Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Adsense after first post ONLY if there are more than X posts in the thread Details »
Adsense after first post ONLY if there are more than X posts in the thread
Mod Version: 1.00, by Moparx (Member) Moparx is offline
Developer Last Online: Nov 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.3 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 27
Released: 29 Jan 2006 Last Update: Never Downloads: 1
Not Supported Template Edits  

Many forums use three ad units in their threads.. at the top, within the content, and then at the bottom. This mod was made with this kind of set up in mind.
The problem is the thread pages can tend to look horrible and overrun with ads if there is not enough content (say only a couple one line posts) between the ad units.

This isnt for everyone as some people prefer to keep all their ads showing no matter what.. but for those interested, this template modification only displays adsense after first post if there are over X amount of posts in the thread.

If you want everyone to see the ads you can remove the is_member_of AND line. Otherwise, you can add the user groups who you want to see the ads to it. (Don't forget to replace 'X' with a numerical value of your choice)


Place the following at the very end of the postbit template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods adsense unit on 2nd post and 1st profile on every thread page Mr.samy vBulletin 3.6 Template Modifications 1 06 Apr 2008 12:53
Prevent Post More Than 1 post in thread before X posts Developer vBulletin 3.5 Add-ons 12 14 Mar 2006 00:46

Comments
  #2  
Old 29 Jan 2006, 13:03
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Bingo! I've been waiting for this. Thank you very much, Moparx.
Reply With Quote
  #3  
Old 29 Jan 2006, 13:53
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
One thing, I would like to show my ads AFTER the post #5. How do I do that?
Reply With Quote
  #4  
Old 29 Jan 2006, 15:43
Moparx Moparx is offline
 
Join Date: Jul 2004
change:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by Moparx; 29 Jan 2006 at 15:48. Reason: typo
Reply With Quote
  #5  
Old 31 Jan 2006, 05:04
bigmonay2k bigmonay2k is offline
 
Join Date: May 2004
screenshot?
Reply With Quote
  #6  
Old 31 Jan 2006, 05:57
Moparx Moparx is offline
 
Join Date: Jul 2004
Originally Posted by bigmonay2k
screenshot?
are you serious?
it displays an ad after the first post
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Feb 2006, 06:56
Cal813 Cal813 is offline
 
Join Date: Jan 2006
how about for forum display? Is there a way I could place it after certain amount of threads?
Reply With Quote
  #8  
Old 02 Feb 2006, 09:33
Akagi Akagi is offline
 
Join Date: Feb 2006
thank you! this work fine!
Reply With Quote
  #9  
Old 03 Feb 2006, 23:54
hiiped's Avatar
hiiped hiiped is offline
 
Join Date: Jan 2006
very useful

thanks
Reply With Quote
  #10  
Old 04 Feb 2006, 11:46
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
I get a white blank page after i post, how do i fix this?
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #11  
Old 04 Feb 2006, 13:14
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Be sure you've placed the ads code correctly.
Reply With Quote
  #12  
Old 04 Feb 2006, 21:26
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Originally Posted by Aftermath
Be sure you've placed the ads code correctly.
yes i am sure
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #13  
Old 18 Feb 2006, 18:43
CB88 CB88 is offline
 
Join Date: Jan 2006
I've tried everything but can't get this to work, here is what I have been using:

<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16) AND !$GLOBALS['FIRSTPOSTID'] AND $GLOBALS[threadinfo][replycount] >= X">
$spacer_open

<div class="page" style="width:100%; text-align:left">
<div style="padding:0px 0px 6px 0px">

<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center">
<tr>
<td class="alt1">

<div align="center">
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-0348024283260953";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 15;
google_ad_format = "728x15_0ads_al";
google_ad_channel ="";
//</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script> -->
</div>

</td>
</tr>
</table>

</div>
</div>

$spacer_close
</if>

Please let me know if anything is incorrect
Reply With Quote
  #14  
Old 18 Feb 2006, 19:16
Moparx Moparx is offline
 
Join Date: Jul 2004
Very sorry for the late responce..

Originally Posted by Griffin80
I get a white blank page after i post, how do i fix this?
You are using your quick reply right?
Try changing:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

To this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Originally Posted by CB88
I've tried everything but can't get this to work, here is what I have been using:

<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16) AND !$GLOBALS['FIRSTPOSTID'] AND $GLOBALS[threadinfo][replycount] >= X">
Change X to a numerical value of your choice (like 3 or 4)
Reply With Quote
  #15  
Old 19 Feb 2006, 02:37
CB88 CB88 is offline
 
Join Date: Jan 2006
Tried that and it still does not work, used the number 3 instead of "x"...any suggestions?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:50.

Layout Options | Width: Wide Color: