin hooked at "threaddata_presave" with the code:

global $vbulletin;

if ($vbulletin->GPC['threadid'] == XXX)
{
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '" . $vbulletin->db->escape_string($vbulletin->GPC['title']) . "'
WHERE threadid = " . $vbulletin->GPC['threadid'] . "
AND parentid != 0
");
}

Using my ID number which is 10573 in the XXX

Next, I go to the thread and update the title and hit save. The title changes, but only the main one which is my issue, not all the rest of the posts.

Is that correct sir?
Reply With Quote
  #23  
Old 19 Feb 2018, 16:43
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
For whatever reason that plugin is not executing...have no idea why...it works perfectly for me.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #24  
Old 19 Feb 2018, 16:52
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
I have an idea, brb.

--------------- Added 19 Feb 2018 at 16:59 ---------------

GOT IT!

Thank you!!!
Reply With Quote
  #25  
Old 19 Feb 2018, 17:26
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by I.G.O.T.A. View Post
I have an idea, brb.

--------------- Added 19 Feb 2018 at 16:59 ---------------

GOT IT!

Thank you!!!
The post merging here is a real PITA...the only way I knew you had posted another reply was to check, as it does not show up as a new reply.

Anyway, what was causing the plugin not to execute?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #26  
Old 19 Feb 2018, 18:28
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Our server was on fast CGI and we kept hitting limits which cause errors and issues.

Once I changed us back to just regular CGI my errors went away and everything worked.

Thanks, friend,
JJ
Reply With Quote
  #27  
Old 20 Feb 2018, 13:51
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
I tested this plugin in my dev site, to work I disabled the "fast CGI"


Is there a way Mark... to the second post title and so on until last post to have the word "Re" before the title
or what else we use?


Thanks
Reply With Quote
  #28  
Old 20 Feb 2018, 18:43
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Just change the query to this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #29  
Old 21 Feb 2018, 05:47
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Ok thanks Mark , some times i get an error
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; modpm_checker has a deprecated constructor...
Reply With Quote
  #30  
Old 21 Feb 2018, 06:26
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Stratis View Post
Ok thanks Mark , some times i get an error
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; modpm_checker has a deprecated constructor...
That has nothing to do with the query I posted...sounds like an add-on.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remove thread title in navbits if you have large thread title installed VietSoil vBulletin 2.x Full Releases 17 30 Oct 2002 03:07


Tags
thread title


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:37.

Layout Options | Width: Wide Color: