Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #76  
Old 25 Oct 2006, 09:50
admin0's Avatar
admin0 admin0 is offline
 
Join Date: Mar 2003
Hi,

Example: http://www.nepalhub.com/arcade.php

Once a certain number of games are added, there is no need for new games, and also hard to find. So if possible, on the right hand side, left hand side, where "newest games" and "most played games" are shown, a possibility to show "random games" too .. and also the possibility to show 4-5 random games on other domains which others can include in their website and send gamers to the arcade.


Also, a points system that awards points only if somone else's record is broken. There are some players that keep on breaking their own record and in the same games. An award system when someone else's record is broken will make players try all games.

Last edited by admin0; 25 Oct 2006 at 09:52.
Reply With Quote
  #77  
Old 27 Oct 2006, 00:28
ArchangelX ArchangelX is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Michael Kitchens
I'd like to put another one in for an upgraded tournament feature. 2, 4, 6, 8, 10....hell...make it user selectable if possible. The current feature set is pretty limited for it right now...

This is a fantastic product, by the way. I use the arcade tournament feature for montly give-aways...like movie-tickets and t-shirts...so I really appreciate this feature and so do my users! Thanks!
Reply With Quote
  #78  
Old 28 Oct 2006, 04:51
Shazz's Avatar
Shazz Shazz is offline
 
Join Date: Jun 2006
Location: Utah
Real name: Shawn
I can't seem to find any sort of fix for the 3.6
Reply With Quote
  #79  
Old 02 Nov 2006, 12:55
GrendelKhan{TSU's Avatar
GrendelKhan{TSU GrendelKhan{TSU is offline
 
Join Date: Jun 2005
control number of icon POSTBIT CROWNS displayed (random or alpha or by date)

why?
-- marquee cause too much slow down (esp. vertical in FF)
-- icons are great...except for those members that have like ton of highscores (one has 100+crowns), postbit get ridiculous.

--ie: I have no option but to remove it. but I LOVE IT. so if I could just display like 8 (or whatever) crowns icons (new condensed ones are perfect size) across random order. that would allow me to display them, but not kill the postbit.
__________________
Unreal Addicts: The Ultimate UT Fraggin Fix
Unreal Tournament Sniper Clan and UT Gaming Community.
Serving frags and fun to the UT Community Since 1999
www.UnrealAddicts.com
Reply With Quote
  #80  
Old 03 Nov 2006, 05:34
G_Man's Avatar
G_Man G_Man is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Wade
Originally Posted by GrendelKhan{TSU
control number of icon POSTBIT CROWNS displayed (random or alpha or by date)


-- icons are great...except for those members that have like ton of highscores (one has 100+crowns), postbit get ridiculous.

-
haha... Yes, that is a good idea. I am waiting to have to change to the single trophy, but a limit would be good.
__________________
www.afterseppuku.com
Feel free to check it out and tell me what I can do better.
Make Money.
Reply With Quote
  #81  
Old 11 Nov 2006, 11:52
tobybird's Avatar
tobybird tobybird is offline
 
Join Date: Jul 2006
If possible, a fix to the apostrophe issue would be great. For example I have many users with apostrophes in their user name as seen with Susan'sMom below. When they complete a game they receive this error:

mySQL query error: INSERT INTO games_scores
(mid,gid,name,score,ip,timespent,datescored) VALUES
('22','25','Susan\\'sMom','464','71.100.115.24 7','455','1163219078')

mySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'sMom','464','71.100.115.247','455','116321907 8')' at line 3
mySQL error code:
Date: Friday 10th of November 2006 11:24:38 PM
The same is occurring within the comments field.

i don\'t get it either
Thanks!
Reply With Quote
  #82  
Old 11 Nov 2006, 18:21
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
This is fixed for whole ibProArcade in v2.5.8+ which I will release soon
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #83  
Old 13 Nov 2006, 00:23
trigon trigon is offline
 
Join Date: Dec 2005
can you add a feature, that allows arcade mods to sort the games? is it possible?
Reply With Quote
  #84  
Old 14 Nov 2006, 10:40
Zia's Avatar
Zia Zia is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Z.R.
Re: Suggestions for future Versions

We got a wish long ago
Attack or Challange System ...........

Reply With Quote
  #85  
Old 16 Nov 2006, 22:45
Wabuf Wabuf is offline
 
Join Date: Feb 2006
change the user who sends out the PM notifications option.
Have an option to delete multiple games with the check mark boxes.
get rid of the best score of all times and just have high score champion.
__________________
General Arts Forum | Host Mist
Reply With Quote
  #86  
Old 17 Nov 2006, 01:01
Stifmeister2's Avatar
Stifmeister2 Stifmeister2 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by Wabuf View Post
get rid of the best score of all times and just have high score champion.
Hell no. Some people actually like that...
Reply With Quote
  #87  
Old 18 Nov 2006, 22:26
Wabuf Wabuf is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by Stifmeister2 View Post
Hell no. Some people actually like that...
Have it an option then.
__________________
General Arts Forum | Host Mist
Reply With Quote
  #88  
Old 19 Nov 2006, 14:37
Stifmeister2's Avatar
Stifmeister2 Stifmeister2 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Btw I'd like an option which allows you to prune all scores EXCEPT top 30 or top 50 from a game.


We don't use autoprune as our members don't want that. But there are so many useless "bad scores" and it's pain in the ass to remove them manually...
Reply With Quote
  #89  
Old 30 Nov 2006, 20:44
Zachariah's Avatar
Zachariah Zachariah is offline
 
Join Date: Feb 2002
Location: Canoga Park, CA
Lightbulb Alter table name idea

Alter table name idea

Current New Tables installed for the arcade are:

games_settings
games_savedGames
games_league
games_scores
games_list
games_cats
games_champs
tournament_players
tournaments
badwords
macro


Re-name with games_ prefix ?

games_tournament_players
games_tournaments
games_badwords
games_macro

I was working on a add-on and figured the "tournament" tables would be with the rest of the games_ prefix.
__________________
http://www.szone.us |

Facebook | My:Hacks @ vBulletin.org
Reply With Quote
  #90  
Old 01 Dec 2006, 23:41
G_Man's Avatar
G_Man G_Man is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Wade
Originally Posted by Wabuf View Post
change the user who sends out the PM notifications option.
Have an option to delete multiple games with the check mark boxes.
get rid of the best score of all times and just have high score champion.
Originally Posted by Wabuf View Post
Have it an option then.
I would like that as an option for sure.
__________________
www.afterseppuku.com
Feel free to check it out and tell me what I can do better.
Make Money.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:48.

Layout Options | Width: Wide Color: