Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
SkinDen.com | Velocity | 4.1.1 Details »
SkinDen.com | Velocity | 4.1.1
Mod Version: 1.00, by CMSTemplateZ (Designer) CMSTemplateZ is offline
Developer Last Online: Apr 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (8 votes - 5.00 average) Installs: 68
Released: 25 Jan 2011 Last Update: 29 Jan 2011 Downloads: 895
Not Supported  

Mod Note: "Skinden.com" has been changed and apparently redirects to an adult site. Be aware of this before viewing the site.

Hi again,

Here is the second of our latest batch of Quality Free vBulletin 4 Styles:

SkinDen.com | Velocity



Live Preview: LINK REMOVED

- Full vBulletin 4.1.1 suite (CMS, Blogs, Forums, Groups etc etc)
- Unique forumhead images / layout used
- Very nice carbon fiber backgrounds / gradients used
- Various known vBulletin style bugs addressed and re-written
- Basic Statusicons
- Logo & Statusicons source files included


Guys, this style did take a long time to put together and is one of my favorite vBulletin 4 styles so i do hope that many of you like this one as much as i do. If you like our work, please leave a simple thank you, for support either reply to this thread or for even faster support please use our SkinDen Forums: LINK REMOVED

IMPORTANT:
As MOST of you will be aware there is currently a issue with vBulletin 4 and members profiles, Firstly this is not a problem with our styles but a problem with vBulletin 4.... Now Lynne was kind enough to allow me to modify one of her Member Profile Fixes.. i will create a tutorial on SkinDen.com tomorrow for you all to follow in order to make the members profiles pages blend in with the rest of the style.. i will supply some .CSS coding that can be added to the additional.css file (provided you have the "customizable member profiles" disabled).. i will also put a screencast together for this to make it easier for you to implement... I am running on very little sleep right now so this will have to wait until tomorrow... Rest assured it is a VB4 Bug and not an issue with our styles or anyone else's styles.
Enjoy

EDIT: 29-01-2011 updated to correct the forumhead issue in IE (Thanks to Steve from SkinDen for providing the fix).

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Suite Style SkinDen.com | Mint | 4.1.1 CMSTemplateZ vBulletin 4.x Styles 45 18 Jun 2013 21:15
Forum Velocity amykhar vBulletin 3.5 Add-ons 5 12 Dec 2005 02:18

  #61  
Old 26 Mar 2011, 15:09
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
In there first post there is links under the Developers avatar/name, "Support Developer". Donate at least $10 to remove links.
Reply With Quote
  #62  
Old 08 Apr 2011, 22:33
Eccentric Warmo's Avatar
Eccentric Warmo Eccentric Warmo is offline
 
Join Date: Feb 2011
There is no .xml file in the zip.
Reply With Quote
  #63  
Old 11 Apr 2011, 03:41
joecool6101's Avatar
joecool6101 joecool6101 is offline
 
Join Date: Jan 2007
I love this theme! probably my favorite I've seen on vb.. hope i dont come into any isues
Reply With Quote
  #64  
Old 26 Apr 2011, 00:48
Neal-UK's Avatar
Neal-UK Neal-UK is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Neal
This style is great. We would like this but in red. Do you have paid versions of styles?
__________________
talkGEEK | Burnley Online
Reply With Quote
  #65  
Old 27 Apr 2011, 12:37
wombycat wombycat is offline
 
Join Date: Sep 2010
I just paid the money for the add removal, what do I do now?
Reply With Quote
  #66  
Old 28 Apr 2011, 05:21
K4GAP K4GAP is offline
 
Join Date: Mar 2008
Shouldn't you be asking them that question?
Reply With Quote
  #67  
Old 28 Apr 2011, 06:40
discodoran discodoran is offline
 
Join Date: Sep 2010
the skimden.com site seems to have been closed, impressive style though, at least unlike many dark styles going about they had the decency avoid the black death in the advanced editor by putting in white B I and U's
Reply With Quote
  #68  
Old 08 May 2011, 15:28
Markospace Markospace is offline
 
Join Date: Jun 2009
So how to remove this Girls Games | VPS Hosting at the end?
Reply With Quote
  #69  
Old 12 May 2011, 02:52
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
How come when me or users are logged in none of us able to get to "settings" on the top right. Attaching picture to make it more clear... Help will be appreciated. Thanks

Reply With Quote
  #70  
Old 13 May 2011, 17:05
wombycat wombycat is offline
 
Join Date: Sep 2010
Originally Posted by K!nG View Post
How come when me or users are logged in none of us able to get to "settings" on the top right. Attaching picture to make it more clear... Help will be appreciated. Thanks

I assume you are using 4.1.3 as i am also having this issue after upgrading from 4.1.2

any help on this is greatly appreciated

EDIT:

Fixed the issue.

adminCP -> Styles and templates -> Style manager -> Edit templates (from drop down) -> Header (scroll down)

In here you can see the code for the header. Click on 'Show default', this will open another window. Copy that code from that windows and paste it into the previous window. Click save and your done.

Now as for the footer adds issue, do the same thing in the footer section. As someone who actually did pay to have the adds removed, I had to seek help from another member to get rid of the adds. The OP was unreachable, so they obviously have abandoned this theme.

Last edited by wombycat; 13 May 2011 at 17:16.
Reply With Quote
  #71  
Old 31 May 2011, 22:58
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Originally Posted by Qwk86gn View Post
I hate to be blunt here but please go back and read this thread.

Also this: http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=308

Hi ,
sorry to ask again but i can't figure out what should i change after going to "customize my profile" so it will change the font color in profile and will show everything without selecting.

sorry new to styling and stuff.. help will be appreciated.

Thanks
Reply With Quote
  #72  
Old 10 Jun 2011, 05:01
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Okay here i am I just upgraded to version 4.1.4 everything seems to be working except one thing so any help will be acceptable & will appreciate that. In 4.1.4 this skin is working just fine but only problem is when u click on "Create New Thread" or "Quick Reply" u don't see the posting icons (wateva we call it not sure abt exact name, includin pic so u can see) don't show up at all. I tried in different skins and its working just fine except "velocity" Here is velocity pic


Here is a different skins on my forum where its working fine. I have about 3-4 skins and works on all.



Thanks in advance.
Reply With Quote
  #73  
Old 10 Jun 2011, 05:30
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
You need to delete the "editor" folder in the velocity directory and replace it with the "editor" folder from the vB4.1.4 download you have.
Reply With Quote
  #74  
Old 10 Jun 2011, 05:54
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hey QwK86gn ... Thanks for your quick reply ... let me go a head and try that and see if that works but thanks for quick reply till then

EDIT ::

THAT DID THE MAGIC BUDDY THANKS A LOT WORKING JUST FINE NOW
Reply With Quote
  #75  
Old 02 Jul 2011, 05:59
Nocturnal222 Nocturnal222 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Originally Posted by K!nG View Post
Okay here i am I just upgraded to version 4.1.4 everything seems to be working except one thing so any help will be acceptable & will appreciate that. In 4.1.4 this skin is working just fine but only problem is when u click on "Create New Thread" or "Quick Reply" u don't see the posting icons (wateva we call it not sure abt exact name, includin pic so u can see) don't show up at all. I tried in different skins and its working just fine except "velocity" Here is velocity pic


Here is a different skins on my forum where its working fine. I have about 3-4 skins and works on all.



Thanks in advance.


copy the sprite.png from default style
/editor/sprite.png
and add it to
/velocity/editor/

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:23.

Layout Options | Width: Wide Color: