Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27 Nov 2009, 22:56
Stanthrax Stanthrax is offline
 
Join Date: Mar 2009
Category in game information

Is there any way to add the category to the game info? I've created the spot but haven't figured out the code to pull the information yet.

__________________
Talkatropolis - Say it like you mean it!
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 28 Nov 2009, 02:53
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Try this: In arcade.php search for "//get games", right under that is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


change to (parts in red added, don't miss the comma after 'password'):


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



This should fill in $entry['cat_name'].

Last edited by kh99; 28 Nov 2009 at 03:16. Reason: changed to 'cat_name' to keep consistent with db fields
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Nov 2009, 03:21
Stanthrax Stanthrax is offline
 
Join Date: Mar 2009
Awesome, thank you so much!
__________________
Talkatropolis - Say it like you mean it!
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Dec 2009, 20:43
nAsH nAsH is offline
 
Join Date: May 2005
Many thanks for this...

nAsH
Reply With Quote
  #5  
Old 04 Dec 2009, 22:14
ArcadeSyndicate's Avatar
ArcadeSyndicate ArcadeSyndicate is offline
 
Join Date: Oct 2008
useful modification, thx man

regards
terror
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Dec 2009, 08:45
Mahoni999 Mahoni999 is offline
 
Join Date: Apr 2009
Thank you for the usefull Modification

Works nice !

Greetings

Last edited by Mahoni999; 05 Dec 2009 at 09:17.
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Dec 2009, 22:33
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
included this in next ibProArcade v2.7.0+ as it is a good idea ...
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #8  
Old 12 May 2010, 22:38
tigrattack tigrattack is offline
 
Join Date: Aug 2006
This is a great feature...thanks

The category doesn't show when viewing favorites, any ideas on getting it to crossover?

Thanks
Reply With Quote
  #9  
Old 16 May 2010, 19:37
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
Just seen this thread and MrZeropage post he said it was added in ibProArcade v2.7.0+

I see the code used in the arcade.php but It does not display..

what am I missing
I never new it was added so till now
thanks
Reply With Quote
  #10  
Old 16 May 2010, 23:28
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
the code is prepared to push category-information to the skin/layout, but if you want to use it, you need to add it to the skin

/arcade/skins/skin_Arcade.php

search for
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after this add
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #11  
Old 17 May 2010, 01:17
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
thank you sir

--------------- Added 17 May 2010 at 01:20 ---------------

by the way how do you get it to work in favorites, it just shows a blank

Last edited by Hippy; 17 May 2010 at 01:20. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #12  
Old 18 May 2010, 04:12
tigrattack tigrattack is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by Hippy View Post
thank you sir

--------------- Added 17 May 2010 at 01:20 ---------------

by the way how do you get it to work in favorites, it just shows a blank

That is the question I asked earlier...hopefully Mr. Zeropage has an answer for it

Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 18 Oct 2010, 10:07
nAsH nAsH is offline
 
Join Date: May 2005
Originally Posted by Hippy View Post
thank you sir

--------------- Added 17 May 2010 at 00:20 ---------------

by the way how do you get it to work in favorites, it just shows a blank
I would appreciate very a solution

nAsH
Reply With Quote
  #14  
Old 18 Oct 2010, 20:51
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
When I get a few
I'm going to try and figure this out
I just been busy with other things..
Reply With Quote
  #15  
Old 01 Sep 2011, 20:02
nAsH nAsH is offline
 
Join Date: May 2005
Unfortunately it does not appear in the Favorites..

nAsH
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add-On Releases v3arcade Add Game Category when you Mass Game Import Abe1 vBulletin 3.6 Add-ons 5 30 Jan 2011 18:00



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:22.

Layout Options | Width: Wide Color: