Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15 Dec 2009, 21:05
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
ibproarcade skin layout on VB4

Hi

Just wondering if this is the current standard display when using the ibproarcade skin, as opposed to the v3arcade skin.

Currently testing using RC2 and latest arcade release.
it just seems out of allignment.

Thanks
Attached Images
File Type: jpg arcade.JPG (106.9 KB, 324 views)
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 16 Dec 2009, 21:25
woffie's Avatar
woffie woffie is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Jim
I am experiencing the same thing with RC4
Reply With Quote
  #3  
Old 17 Dec 2009, 00:15
Garamond's Avatar
Garamond Garamond is offline
 
Join Date: Jul 2004
Yikes!
Reply With Quote
  #4  
Old 17 Dec 2009, 05:19
MikalMirkas MikalMirkas is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Michael Mirkas
Me too. :\
Reply With Quote
  #5  
Old 22 Dec 2009, 11:23
kylek kylek is offline
 
Join Date: Oct 2003
Real name: Kyle
Same look also.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 22 Dec 2009, 11:54
kylek kylek is offline
 
Join Date: Oct 2003
Real name: Kyle
Also have a real funky pink color when you are looking at the scores or submitting a score.

pinkscore.jpg
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 23 Dec 2009, 17:24
Garamond's Avatar
Garamond Garamond is offline
 
Join Date: Jul 2004
kylek: it uses the same colors that are used in the template, although in a surprisingly non-elegant way.

I really hope the author is hard at work aligning and cleaning up the appearance of ibProArcade under vBulletin 4.0.
Reply With Quote
  #8  
Old 23 Dec 2009, 20:44
CrosseyedGamer's Avatar
CrosseyedGamer CrosseyedGamer is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Rick
Originally Posted by kylek View Post
Also have a real funky pink color when you are looking at the scores or submitting a score.

Attachment 107899
I happen to like pink. Wonder how I can get that? :-)

Arcade works well on my site but has the same layout which just needs to be cleaned up a little. We are thankful that it works though as we have 1100 games and our users would jump off a building if they couldn't play those games.
__________________
___________________________
Social Network for Gamers
www.CrossEyedGamer.com
Reply With Quote
  #9  
Old 26 Dec 2009, 05:53
KissOfDeath KissOfDeath is offline
 
Join Date: Dec 2008
It's still no good if you have customised your style as it reverts back to the defult vbulletin style and it's not very easy on the eyes

I know how to fix this, take a look at mine here for proof: http://www.devils-shadow.com/forums/arcade.php

basically if you want it to match your forum colours

got to admincp>Styles & Templates>your style>edit Templates>ARCADE.css

Edit: the parts below in red to your desired colour


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #10  
Old 27 Dec 2009, 09:04
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
where can I read the colour-values set for your site ? So I can put them there in the CSS...
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #11  
Old 30 Dec 2009, 11:40
KissOfDeath KissOfDeath is offline
 
Join Date: Dec 2008
Originally Posted by MrZeropage View Post
where can I read the colour-values set for your site ? So I can put them there in the CSS...
My site colour values match my forum style, not sure everyone would want the same thing, but here my colour values if you want to use them


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #12  
Old 12 Jan 2010, 15:19
Bouncer222 Bouncer222 is offline
 
Join Date: Oct 2009
That doesn't really answer the question...eh

Where or which template do we look at to see which colors we should copy over? Where is the source of your colors for your site?
Reply With Quote
  #13  
Old 12 Jan 2010, 15:22
Garamond's Avatar
Garamond Garamond is offline
 
Join Date: Jul 2004
The colors is not the problem with the vB4-implementation of this mod, it is the layout. It really is a mess, and MrZeropage - please tell us that you are working with it. It's almost unusable as it is today. I miss the "good ol'" vB3 days when the layout actually was better.
Reply With Quote
  #14  
Old 14 Jan 2010, 21:05
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
Hmm

How odd,

I applied the edits to skin_arcade.php and had my arcade display looking fine, but, since upgrading to vbulletin 4.0.1 my arcade display is a mess again. I realise the vbulletin code doesnt touch the arcade files, but im at a loss as to why i cant get the display looking good again.

Ive checked and double checked, and the file edits for the the <fieldset> entries are in place.

Any ideas what else i could try ?

**UPDATED**

in Store CSS Stylesheets as Files section of acp, i selected no, and arcade display back to normal
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook

Last edited by Magz; 15 Jan 2010 at 03:42.
Reply With Quote
  #15  
Old 15 Jan 2010, 16:10
angeljs's Avatar
angeljs angeljs is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Angela
Originally Posted by Magz View Post
**UPDATED**

in Store CSS Stylesheets as Files section of acp, i selected no, and arcade display back to normal
This worked for me, too, thank you
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Adsense in ibProArcade Skin popowich vBulletin 3.7 Template Modifications 22 11 Oct 2008 16:09



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:42.

Layout Options | Width: Wide Color: