Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
SimpleBlack Details »
SimpleBlack
Mod Version: 4.1, by 820Media (Designer) 820Media is offline
Developer Last Online: Mar 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (34 votes - 4.47 average) Installs: 317
Released: 17 Nov 2009 Last Update: 17 Dec 2010 Downloads: 3150
Not Supported  

Design247 - SimpleBlack



Name: Simple Black
Description: A nice clean black and gray style to suit your vB4.0 Forum & Blog



Install/Upgrade
  • Download the XML file
  • Import XML - AdminCP > Styles & Templates > Download/Upload Styles


Layouts

CMS
http://design247.net/preview/simpleblack/cms.png

Forum Home
http://design247.net/preview/simpleblack/forum.png

Blog
http://design247.net/preview/simpleblack/blog.png

Screenshots

Designed by Design247.Net vBulletin 4.0 Templates

you MUST keep copyright intact and that removing the copyright is strictly forbidden

----------

Changelog

1.06

- Fixed forum description not showing

1.08

-Fixed JoinDate,Post and Blog Entries colour

2.0

-Fixed visual problems on "View Forum Leaders"

2.3

-Fixed Forum link hover colour

-Fixed Forum head colour

-Fixed Blog link colour

-Fixed postbit colour (edit post, reply etc)

-Fixed forum description colour

-added correct colours for CMS - Must set default style as 'SimpleBlack' for CMS to take effect

2.5

-Added Support for BETA 5

3.0

-Added Support for Release Candidate 2

3.2

-Added Support for vBulletin 4 Gold

3.3

-Fixed search border colour

-Fixed PM Notification colour

-Fixed CMS and Blog separator colour

3.6

-Fixed "Reply to Thread" buttons

-Fixed "Title / Thread Stater" background

-Fixed UserCP nav headers

-Added optional Fixed style

3.8

-Updated to 4.0.3

-Fixed pagination colours

3.9

-Updated to 4.0.4

4.0

-Now supports 4.0.8.

4.1

-Updated to support 4.1.x



Want to remove copyright? Purchase V.I.P Membership @ the forums for branding free!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 17 Nov 2009, 20:01
SİMAR's Avatar
SİMAR SİMAR is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: SİMAR
thanks Design247
__________________
WwW.Stadt-Lahr.Com---www.stadt-lahr.com
Reply With Quote
  #3  
Old 17 Nov 2009, 20:21
820Media 820Media is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Greg
Changelog

1.06
Forum Description now shows - Previously didn't


Please re-download and upload the .xml file
Reply With Quote
  #4  
Old 17 Nov 2009, 21:39
sematopdemir's Avatar
sematopdemir sematopdemir is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: ankara
Real name: Rosemary
thanks
__________________
www.baglumfrm.com
Rosemary+ Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam
Reply With Quote
  #5  
Old 17 Nov 2009, 21:58
jörgk jörgk is offline
 
Join Date: Aug 2008
Hello,

in showpost:

The colours of "Join Date, Blogentries and Post" are wrong. (Under the Userprofil) You cant see the Text

If you change the colours of the CMS i will install it

Last edited by jörgk; 17 Nov 2009 at 22:05.
Reply With Quote
  #6  
Old 17 Nov 2009, 22:22
820Media 820Media is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Greg
Originally Posted by jörgk View Post
Hello,

in showpost:

The colours of "Join Date, Blogentries and Post" are wrong. (Under the Userprofil) You cant see the Text

If you change the colours of the CMS i will install it

Changelog

1.08

-Fixed JoinDate,Post and Blog Entries colour
Reply With Quote
  #7  
Old 18 Nov 2009, 05:24
dporter dporter is offline
 
Join Date: Nov 2009
Thanks for this. I'm curious - why doesn't it apply to the CMS as well? Does the CMS have a different setup for style?
Reply With Quote
  #8  
Old 18 Nov 2009, 16:24
820Media 820Media is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Greg
Originally Posted by dporter View Post
Thanks for this. I'm curious - why doesn't it apply to the CMS as well? Does the CMS have a different setup for style?
We will be adding a CMS style over the weekend, I will state in another post when it will be available for download.
Reply With Quote
  #9  
Old 18 Nov 2009, 16:51
jörgk jörgk is offline
 
Join Date: Aug 2008
Hi,

under the "View Forum Leaders " Site the entries "send pm and email" are not shown......
Reply With Quote
  #10  
Old 18 Nov 2009, 16:55
820Media 820Media is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Greg
Originally Posted by jörgk View Post
Hi,

under the "View Forum Leaders " Site the entries "send pm and email" are not shown......
2.0

-Fixed visual problems on "View Forum Leaders"

Last edited by 820Media; 18 Nov 2009 at 17:03.
Reply With Quote
  #11  
Old 18 Nov 2009, 17:49
Ships-Cat Ships-Cat is offline
 
Join Date: Dec 2008
Location: England
Real name: Daniel
Another good design
Reply With Quote
  #12  
Old 19 Nov 2009, 04:11
dporter dporter is offline
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by jetgaming View Post
We will be adding a CMS style over the weekend, I will state in another post when it will be available for download.
Thanks. I really like this clean style.
Reply With Quote
  #13  
Old 19 Nov 2009, 05:46
dennisuello dennisuello is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Denis
I installed 4.0 b3 today (upgrade on top of 3.8). I import the style, select it, but everything looks like default. Looks like no matter what I change in the stylevars, it doesn't affect anything.
__________________
OverlandHUB.com
Reno4x4.com
Reply With Quote
  #14  
Old 19 Nov 2009, 15:46
820Media 820Media is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Greg
Originally Posted by dennisuello View Post
I installed 4.0 b3 today (upgrade on top of 3.8). I import the style, select it, but everything looks like default. Looks like no matter what I change in the stylevars, it doesn't affect anything.
Download 'd247-simpleblack_20.xml'


AdminCP > Styles & Templates > Download/Upload Styles > Import Style XML File > Browser for the file > Choose 'd247-simpleblack_20.xml' > Scroll down > Import

Its working perfectly fine for me and fine for others.

Last edited by 820Media; 19 Nov 2009 at 21:44.
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Nov 2009, 15:21
dennisuello dennisuello is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Denis
Originally Posted by jetgaming View Post
Download 'd247-simpleblack_20.xml'


AdminCP > Styles & Templates > Download/Upload Styles > Import Style XML File > Browser for the file > Choose 'd247-simpleblack_20.xml' > Scroll down > Import

Its working perfectly fine for me and fine for others.
I know, I did that several times. It just appears that something in my set up does not allow changes to the style. The only style I am able to modify (and have it reflect the changes) is the new Default style that got created during the upgrade process.

I can create a new default style, but none of the changes I make to it show up. It's like the default stylesheet is stuck.
__________________
OverlandHUB.com
Reno4x4.com
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:06.

Layout Options | Width: Wide Color: