Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 27 Apr 2008, 14:12
wizzzzzzzz wizzzzzzzz is offline
 
Join Date: Aug 2005
I had the same error and now I have not this problem anymore I did this, I will try to explain how, my english is not very well.

When I got to my forum the url in the browser is http://www.myforum.com for example, when I got in the arcade the www was not there, so I go to my acp/options/Sitename URL Contact Details... and there I set for my forum url and url homepage www.mysite.com.

So far this is working for me... score setting is going very well now..
Reply With Quote
  #17  
Old 28 Apr 2008, 17:38
CBTS Pennywise1 CBTS Pennywise1 is offline
 
Join Date: Mar 2007
I have the same problem has everybody else I'm going to try some of these options, I'll edit in a bit.

Edit I have tried all of these things and still get the same errors on some of my games.

Last edited by CBTS Pennywise1; 28 Apr 2008 at 17:45.
Reply With Quote
  #18  
Old 29 Apr 2008, 15:59
Gimmick Gimmick is offline
 
Join Date: Mar 2008
Im gettting this too, very intermittent. Thought it was only with new games, but it appears its with all games intermittently, Have not tried any of the fixes about, but I will now. And report.

I read somewhere this has been fixed in 2.6.7 ? Is that out yet? Trawling google I foung that but could be dreaming!!
Reply With Quote
  #19  
Old 30 Apr 2008, 21:59
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
I already did some improvements for 2.6.7+ but need exact details about your problems.

Everybody expecting this error, please enable the debug-mode for extended information and post the resulting errorcodes here, thanks.

to enable debug-mode, please open /arcade.php and set $DEBUGMODE to value 2 (right at the beginning of the script)

thanks
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #20  
Old 01 May 2008, 03:35
CBTS Pennywise1 CBTS Pennywise1 is offline
 
Join Date: Mar 2007
A friend of mine fixed it for me. Not sure what he did but he said he had the same problem and gave me his arcade index file or something.
Reply With Quote
  #21  
Old 01 May 2008, 08:15
Hornstar's Avatar
Hornstar Hornstar is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Matt
another error:

This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.

Error #011 -> gid=243|ui[a_sess_gid]=243|g[gid]=1020|vs[mid]=1|vs[gname]=ifpigscanflyXec|gamename=hopnbop
Reply With Quote
  #22  
Old 01 May 2008, 11:31
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
@CBTS Pennywise1:
could you send me your files so I can compare what was done ? Contact me via PM, thanks...

@hornstar1337:
seems like you started two games, maybe using browser-tabs ?
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #23  
Old 01 May 2008, 19:22
tintructo's Avatar
tintructo tintructo is offline
 
Join Date: Apr 2007
Real name: Agustin Saldias
some of my users are having the same problem

Error #001 -> vs_gid=120 | cookie_gid=120 | gameid=150

Error #001 -> vs_gid=120 | cookie_gid=120 | gameid=112

=(!
Reply With Quote
  #24  
Old 01 May 2008, 21:09
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
you have v2.6.6+ ?

this means the gamesession and the cookie both have the same game, but the result comes from another game... maybe playing more than one game in browser-tabs ?
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #25  
Old 01 May 2008, 21:28
samu2 samu2 is offline
 
Join Date: Nov 2005
All the new games I have added recently will not save scores. I get no error messages, it just doesn't save them.

I just upgraded to 3.7.0 and was wondering if I need to upgrade the arcade or something?

I am using v2.6.6+ which I added when I was running VB 3.6.10
Reply With Quote
  #26  
Old 02 May 2008, 01:59
tintructo's Avatar
tintructo tintructo is offline
 
Join Date: Apr 2007
Real name: Agustin Saldias
Originally Posted by MrZeropage View Post
you have v2.6.6+ ?

this means the gamesession and the cookie both have the same game, but the result comes from another game... maybe playing more than one game in browser-tabs ?
yup, I installed 2.6.6+ yesterday and migrated from v3arcade, so far "I" didn't had any problem with the scores, but a few users had...i'm going to tell them a list of thing they should do to avoid this and I will let you know



edit :

after telling to my users the thing they needed to do to avoid this problem, one of them got this :

Error #011 -> gid=150|ui[a_sess_gid]=150|g[gid]=161|vs[mid]=39|vs[gname]=maeda|gamename=throwme

that error means he opened 2 games at the same time ? (maeda and throwme)

Last edited by tintructo; 02 May 2008 at 04:01.
Reply With Quote
  #27  
Old 02 May 2008, 07:24
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
make sure players do only play one game after another, not using browser-tabs or something like that ...
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #28  
Old 03 May 2008, 03:19
trick2008 trick2008 is offline
 
Join Date: Feb 2008
Error #003 -> sessd= | start= | sessid=
userid=3 | ui[arcade_session]=1 | ui[arcade_sess_gid]=69
FIXIE = 1

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
Reply With Quote
  #29  
Old 04 May 2008, 00:46
d2sector d2sector is offline
 
Join Date: Feb 2003
Real name: Luke
Error #001 -> vs_gid=178 | cookie_gid= | gameid=178
Reply With Quote
  #30  
Old 04 May 2008, 12:46
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
@trick2008:
gamesession was not properly initiated and stored, does this happen at any time ?

@d2sector:
this is an old v3arcade-game which seem to have a problem with storing its game-id in cookie... maybe some cookie-blocker is active?
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:09.

Layout Options | Width: Wide Color: