Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Dec 2014, 22:56
mycorona mycorona is offline
 
Join Date: Dec 2014
vbulletin and internet explorer

I am currently a member of a forum using version 4.2.2 of the vbulletin software. I am thinking of creating a forum for my business and buying a license. I see that the minimum recommended version of vbulletin is 5.1.5 at this time. The forum I'm a member of that is running version 4.2.2 is currently having issues getting the forum to render in Internet Explorer and has a lot of disgruntled users. Most of my clients are IE users (I have stats from my business website). I do not want to purchase a license for vbulletin if it will not work for my clients.

My question is this. Does version 5.1.5 resolve compatibility issues with IE? Were their known bugs with IE that are now fixed with this release? Let me know.
Regards,
MyCorona
Reply With Quote
  #2  
Old 11 Dec 2014, 22:59
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
4.2.2 works perfectly fine in IE, if the site you are a member of is having issues, then it is most likely a issue with a modification.
Reply With Quote
  #3  
Old 11 Dec 2014, 23:04
mycorona mycorona is offline
 
Join Date: Dec 2014
All versions up to IE11? Thanks for the speedy reply.
Reply With Quote
  #4  
Old 11 Dec 2014, 23:09
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
Yes, if there was a serious issue, tens of thousands of users would be reporting the issue, and i don't recall anyone reporting anything.
Reply With Quote
  #5  
Old 11 Dec 2014, 23:12
Max Taxable's Avatar
Max Taxable Max Taxable is offline
 
Join Date: Feb 2011
The only issue I am aware of between vB and IE 11 and up involves identification of the user agent internally. It does not affect rendering.
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Nov 2022, 01:54
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
Originally Posted by Serinalopez View Post
Any ideas why people trying to access my site with IE would suddenly not be able to access the site? Firefox works fine, but IE only loads the header banner, and nothing else. We are still on vb. www.vbulletin.org
IE? In what world are people still attempting to use that browser? It's about time you tell them your site doesn't support IE and be done with it!

Microsoft Edge perhaps, IE... no.

I also don't see anything vBulletin-related to that URL so it's been removed for now and replaced.
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
*I no longer provide vBulletin Services (No PM's, please).

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!

Last edited by TheLastSuperman; 03 Nov 2022 at 02:07.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:45.

Layout Options | Width: Wide Color: