Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Sub-Forum Dropdown Menu Details »
Sub-Forum Dropdown Menu
Mod Version: 1.00, by JAuthement (Member) JAuthement is offline
Developer Last Online: Sep 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (4 votes - 4.50 average) Installs: 44
Released: 12 Aug 2007 Last Update: Never Downloads: 16
Not Supported Template Edits  

This is NOT my creation but it has yet to be posted in the vBulletin 3.6 Template Modifications Section. This mod was originally posted in the 3.5 Section by DanLai http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=99821

I have though tweaked it a bit for use with vB 3.6.x

Description. This is a Mod to make sub-forums appear in a drop-down menu fashion.

1. +/- sign for forums with/without unread posts

Step 1. Open:
forumhome_forumbit_level2_nopost
forumhome_forumbit_level2_post

Find:
Code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:
Code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Step 2. Open:
forumhome_subforumbit_nopost
forumhome_subforumbit_post

Replace the templates with:
Code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Screenshot1.gif
Views:	4085
Size:	19.9 KB
ID:	68626   Click image for larger version

Name:	Screenshot2.gif
Views:	3378
Size:	20.6 KB
ID:	68627  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Sub-Forum Dropdown Menu JAuthement vBulletin 3.7 Template Modifications 46 04 Oct 2011 06:18

Comments
  #2  
Old 12 Aug 2007, 22:35
Kaleem's Avatar
Kaleem Kaleem is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Kaleem
good one thanks
__________________
My Forum: FriendsKorner - Entertainment Forum
Reply With Quote
  #3  
Old 14 Aug 2007, 05:15
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 14 Aug 2007, 07:49
BigDog56 BigDog56 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Very nice! Thank you!
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Aug 2007, 13:42
Tygerwoody Tygerwoody is offline
 
Join Date: Jul 2007
mod isn't working for me for some reason. Is there something I have to do to "turn it on"? This is the first mod I have ever had problems with. I currently have about 12 mods now.
__________________
http://www.GuildClan.com
A portal for all gaming Guilds and Clans. Sorry, we don't allow clans that exploit or hack. You need not apply.
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Aug 2007, 14:11
Tygerwoody Tygerwoody is offline
 
Join Date: Jul 2007
nm works now
__________________
http://www.GuildClan.com
A portal for all gaming Guilds and Clans. Sorry, we don't allow clans that exploit or hack. You need not apply.
Reply With Quote
  #7  
Old 17 Aug 2007, 04:56
4x4 Mecca 4x4 Mecca is offline
 
Join Date: Feb 2007
Installed and working fine. Is there a way to get this to display in forumdisplay also? So in my forum, I can have a drop down of it's sub forums.
Reply With Quote
  #8  
Old 17 Aug 2007, 05:54
rapidphim rapidphim is offline
 
Join Date: Feb 2007
any screenshot/demo of this hack?
Reply With Quote
  #9  
Old 17 Aug 2007, 15:29
markdekwant markdekwant is offline
 
Join Date: Aug 2007
screenshot please
Reply With Quote
  #10  
Old 17 Aug 2007, 17:01
dbirosel dbirosel is offline
 
Join Date: Feb 2007
Real name: Dante
screenshot please!!
Reply With Quote
  #11  
Old 17 Aug 2007, 19:10
JAuthement JAuthement is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by 4x4 Mecca View Post
Installed and working fine. Is there a way to get this to display in forumdisplay also? So in my forum, I can have a drop down of it's sub forums.
Yes you can
Repeat Step 1 for the following:

forumhome_forumbit_level1_nopost
forumhome_forumbit_level1_post

Step 2. Open:
forumhome_subforumbit_nopost
forumhome_subforumbit_post

and replace the code with the following:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That should fix you up
Reply With Quote
  #12  
Old 17 Aug 2007, 22:35
4x4 Mecca 4x4 Mecca is offline
 
Join Date: Feb 2007
Thanks! I'll go try that.
Reply With Quote
  #13  
Old 17 Aug 2007, 23:01
4x4 Mecca 4x4 Mecca is offline
 
Join Date: Feb 2007
That didn't quite do what I was hoping. What I want is say I'm viewing my forum called "Hang Out" and there are sub forums below that such as introductions and the arcade. Well when you are viewing the actual forum the hang out, instead of seeing the usual big bulky display of subforums on top, I'd like a small drop down, where ever I decide to place it. This is a mock up that I did. I like the location.
Attached Images
File Type: jpg dropdown.jpg (62.2 KB, 249 views)
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Aug 2007, 21:24
Hollister Hollister is offline
 
Join Date: Aug 2006
how do i change this so instead of "sub forums" being the first word you see in the dropdown,instead its whatever the first sub forum is.

Also how would i edit the code so it only appears for certain forums.

Last edited by Hollister; 20 Aug 2007 at 21:34.
Reply With Quote
  #15  
Old 28 Aug 2007, 19:00
momo2 momo2 is offline
 
Join Date: Feb 2007
how can i have set for some area ? i got a hugeeeeeeeeeeeeee forum with min 20 to 30 subs
its will be crazy if i add this... but for some area with 1-5 subs will look ok
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:09.

Layout Options | Width: Wide Color: