Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 13 Apr 2012, 04:04
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Use 2.7.1+ main arcade.php file and do this edit..

http://www.vbulletin.org/forum/showp...57&postcount=3
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #17  
Old 13 Apr 2012, 04:15
Chadi's Avatar
Chadi Chadi is offline
 
Join Date: May 2004
Thanks, but those lines (both) are not even there, using v2.7.2
__________________
...............................
Talk Jesus Forums: Christian Chat
games . chat . gallery . bible . videos
Reply With Quote
  #18  
Old 13 Apr 2012, 04:24
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by Chadi View Post
Thanks, but those lines (both) are not even there, using v2.7.2
Thats why I said use 2.7.1+ main arcade.php file..

Look at this :
http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=13
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #19  
Old 13 Apr 2012, 05:06
Chadi's Avatar
Chadi Chadi is offline
 
Join Date: May 2004
You said 2.7.1+, so I assumed 2.7.1 or greater.

I tried your method too, still getting an error.
__________________
...............................
Talk Jesus Forums: Christian Chat
games . chat . gallery . bible . videos
Reply With Quote
  #20  
Old 13 Apr 2012, 17:25
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by Chadi View Post
You said 2.7.1+, so I assumed 2.7.1 or greater.

I tried your method too, still getting an error.

Use only 2.7.1+ main arcade.php file and the edit I did..
Do not use 2.7.2+ main arcade.php file...
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #21  
Old 21 Jul 2012, 21:32
tommac3 tommac3 is offline
 
Join Date: Jun 2008
So is 2.7.2+ still fubar?

is there a way just to hide that warning?

--------------- Added 21 Jul 2012 at 21:34 ---------------

I added:
ini_set( "display_errors", 0);

right under:
<%php at the top.

This seemed to at least hide that warning.
Reply With Quote
  #22  
Old 22 Jul 2012, 12:54
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
in this thread you will find a arcade .php file with the fix added
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=282802

upload and over write your forums root arcade file..
Reply With Quote
  #23  
Old 25 Sep 2012, 14:36
viper357's Avatar
viper357 viper357 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Originally Posted by Hippy View Post
in this thread you will find a arcade .php file with the fix added
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=282802

upload and over write your forums root arcade file..
Will that work on vb3.8?
__________________
Marine Aquariums
Reply With Quote
  #24  
Old 11 Nov 2012, 16:43
jilly jilly is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: jilly
That fixed it for me - I am running vb 3.7.1
__________________
(alphabetically) My Hacker Heros - Thank You Coders!! Your hard work and creativity is appreciated!
Abe1 - Andreas - Calorie - CMX_CMGSCCC - Cyb - Darkwaltz4 - Mosh - MrZeropage - Oblivion Knight - Paul M. - Phalynx - PixelFX - Psionic Vision - randominity - Sabret00the - tamarian - tehste - Tygertyger - Zachariah - Zero Tolerance
Reply With Quote
  #25  
Old 11 Nov 2012, 19:43
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
Originally Posted by viper357 View Post
Will that work on vb3.8?
should I have not tested it on vb3
same your original file just in case
Reply With Quote
  #26  
Old 02 Feb 2014, 14:57
goxy63 goxy63 is offline
 
Join Date: Oct 2008
This worked for me, just now saw this thread....

In includes/config.php

right under
<?php

copy this:
define('SKIP_ALL_ERRORS', true);

using 2.7.2+ main arcade.php file, no any errors after this edit....was thinking just to mention as that fix above did not work for me...but I used original 2.7.2 files not 2.7.1
Reply With Quote
  #27  
Old 27 May 2014, 04:29
illusioNtEk illusioNtEk is offline
 
Join Date: Jul 2011
same here
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:09.

Layout Options | Width: Wide Color: