Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Thread Status System LITE Details »
Thread Status System LITE
Mod Version: 1.0.0, by nhawk (Member) nhawk is offline
Developer Last Online: Jun 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 4.1.10 Rating: (7 votes - 4.86 average) Installs: 42
Released: 19 Feb 2013 Last Update: Never Downloads: 140
Not Supported  

THIS ADD-ON IS NO LONGER AVAILABLE AND IS NOT SUPPORTED

Allows users to set the status for a thread via the Thread Tools menu in forums selected by admin configuration.

Features..
  • Allow thread starter to change thread status.
  • Allow usergroups to change thread status.
  • 6 Admin configurable thread statuses.
  • Select whether or not to auto close thread for each thread status.
  • Configure the color of each thread status as shown in forum and thread display.
  • Select which forums should use the thread status system.
  • Select whether or not thread status will be displayed on Forumhome page.
  • Select which usergroups can view the thread status.
This add-on has been tested on vB 4.1.10 and 4.2.0 PL 3.

The PRO version of this mod is available from my site..
Thread Status System PRO


* INSTALLATION *
-----------------------
1) Import the product XML file (product-thrdstatus.xml) into the Product Manager in AdminCP.

2) Go to ACP->Settings->Options->Thread Status Settings

3) Set the options as you would like them to be.


* History (Changelog) *
------------------------------
1.0.0 (February 19, 2013)
- Initial Release


Available Language Packs:
German

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 19 Feb 2013, 22:00
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Will try it out
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Feb 2013, 02:47
tareqbd tareqbd is offline
 
Join Date: May 2011
Thank you nhawk dude.
I will like to request more extension in this mod. Such as, move thread to certain forum on completion.
I hope you can make it done.
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Feb 2013, 13:46
Sven Voet Sven Voet is offline
 
Join Date: Jan 2012
Is it possible to Use this Mod with the original Threadprefixes? So that there is only one Status, instead of two...
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Feb 2013, 15:00
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Sven Voet View Post
Is it possible to Use this Mod with the original Threadprefixes? So that there is only one Status, instead of two...
Thread prefixes aren't status messages. So, no it's not possible to do what you want to do.
Reply With Quote
  #6  
Old 20 Feb 2013, 17:53
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
Bug on Closed Thread Mark when Closed thread Status Marked,Reopen Closed Thread,Please can you add option Closed Thread Mark up does not reopen thread?
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Feb 2013, 18:03
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Nirjonadda View Post
Bug on Closed Thread Mark when Closed thread Status Marked,Reopen Closed Thread,Please can you add option Closed Thread Mark up does not reopen thread?
I don't understand what you're saying.

If you clear the status, the thread re-opens.

If you change the status to a different status that doesn't close the thread, it re-opens.
Reply With Quote
  #8  
Old 20 Feb 2013, 18:05
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
when Closed Thread change the status it re-opens,why Closed Thread change the status it re-opens?
Reply With Quote
  #9  
Old 20 Feb 2013, 18:21
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Nirjonadda View Post
when Closed Thread change the status it re-opens,why Closed Thread change the status it re-opens?
Because you have the status you're changing it to set to not close the thread when it is selected.
Reply With Quote
  #10  
Old 21 Feb 2013, 09:59
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
How to thread Status Marked Unlink or UnClickable?Is there any option for thread Status Marked Unlink or UnClickable?
Reply With Quote
  #11  
Old 21 Feb 2013, 10:56
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Nirjonadda View Post
How to thread Status Marked Unlink or UnClickable?Is there any option for thread Status Marked Unlink or UnClickable?
I don't understand what you're asking.

There is an option to clear the status.

If you don't want an option to appear, delete it from settings.
Reply With Quote
  #12  
Old 21 Feb 2013, 11:27
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
Thread Status Marked Without Clickable.

Ex:

ScreenShot00042.png
Reply With Quote
  #13  
Old 21 Feb 2013, 11:29
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Nirjonadda View Post
Thread Status Marked Without Clickable.

Ex:

Attachment 143867
The thread status becomes part of the thread title so you can't make it unclickable.
Reply With Quote
  #14  
Old 25 Feb 2013, 16:54
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
Could it be possible to have different thread statuses for different forums?

And if yes, options to setup them in front end of each forum would be great, really.
Reply With Quote
  #15  
Old 25 Feb 2013, 17:20
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Alan_SP View Post
Could it be possible to have different thread statuses for different forums?

And if yes, options to setup them in front end of each forum would be great, really.
LOL, the pro version that allows this is being beta tested on my site at this very moment.

As it stands now, these are the features of the Pro version...

- Unlimited status definitions
- Define the forum each status definition is used in. (as opposed to a global setting in the free version)
- Define if the thread starter can change the status for each definition. (as opposed to a global setting in the free version)
- Define a usergroup that can change each status definition. (as opposed to a global setting in the free version)
- Define a usergroup that can see each status definition. (as opposed to a global setting in the free version)

Users can only clear statuses that they can set.

Example:
Status A has 'Thread Starter Can Change' set to 'No' and only UsergroupX can set this status.

Status B has 'Thread Starter Can Change' set to 'Yes' and the thread starter is in UsergroupY.

The thread starter will only be able to clear Status B.

So if a member in UsergroupX sets Status A, the thread starter won't be able to clear it and no status
options will be available to the thread starter.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:25.

Layout Options | Width: Wide Color: