Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Dec 2009, 19:38
MikalMirkas MikalMirkas is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Michael Mirkas
How to fix "Security Token" Error for vBulletin 4.x.x

Now PLEASE, stop making threads about it.
This is how to fix it:
Go to your forum's directory, and find the
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

file. Right after the
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

, add this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Credit to Stangger5, and MrZeroPage.

Edit (LOL, this thread got replies? >_>):
Originally Posted by Moey View Post
Thanks

By the way.. you cant really blame a ton of people asking how to fix this..its not like its our responsibility..its the developers..not ours ..
README.txt is there for a reason. I have saw a LOT of these threads pushing out the actual issues on hand. kthx

Last edited by MikalMirkas; 26 Apr 2011 at 19:51.
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 24 Dec 2009, 22:15
CrosseyedGamer's Avatar
CrosseyedGamer CrosseyedGamer is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Rick
I had this before the upgrade to the gold release. It worked well. Did the upgrade which included moving my forums to the root folder. I do not have a /forum directory anymore.

When I input the above into my index file I get nothing but errors in my header.

I have posted them elsewhere a few times.
Is there something that needs to change due to moving the forums to the route?

I appreciate anyone's help as our arcade has over 1100 games and our users love it.

Thanks.

Notice: Undefined index: module in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 3

Notice: Use of undefined constant act - assumed 'act' in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 42

Notice: Undefined index: act in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 42

Notice: Use of undefined constant autocom - assumed 'autocom' in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 43

Notice: Undefined index: autocom in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 43

Notice: Use of undefined constant showuser - assumed 'showuser' in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 44

Notice: Undefined index: showuser in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 44
__________________
___________________________
Social Network for Gamers
www.CrossEyedGamer.com
Reply With Quote
  #3  
Old 27 Dec 2009, 22:57
CrosseyedGamer's Avatar
CrosseyedGamer CrosseyedGamer is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Rick
Still no response on this. Would love to get my homepage cleaned up of this extra text. Anyone?
__________________
___________________________
Social Network for Gamers
www.CrossEyedGamer.com
Reply With Quote
  #4  
Old 27 Dec 2009, 23:05
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
In the arcade cp, under information, what does it say there?

( I too recently moved my site to root )

--------------- Added 27 Dec 2009 at 23:19 ---------------

i see you have it fixed
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook

Last edited by Magz; 27 Dec 2009 at 23:19. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Dec 2009, 23:38
CrosseyedGamer's Avatar
CrosseyedGamer CrosseyedGamer is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Rick
Originally Posted by Magz View Post
In the arcade cp, under information, what does it say there?

( I too recently moved my site to root )

--------------- Added 27 Dec 2009 at 23:19 ---------------

i see you have it fixed

This is not fixed.

If you go to my domain - crosseyedgamer.com you will see the notice text at the top of the page. that is not there if you proceed to the arcade page or other pages of the site.

So far , no answers on this.

Do you have this issue with it being in the root?
__________________
___________________________
Social Network for Gamers
www.CrossEyedGamer.com
Reply With Quote
  #6  
Old 27 Dec 2009, 23:47
Magz's Avatar
Magz Magz is offline
 
Join Date: Nov 2006
No problems at all here.

I use vbseo, and had a few problems with that, but no issues once i put in the "exclude" section, and ammended my index file.
__________________
General Chat Forum - Follow us on Twitter, Youtube and Facebook
Reply With Quote
  #7  
Old 28 Feb 2010, 12:54
sKippah sKippah is offline
 
Join Date: Oct 2008
Works with this changes, but there is still one thing. I played Asteroids for the 1. time and after klicking "OK" it says, ingame "Could not access Game Table" but it saves the Score
Reply With Quote
  #8  
Old 05 Mar 2010, 09:14
CoZmicShReddeR's Avatar
CoZmicShReddeR CoZmicShReddeR is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Martin Weltchek
Originally Posted by sKippah View Post
Works with this changes, but there is still one thing. I played Asteroids for the 1. time and after klicking "OK" it says, ingame "Could not access Game Table" but it saves the Score
Same issue here with 4.02 CMS version

I see it goes to http://127.0.0.1/?act=Arcade&do=newscore

Last edited by CoZmicShReddeR; 05 Mar 2010 at 09:21.
Reply With Quote
  #9  
Old 07 Mar 2010, 06:18
ahmedipa ahmedipa is offline
 
Join Date: Feb 2009
I will try to solve this problem by following these steps
Reply With Quote
  #10  
Old 08 Mar 2010, 20:15
Gn_Snake Gn_Snake is offline
 
Join Date: Feb 2006
The same error...please!!!

--------------- Added 09 Mar 2010 at 10:56 ---------------

Nothing?

Last edited by Gn_Snake; 09 Mar 2010 at 10:56. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #11  
Old 19 Mar 2010, 15:18
c.c. c.c. is offline
 
Join Date: Jan 2009
Originally Posted by MikalMirkas View Post
Now PLEASE, stop making threads about it.
This is how to fix it:
Go to your forum's directory, and find the
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

file. Right after the
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

, add this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Credit to Stangger5, and MrZeroPage.
I did this and I'm still getting the security token error.
Reply With Quote
  #12  
Old 21 Mar 2010, 21:23
chatzworld chatzworld is offline
 
Join Date: May 2007
thanks! this has worked fine for me
Reply With Quote
  #13  
Old 31 Mar 2010, 09:31
TriAxis TriAxis is offline
 
Join Date: Dec 2006
Originally Posted by CrosseyedGamer View Post

Notice: Undefined index: module in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 3

Notice: Use of undefined constant act - assumed 'act' in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 42

Notice: Undefined index: act in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 42

Notice: Use of undefined constant autocom - assumed 'autocom' in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 43

Notice: Undefined index: autocom in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 43

Notice: Use of undefined constant showuser - assumed 'showuser' in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 44

Notice: Undefined index: showuser in /var/www/vhosts/crosseyedgamer.com/httpdocs/index.php on line 44
I have this exact result myself. Any suggestions on what to do to fix this?

I am not using VBAdvanced or any other front end. The index is the original from the install so I am not understanding why I am getting this error unless it has to just be a version 4.0 issue. Also my site is total fresh install. I have run this arcade on two other forums so I know how it works and have not had a problem in the 3.x versions. Only this in 4.

The errors above appear in the root of the site, and when you finish a game and submit the score. I do get the score recorded as it should, only when this code is added to the index.php file, it just shows this text.

Thanks for any suggestions.
Reply With Quote
  #14  
Old 31 Mar 2010, 13:51
c.c. c.c. is offline
 
Join Date: Jan 2009
My forum is:

highdefjunkies.com/forum.php


So do I add this in my forum.php?

I'm so confused? Please give me a hand. Thanks!!!

I added this in my forum.php and it still gives me a security token error.

When I add this to my index.php it gives me this error:

Parse error: syntax error, unexpected T_DEC, expecting T_STRING or T_VARIABLE or '$' in /home/highdefj/public_html/index.php on line 58


Any ideas? I really want to get this arcade going because my members love it.

Thanks for any help you can give me!!!!

Last edited by c.c.; 31 Mar 2010 at 13:57.
Reply With Quote
  #15  
Old 01 Apr 2010, 18:00
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
The instructions very clearly say to make the edits to your forum's /index.php.

--------------- Added 01 Apr 2010 at 18:02 ---------------

Originally Posted by TriAxis View Post
I have this exact result myself. Any suggestions on what to do to fix this?

I am not using VBAdvanced or any other front end. The index is the original from the install so I am not understanding why I am getting this error unless it has to just be a version 4.0 issue. Also my site is total fresh install. I have run this arcade on two other forums so I know how it works and have not had a problem in the 3.x versions. Only this in 4.

The errors above appear in the root of the site, and when you finish a game and submit the score. I do get the score recorded as it should, only when this code is added to the index.php file, it just shows this text.

Thanks for any suggestions.
Make sure you didn't change, removed or failed to include even a single character in the PHP file.
__________________

Last edited by Digital Jedi; 01 Apr 2010 at 18:02. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:50.

Layout Options | Width: Wide Color: