Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #46  
Old 25 Sep 2010, 12:52
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
do you have save .css as a file turned on ?
these are details I need to know
anyway

if you are , then the ARCADE.css is no longer BEING use!!!!

if you add the ARCADE .css contents to the vbulletin.css.. []b]revert it back[/b].. then add the code ARACDE.css I posted above to your additional.css
any edites now being made tot he arcade MUST be made to the additional.css!

being you changed the ARCADE template allready I see, "because the footer is fixed" ..
this will call the correct css..

once you get this correct ..
report back

we can change all the tcat in your skin files (2 files)... to blockhead
Reply With Quote
  #47  
Old 25 Sep 2010, 14:23
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
Oke working now:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If removed the background stuff and it usses the color code now i added.

But i still need to change allot. Text color is black

Edit:

http://forum.highflow.nl/arcade.php?act=Arcade

How do i change the text color? Its black now so you cant read it :S
__________________

Last edited by Dutch_Boy; 25 Sep 2010 at 14:29.
Reply With Quote
  #48  
Old 25 Sep 2010, 16:06
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
that text color is global..
I am not sure of the changes you are making but if you did what I have posted it works..
you need to see the changes you made and remove them..
that alt1 and alt2 you removed did you replace it with the alt1 and lt2 I posted in the other ARCADE.css?

this will change the BG to a different color so you can read the txt
Reply With Quote
  #49  
Old 25 Sep 2010, 16:25
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
i read some where that you need to turn off the Product : ibProArcade for vBulletin -> arcade.css. I did this.

And im using additional.css thats in the brave template. There i removed some of the background css to make sure it uses the right background color.

if you add the ARCADE .css contents to the vbulletin.css.. []b]revert it back[/b].. then add the code ARACDE.css I posted above to your additional.css
any edites now being made tot he arcade MUST be made to the additional.css!
Already did this.
__________________
Reply With Quote
  #50  
Old 25 Sep 2010, 18:02
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
something is not correct in the css..
I have to think about this one.. for now tho
try changing any #000000 in the css to #E2E2E2
if thats your font color..
test each one on there ..
Reply With Quote
  #51  
Old 25 Sep 2010, 20:04
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
Call me nuts call me crazy but there are no #0000 in the css :S

I thinks thats because i changed them to #ffff Thats whit.
__________________
Reply With Quote
  #52  
Old 25 Sep 2010, 22:48
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
see if this arcade.css makes a difference replace it in your additional.css
I'm not sure what else to do
I have a dark custom style and I didn't have to do anything to that font it changed globally..
could be something in your Style Variable as well.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached Images
File Type: jpg Snap0001.jpg (86.4 KB, 79 views)
Reply With Quote
  #53  
Old 26 Sep 2010, 12:09
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
Your the best !!

What did you change?
I wanna make the text a little bit whiter, so you can read it better.
Check arcade and you see what i mean.
__________________
Reply With Quote
  #54  
Old 26 Sep 2010, 13:57
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
if you use a compare program ( something like compareit) you can compare this one I posted to the orginal one and see the changes I made..
most are changes where to vb stylevars so they will change when you make changes in the admincp..

as far as the color..
the arcade looks fantastic.. I wouldn't change it but you would need to find a stylevar you like the color of and change it

the problem we had before is that you made changes and I made changes ..
so we where not on the same page (so to speak)

try this one.. over write the one you added before
see what one is better for you
I would also use it on your other stlye

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #55  
Old 27 Sep 2010, 21:26
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
Tobad i cant give you thanks

Many thanks!! Works fine now!
__________________
Reply With Quote
  #56  
Old 28 Sep 2010, 04:41
kga10734 kga10734 is offline
 
Join Date: Sep 2010
I have checked around and searched a bunch for an answer but can't find one. I have checked all the settings in my Admin CP and nothing.

Is there a way to list games in different categories but still have them all listed in a "All" category at the same time? I would like all the games show up under the categories, not just the ones listed in the category I have set for default.

I'm probably overlooking something. That is usually what my problem is.
Reply With Quote
  #57  
Old 28 Sep 2010, 20:35
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
I don't think there is any option like this ..
Reply With Quote
  #58  
Old 29 Sep 2010, 07:28
ssslippy's Avatar
ssslippy ssslippy is offline
 
Join Date: Jan 2006
We are getting a weird issue our bars are not showing up any advice?

http://immortal-guild.net/arcade.php
__________________
Immortal Guild - My Guilds Website
Reply With Quote
  #59  
Old 30 Sep 2010, 03:07
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
your ARCADE.css is missing the tcat for some reason..
if you had edited restore it ..
if for some reason that don't work..
open up your skin_arcade.php
and with your editor search and replace all the tcat with blockhead..

there are tons
so if you have the option to replace all.. use it
Reply With Quote
  #60  
Old 30 Sep 2010, 04:21
ssslippy's Avatar
ssslippy ssslippy is offline
 
Join Date: Jan 2006
tried the replace with blockhead is failed and tcat is the addition.css


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Immortal Guild - My Guilds Website
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:00.

Layout Options | Width: Wide Color: